Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (75)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

ca_eric, Imunobaby este un siropel de plante, care se da pentru cresterea imunitatii la bebelusi si copii.

Eu ma duc o tura pe la birou azi, sa-i ajut cu o chestie. Vine cineva dupa mine si ma ia cu Raduc cu tot, ca n-am ce face altfel.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna dimineata!
O noapte linistita am avut..uh..ce teama imi era ca n-o sa doarma iar

Astazi sper sa imi trimit si eu fratele sa imi depuna dosarul pt 85%(cica se poate, nu neaparat trebuie sa il depun personal). Eu am de calcat azi, de facut putin curat...deseara ies in oras cu fetele(foste colege de la primul meu loc de munca)si il las pe tati cu Delia.

Cristian Andrei, Sara Elena si Rares Sebastian, sa fiti fericiti, papaciosi si cumintei!
Eu nu m-am gandit pana acum sa schimb carutul.....e drept, de coborat pot, dar de urcat si cu copilul in el nu mai pot, asa ca imi fac programul de iesit afara dupa cum stiu ca e cineva sa ma ajute la urcat....fratele sau sotul. Oricum, se mareste ziua, o sa se incalzeasca si vom sta mai mult afara si n-o sa imi mai fac planuri cum si cand sa ies cu copilul ca vom sta pana seara cand sotul e oricum acasa...

Revin cu intrebarea: voi ati luat olita cupiilor? De care?Nu ca m-as grabi sa o pun acum, dar macar am sa incerc peste o luna-doua....

Cele care ati luat premergator, de care ati luat?
Eu sunt din acelea care mi-am zis ca nu ii cumpar, insa nu am nici un ajutor sunt singura doar eu si fata, tati doar seara si in week-end si premergatorul mi-ar fi bun pentru momentele cand tre sa ma duc sa intind rufe sau sa ma duc la toaleta...oricum si asa stau si ma mai gandesc daca sa-i iau sau nu. Dar daca totusi ma hotarasc sa-i iau, de care sa fie?Ce trebuie sa urmaresc la el, cum sa fie?

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

un videoclip care imi place:

mai ales ca nu ma asteptam sa fie romanesc, e oarecum de calitate, iar dansatorii sunt pe placu meu.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mi_bebelina, eu ii luasem lui Andrei cam pe la varsta asta o olita. Dar nu am folosit-o multa vreme dupa aceea, de-abia spre doi ani cred ca a ajuns sa faca ceva la olita constient. Uite cand i-am luat-o cum facea cand il puneam pe ea Pina la urma s-au imprietenit, dar era pe post de jucarie, nu altceva.
Pe Raducu inca nu l-am incercat cu olita. Nu de alta, dar e inca in functiune la frate-su

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Mi_bebelina, eu ii luasem lui Andrei cam pe la varsta asta o olita. Dar nu am folosit-o multa vreme dupa aceea, de-abia spre doi ani cred ca a ajuns sa faca ceva la olita constient. Uite cand i-am luat-o cum facea cand il puneam pe ea Pina la urma s-au imprietenit, dar era pe post de jucarie, nu altceva.
Pe Raducu inca nu l-am incercat cu olita. Nu de alta, dar e inca in functiune la frate-su

De-asta ma batea gandul sa ii iau si eu ca are bila aia in fata si coarnele si ar tine-o ocupata, in plus la spate e destul de inalta si e buna si mai tarziu ca e detasabila chestia aia din fata. Mai vazusem una gen fotoliu, parca Nicole spunea ca are...o fi mai buna?O sa ma uit la targ ca pe-aici pe langa mine nu stiu vreun magazin sa aiba, la Braila am vazut modelele astea....

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata!
am ras cu lacrimi la faza spusa de socrate "de morti numai de bine" referitor la libidou. stiu ca nu-i de ras, dar eu tot am ras
alysh, urmatorul targ pt bebei e saptamana viitoare 26 feb - 1 martie, baby expo. poate gasesti atunci carucior...
mi_bebelina, eu olita nu-i iau multa vreme de-acum inainte, ca nu vreau sa ma incurc in ea prin casa, si-asa n-o foloseste... cat despre premergator, eu nu i-am luat (desi tare i-as mai fi luat, mai ales acum, cand nu vrea decat s-o tii de manute sa mearga )... treaba o fac cand doarme sau o las in scaunul de masa cateva minute...
am mai vazut poze mortale cu mara, pui de moldoveanca si cu robertel de simonix... si cu andrei mititel pe olita . gabitza, ce seamana andrei cu tine, mai ales cand era micut; iar raducu seamana cu tati...

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

Buna dimineata!

Pai Tudor in masina adoarme brusc,ca e obosit sau nu tot adoarme.Ne-am plimbat odata vreo 40 de minute doar ca sa mai faca nani si sa nu-i stric somnul pt ca in momentul in care il scot din masina se trezeste.

Cat despre soti "plinuti"..ma inscriu si eu.A tinut o mie de regimuri...unul ce-i drept cu mare succes dar a renuntat repede.Si-a luat bicicleta acasa,joaca fotbal(nu stiu daca pt a slabi sau pt berea de dupa)..rezultatele sunt cam aceleasi la fiecare incercare..acum s-a mutat data de incepere a regimului pe 1 martie..vedem.Noi suntem bine tare ...el 1.87 m si 100 si ceva de kg si eu 1.60 m si 50 kg...daca stranuta el eu cad.

MISS..pai cand o sa-i dai doar biberon...faci in asa fel incat penultima masa sa fie in jur de 17.30-18 iar ultima la 21-21.30.

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Pai Tudor in masina adoarme brusc,ca e obosit sau nu tot adoarme.Ne-am plimbat odata vreo 40 de minute doar ca sa mai faca nani si sa nu-i stric somnul pt ca in momentul in care il scot din masina se trezeste.

Cat despre soti "plinuti"..ma inscriu si eu.A tinut o mie de regimuri...unul ce-i drept cu mare succes dar a renuntat repede.Si-a luat bicicleta acasa,joaca fotbal(nu stiu daca pt a slabi sau pt berea de dupa)..rezultatele sunt cam aceleasi la fiecare incercare..acum s-a mutat data de incepere a regimului pe 1 martie..vedem.Noi suntem bine tare ...el 1.87 m si 100 si ceva de kg si eu 1.60 m si 50 kg...daca stranuta el eu cad.

MISS..pai cand o sa-i dai doar biberon...faci in asa fel incat penultima masa sa fie in jur de 17.30-18 iar ultima la 21-21.30.Da, la mine e bine acum cu somnul dar tot foarte prost cu mancarea.Cred ca am sa aplic metoda "pauzei"...cum vb si cu fetele si o zi ii voi da doar lapte...asta sambata cand sunt eu acasa cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

edit: simonix, dar supozitoru ala de eucalipt il bagi undeva, da? Ca mi se pare tare legatura...

Se baga in fundulet ca orice supozitor. Si io m-am distrat de numa' acu' doua trei saptamani cand l-am primit, atunci vorbisem cu Simona si ii ziceam ce chestie am primit si nu stiu daca o sa functioneze si ea mi-a zis ca ei il au demult si ca functioneaza bine, sa nu ma stresez.
Adevarul e ca impreuna solutia minune pentru nas (pe care o primim noi de la medicul nostru)supozitoarele astea sunt pe primul loc la tratat raceala simpla aia cu nasul infundat si tusit aiurea. Un supozitor din asta si doarme noaptea fara ca macar odata sa i se infunde nasul. Pe ele scrie ca sunt indicate pentru bebe intre 3 si 12 luni dar eu sper din suflet ca mai este ceva similar si pentru dupa 12 luni. Au in compozitie in majoritate plante - eucalipt, cimbrisor, maghiran, busuioc parca si nu mai stiu ce. geniale zau asa.

Si da io sunt cealalta cu viitorul carnet de conducere...Diferenta: eu conform legilor acestei tari dupa ce mi-am luat sala am primit carnet provizoriu cu care pot conduce oriunde si oricand in Belgia cu specificatia ca langa mine tre' sa fie un sofer (in acest caz sotul)...Pericolul: eu nu stiu sa conduc, nu inca...deci am un carnet cu care am voie sa conduc, dar defapt nu stiu...sunt pericol public clar .

Pup cu cafeina . Sanatate maxima!!!

Esme

Mergi la inceput

Nu stiu de ce a aparut de 2 ori ...s-a transmis mesajul in timp ce eu il scriam.Care o fi faza?

Mergi la inceput