Dulceturi si papansi de sept-oct 2007 (272)
Raspunsuri - Pagina 14
prisi spune:
buna seara , am ajuns si eu acasa si m-am apucat de gatit ca nu mai era nik de papa si vine tati acasa, am facut un orez cu legume, snitele, supica si gris cu lapte , dupa ce le-am terminat m-am chinuit o ora sa manance Miru , pana la urma a mancat cu greu 3 galusti si cateva feliute de morcov, nu stiu ce are ca azi nu prea a vrut sa pape, mai mult ciuguleala, in schimb a fost de gasca i-am dat niste paste niste paste intr-un vas si o lingur si a stat singura si s-a jucat in camera
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
eu nu ma mai inteleg cu Miru cred ca e cam obosita, asa ca ma duc sa ii fac baie ca ma asteapta langa cada, am dat drumul la apa sa se incalzeasca , ca stau la 9 si vine mai greu si acum chiuie si probabil se intinde dupa apa sa-si dea pe par
, asa face de obicei
poze
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Erina, zi-mi te rog din sufletel, ai mai vazut catelus vorbitor la cora? Carpatino, ce-i cu tine, ti-e frica de mine cumva? ![]() Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Parca am vazut in Auchan,(ma uit maine si iti spun sigur, am drum acolo)
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
papanash spune:
Erina, am comis-o deja . Imi place, e scurt si s-a ondulat natural.
Sabina, catelul ala e mai ieftin la auchan. e o diferenta de 600 mii vechi fata de alte magazine.
ma duc la bucatareala ca m-a inspirat Prisi ![]()
Multa sanatate tuturor !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ceamica spune:
la mine e nebuloasa cu gradinitza . La voi e asa bine argumentat , fiecare punct de vedere pare o teza de doctorat 
Pe mine nu m-a ajutat gradinitza , sau poate ca as fi fost si mai rau daca nu mergeam!
Poate m-a ajutat! Insa drag de carte tot in scoala am prins. Pe mine stiu ca ma deranjau ingrozitor incorsetarile , fa aia , fa ailalta , de ce nu esti gata , uite ceilalti au facut etc...
Eu tot cred ca datul la gradi il facem ca n-avem alte alternative . Si mai cred ca fiecare copil are ritmul lui deschidere asa ca indiferent cate activitati ii dam el o va face tot in ritmul lui. Aici exemplu concret poate fi Cristi al Ceciliei care pe mine una ma uimeste . este spirt de acum , imi si inchipui cum o sa fie el la gradi , ce instructie o sa faca cu colegii lui. ![]()
carpatina , luy , multumesc , vazusem prima parte si la a doua nu se mai incarcau deloc .
teodora , tu erai atunci !
roxana , sanatate si tie si celor mici si vino cu vesti bune de la dr
DAria , ce fericita si satisfacuta era in poze ! interesanta jucarie
betty , tinem pumnii in continuare !
greyeras , pupici Adelinei ! a trecut greul in sfarsit si la voi !
pinacolada , sanatate multa si voua !
diwana spune:
Am fost afara cu Rares si ne-am intalnit cu un catel jucaus tare. A fost atat de dulce Rares, m-a contaminat cu fericirea lui, radeam in hohote si el, si eu, si tati. S-a jucat atat de frumos ca catelul, si catelul cu el
. Nici macar cand latra nu se speria, radea si mai tare, tragea catelul de el, sarea in sus, si Rares radea cu gura pana la urechi. Au alergat unul dupa altul prin parc, si mi-au fost atat de dragi
Mi-a parut rau ca n-am avut aparatul foto la mine sa-l filmez 
Apropos de asta, Papanash sa-ti vedem noua tunsoare
. Ma bucur ca esti incantata.
Marta 

Gabriela deci si la voi vine buni
Dana, mi-a placut chestia aia cu traitul de pe vremea noastra ![]()
Erina, nu eu intrebam de glow, dar nici nu-mi aduc aminte cine ![]()
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
cecilia L spune:
Abia acum am reusit sa citesc tot, greu, nici nu mai stiu ce si cui voiam saraspund.
Cred ca m-am exprimat gresit ieri legat de eco, nu ecografia in sine era problema ci modul in care a scris, nu prea avea de-a face cu termenii pe care ii folosesc medicii care fac ECO si erau recomandate niste analize care nu se fac decat in cazuri fff grave, nu era scris pe parafa ce specialitate are dr...si alte chestiuni marunte,asta a i-a dat dr mele de gandit(este adevarat ca ea este cam tipicara, dar inclin sa ii dau dreptate, eu am mare incredere in ea...), da mi-a recomandat daca vreau sa fac alta eco sau mai bine o mamografie, avand in vedere ca am depasit 35. Din ce mi-a explicat ea, sunt absolut normale chestiile scrise de el acolo, avnd in vedere ca nu am nici jumatate de an de cand l-am intarcat pe C....
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceamica Eu tot cred ca datul la gradi il facem ca n-avem alte alternative . Si mai cred ca fiecare copil are ritmul lui deschidere asa ca indiferent cate activitati ii dam el o va face tot in ritmul lui. Aici exemplu concret poate fi Cristi al Ceciliei care pe mine una ma uimeste . este spirt de acum , imi si inchipui cum o sa fie el la gradi , ce instructie o sa faca cu colegii lui. Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 ) http://community.webshots.com/user/ceamica |
esti o draguta
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
prisi spune:
Miru a adormit aproape instantaneu dupa ce a terminat sticla cu lapte, cata oboseala pe copilul meu
, e asa dulcica i-am tras o pupaceala in somn , acum astept sa adoarma bine sa ii fac o manichiura ![]()
poze

-ici Adelinei