Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 7
MissParker spune:
Multumim de complimente, da, avem baiat frumos si da, avem cei mai frumosi copii de pe tot forumul.
Tati intreaba ce reactii au fost, i-am povestit ca l-am pârât pe forum pentru cearta de ieri. Deci tot il intereseaza
chinabulina, vai, ma, 6 dintr-o data? Isuse apara si pazeste, ca eu imi pun streangul daca va fi si la noi asa...
Micaela, ERAM sexy, poza aia de la Paris e din anul meu de glorie 2005, cand slabisem vreo 12 kile cu Weight Watchers... Si acum plang dupa vremurile alea
kristinik, 48 de kile??? Nu dau cu rosii si nici cu oua, dau cu halci de slanina sau cu Mars-uri dupa tine Ah, cand ai zis de canuta cu cioc mi-am amintit ca si David a inceput in sfarsit sa bea apica din canuta cu cioc (care are 3 gaurele). Slava Domnului, ca are pielea aia asa uscata, incep sa-l hidratez masiv de pe dinauntru, ca de fapt asta e secretul frumusetii: apa. Eu beau zilnic 3 litri si nu ca ma laud, dar toata lumea imi admira tenul la „vrasta“ mea... Apa e sanatate curata.
gabitzam, nici eu nu ma mai satur de Raducu, e asa de expresiv...
Doloress, Patrick rules
Adriana, gand la gand cu bucurie, asa facem acum, patutul lui langa patul nostru, cum a fost in primele 4 luni (dupa care am renuntat fiindca nu-l mai puteam ridica dupa alaptare sa-l pun la loc fara scandal, devenise prea greu). Il punem la inceputul noptii in patutul lui (care ii este acum tare mic), iar cand caraie prea tare, il iau langa mine...
cleo78 spune:
iote pui de moldovianca:
http://picasaweb.google.com/olteanu.mara/9Luni#5303857809294934786
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
mi_bebelina spune:
Seara buna si de la noi!
Am vazut si eu poze de piticei de Gabitzam, de Miss, de Belleane, de Doloress, de Nicole cu ghetute galbioare…..frumosi puisori!
Astazi am fost pe-afara, ne-am intalnit si cu Andreap care a trecut la cura drasticasi a slabit foarte bine.
Magdone, interesanta reteta ta, am s-o incerc si eu. Despre mersul cu masina nu stiu ce sfat sa iti dau…….si in carut la fel face?
Miss, m-am luat azi cu treaba caci dupa ce m-am plans de noaptea trecuta voiam sa iti spun ca ai merita o statuie fata draga pentru noptile nedormite din pricina lui Daviduche…..eu daca nu dorm noaptea sunt foarte nervoasa, plang din orice….am imbatranit ce sa mai…..cand ma gandesc cate nopti pierdeam in sesiuni…..
Lorich, felicitari de 1 martie?Arata-ne si noua, te rugam!
Chinabulina, da, asa ar fi corect, fetele astea slabele sa nu se mai planga. Pai noi ce sa mai zicem?
Cleo, Lorich misto bancuri!I le-am zis si lui tati.
Laura, Gabitzam….si eu am banuit dintzocii, numai ca nu am inteles….cum o luam din patut cum era toata un zambet….mai mult mi s-a parut ca avea chef de joaca. Daca se repeat in seara asta, imi fac o cafea si stau cu ea si ma joc…..ca ma enervez mai tare daca o iau, o legan, o hatan, o batan, o adorm si in 2 minute iar incepe cu urlatul.
Fug sa-i fac baita!O noapte linistita sa aveti!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Alysh spune:
Hello,
M-am lamurit cu carucioarele, cred ca o s-o urmez pe Cleo si astept primul targ de bebei (a-propos, cand e???), multumesc si Micaela, Laurita, de raspunsuri.....VREAU CEL MAI USOR CARUTZ POSIBIL, daca as gasi unul de 3 kg as fi cea mai fericita.
Laurita, eu as vrea sa cobor spre 57 de kg si tu nu vrei sa urci spre 57, frumos iti sade??? Dar uite ca e cineva mai tare ca noi care vrea sa ajunga de la 53 la 50, Kristinik, eu zic sa te mai gandesti de 10 ori inainte de a face astfel de declaratii ca acum tabaram toate pe tine
Doloress, oricum ai un sot f original....daca s-ar ingriji si al meu la fel ce bine ar fi. A facut vreo 10 sau 15 ani arte martiale si dupa ce s-a lasat s-a ingrasat si uite acum e delasator. Eu asa l-am cunoscut si il iubesc enorm asa cum e, nu ma deranjeaza deloc ca e grsan, doar ca ma gandesc la sanatatea lui, off. Ah...si alta chestie care ma deranjeaza e sforaitul infernal pe care il pun tot pe baza grasimii...sau a polipilor, nu stiu exact.
L-am vazut pe Gavroche in poza aia, e a-do-ra-bil! Si felicitari pt progrese!
Miss, in 1 rand, dupa ce il intarci ii vei putea face programul astfel incat ultima masa sa fie in jur de ora 21. Mai devreme e prea devreme dupa parerea mea si nu are cum sa reziste atat, o sa-ti urle de foame. La Vlad e f clar: mananca la 6 dimineata, 9, 13, 17, 21 si nimic intre mese in afara de portocala.
Eu m-am convins pe propia-mi piele ca un program este necesar bebelusului pt ca lucrurile sa intre in normal.
In legatura cu dormitul lui bebe in pat: daca ar fi fost dupa mine l-as fi luat ca mi-e drag sa-l simt langa mine, sa-i simt respiratia, sa-i simt mirosul ala de laptic impregnat in pielea lui fina si scumpa. Dar, Stef mi-a spus asa: fa ce e mai bine pt Vlad nu ce e mai bine pt tine, pt confortul tau psihic. Asta il va ajuta sa devina independent, sa doarma mai bine, sa capete incredere in el. Si ii dau dreptate. Cred ca intarcatul si mutatul lui David in patuztul lui si eventual in camera lui vor rezolva toate problemele.
Si nu mai putin importanta e si reintoarcerea sotului tau in patul conjugal. Aici si eu sunt in dificultate, caci adorm cu Stef pe canapea in sufragerie, dar noaptea pe la 3 fug in patul mare din dormitor (acolo unde are si Vlad patutzul) caci amortesc pe canapea si tot atunci atinge si apogeul cu sforaitul, deci dau bir cu fugitii....dar nu abandonez ideea de a gasi o solutie pt a ramane toata noaptea impreuna. Simt ca e f important asta pt cuplul nostru. Si asa la capitolul libido eu stau in continuare f prost
Belleane, ti-am vazut printesele, f diferite dar frumusele foc.
Magdone, Vlad sta cuminte in masina in gral, dar il mai apuca plansul....incerc sa-l impac dar e litera de lege ca acolo ramane pana la destinatie. Trebuie sa invete ca ala e locul lui in masina. Dar nu-i mereu asa simplu.
Nicole, vazut Davidutz dragutz (a-propos, nu pare deloc gras, cum spui tu....probabil e si f inalt, nu?) , vazut ghetutze....imi plac mult, de unde sunt?
Vlady
socrate spune:
Doloress ca de obicei copii nostri seamana. La noi s-a potrivit foarte bine partea cu demanding children de la inceput.
Miss, ce sa iti mai spun. No comment. Eu il inteleg pe Bogdan, abia am reusit sa il alung pe al meu sot pret de cateva nopti la inceput ca sa nu ma stresez ca il trezim si pe el cand plange bb noaptea. Era mai mare stresul pentru asta decat cel cu copilul.
Stiu si ca abia astepta sa imi reiau "indatoririle" de sotie. Apropo de ce zicea si Cleo, eu am trei baieti: Sebastian, sotul si motanul. Fiecare vrea o bucatica din mine, cateodata ma simt destul de haituita. Probabil ca si lui Bogdan ii e dor de sotia lui. Cred ca si lor le e greu ca deodata ne transformam in mama copilului si incetam sa mai fim ce am fost. La capitolul libidou, pai de morti numai de bine.PRobabil cand o sa ajunga copilul la liceu. M-ar ajuta in prima faza sa fie in alta camera.
Cateodata si mie mi-e greu sa il las sa doarma in patul lui, ca mi-e dor de mirosul lui dar il las acolo ca asa se invata si el sa fie mai independent, oricum nu ii place sa ma bag in sufletul lui, ma impinge. Chiar daca doarme cu mine dimineata tb sa ii las spatiul lui sa aiba loc sa isi intinda mainile in lateral sa aiba loc sa se foiasca si tot.
Belleane frumoase printese.
LA noi nu stiu care si cati dinti or sa vina ii asteptam cu nerabdare.Asa mai scapam poate de urlete si plansete.
Simonix spune:
Dolores - ce dulce e Patrick !!! Si eu am Gavroche aciulea: http://picasaweb.google.com/s.vilau/RobertAgain#5302010410632624834
Am mai vazut bebi de Miss, de Cleo, de Gabitza ... niste minunatzii Si am mai vazut o Miss fotomodel
V-am zis ca io am 9 kile in plus fatza de inainte de sarcina ... O sa arunce Miss cu Marsul dupa mine, dar pe cuvant ca era asa, aveam 50 de kile, acum am 59 ... cred ca am mai scazut nitel saptamana asta, ca am fost mai atenta la ce am mancat. Saptamana viitoare o sa indraznesc sa incerc blugii preferatii in care nu mai intru acush Si daca lu' barbata-miu nu ii pasa, lasa ca le pasa colegilor de la serviciu Mai fetelor, am un italian acolo .... ma da pe spate rau Daca as fi mai tanara - ha ! Voila
Noapte buna va urez
Ah, voiam sa mai zic - Cleo, supozitorul ala chiar destupa hihi pe bune - sa vezi cum ii miroase respiratia a eucalipt. Se vede clar o imbunatatire - respira mai usor.
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
ca_eric spune:
imi spuneti si mie pt ce e imunobaby?
tre sa ii dati zilnic??
am citit ca voi ii dati...
revin ca tre sa ii dau papa
va pupez
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Magdone Fetele, vreau sa va intreb, are cineva probleme cu copilul in masina? adica cum il pui in scaunul de masina incepe sa planga si nu te mai intelegi cu el pana ajungi la destinatie? |
Of, Victoria sta asa de cumintica in masina, asteapta cumintica sa fumeze mami si tati o tigara si sa-i facem mutre prin geamuri si apoi plecam si incepea circul!!! Pana am invatat! Mami sta cu ea in spate, ne tinem de mana si asa e o maaaaaaaare fericire.
_
Victoria Isabella
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
cleo78 spune:
niatsa.
sunt cupii carora nu le place in mashina. Pana se invatsa .... ca apoi nu mai le place dati jos din mashina.
edit: simonix, dar supozitoru ala de eucalipt il bagi undeva, da? Ca mi se pare tare legatura...
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Adriana_78 spune:
Cleo, mi-ai luat-o inainte. fii-mea vad ca se trezeste acum pe la 6:15 ... nu mai apuc sa dau cafeaua matinala
Mara, pui de moldoveanca, ma asteptam s-o fi ombracat in costum po****r
Laura, sa stii ca ieri cam am iesit cu Annika la 10 era cam vant si mai rece, da acceptabil totusi. la 12, deja se incalzise -- se poate iesi cu bebe.