Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (75)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Intru si eu un pic...

Miss ai atins un pct sensibil...lasa ca om slabi noi...io de duminica pana azi tot bag la ghiozdan...asta dupa ce m-am chinuit cu regimul si slabisem un kg...saptamana asta vad ca stagnez...dar daca mai bag in ritmul in care bag...adio! Simonixul e super de tine...io azi am mancat cel mai mic mars posibil si am mustrari de constiinta!

Tocmai am facut ciorba de perisoare...e un miros super! Ziceam ca azi merg la sala...dar unde puii mei sa ma duc, mirosind a ciorba pe ninsoarea asta!

Belleane sunt 2 papusele printesele!

Doloress super strengarel Patrick!

Noi la tetine folosim Nuk hrana groasa 0-6 luni ptr lapte si 6-18 ptr cereale...

Va pup! A venit soata!

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

prost mai merge forumul asta am stat 1000 de ani sa-mi incarce pagina. dar a meritat, caci am vazut niste copilasi frumosi-frumosi de gabitza, doloress, missP, belleane la fiecare ma minunam; categoric copiii de la odiseea noastra sunt cei mai frumosi . iar pozele cu cele doua surori si cei doi frati m-au uns la suflet. mai ca-mi vine sa-l fac si pe al doilea... dar ma tin tare pe pozitii...
MissP, Quinny sunt carucioarele mele preferate. si eu ti-l recomand, ca eu n-am avut bani de el (nu de varianta sport, desi si asta e cam 800 lei, ci de varianta cu landou et co)
si daca iar se vorbeste de copii care nu dorm, nici a mea nu doarme bine. si nici ziua nu-i mai binedispusa... azi am reusit sa ma uit in gurita ei si are 6 dinti sus care stau sa-i iasa!!! are gingia asa de umflata, ca ma mir ca poate sa-si mai tina gurita inchisa ... si vrea sa mearga non-stop! m-am cocosat de tot...

edit: am rugamintea ca fetele care poarta la haine marimi mai mici de 42 sa nu mai vorbeasca despre slabit si sa spuna ca sunt grase ... mihaser, zilele trecute spuneai ca porti 38, asa ca basti de-aici cu mars-ul tau

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mamaaa... ce schiop merge netu azi..nici pe mess nu ma mai pot loga :(

Vazut insa pozici superbe cu vecineii Radu si Andrei, Daviducu, Patrick (mai Doloress tot timpul aveti nsite hainute- ce mai esti inspiratia mea de cum sa imbraci copilul smechereste) si pisicile lui Belleane.

Magdone Robert sta acum in masina, dar pana la 4 luni a urlat pt toata viata, adica si in masina... imi era groaza de vizite la dr si alte chestii obligatorii, ca ceva de placere nu faceam , care sa implice masina. Brr..mi-ai adus aminte de o coada de la Muzeul satului pana la Antena 1, cand atata a urlat ca era ud leaorca si in final l-am dezbracat de tot, de tot... cine s-o fi uitat pe geam in traficul ala infernal... Pup si sa treaca repede faza asta...apropo aveti o jucarie de aia de masina? Ca merg la varsta asta.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Miss ce poza mumoasa, mama ce sexi esti si ce atidudine ai Si Davidutzu e dulce rau, ai un baiat frumos cu niste ochi superbi.
Si eu vreau sa mai fiu cum eram odata , la noi nu e unu slab si altu gras, amandoi ne-am ingrasat decand cu sarcina, de am ajuns sa rupem patu
Am vazut copii frumosi de BELLEANE si Gabitza, ce dragut e sa ai doi pui, hai ca ma faceti sa ma razgandesc si sa-i mai fac o surioara/fratior lu Dauta.

Magdone, fetei mele ii place in masina, cand era mai mica adormea foarte repede, acum vorbeste, cantam, ne distram... La semafor nu prea ii place si cam maraie. La drum lung noi 2 singurele am fost doar pana la targoviste (cam o ora jumate) dar a fost foarte cumintica, dupa ce am iesit din buc a dormit ca valiza.

Doloress si noi tot maclaren am luat, dar alt model, mi-a placut ca e usor, fata de mastodontu meu chicco. Nu lasa puiu singurel in pat.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Pupici la fete
Mai scriu un pic pana e gata papa facuta de sot bineanteles...........
Da si al meu tine un regim mai mult decat sever, asta e pt sanatate ce nu faci..........mai ales daca ai o steatoza hepatica si un prediabet desi nu esti gras...............pana la vara e musai sa se puna pe picioare ca altfel.............
va pup si ma duc ca e gata papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

Buna si de la noi!

De ieri tot citesc si de abia acum am reusit sa tin pasul cu voi. Acum o sa spun asa...din amintiri ca nu am apucat sa fac conspect.
De cei intorsi la tzitzi la noi se zice ca deoache. Dar eu i-as fi dat Dianei numa sa mai fi fost de unde.
Papucei si noi cautam. Dar asa... pantofior inchis ca i-am luat pentru cand va fi mai maricica(primavara)niste pantofiori mai decupati gen scufita rosie doar ca sunt roz. sun marimea 19 dar ii sunt aproape buni. Cred ca intr-o luna maxim ii dau sa-i poarte macar prin casa sa se obisnuiasca ca afara nu stiu daca va fi destul de cald. Altfel si eu o las in sosetele sau strampei, dar uneori ii dau niste mocasini sau papucei de casa. ca daca noi ne luam ca e mai rece... atunci si ea ar trebui sa aiba. Eu asa gandesc. Ce, noua ne e mai frig decat fetei?

Miss Wow ce poza!!!!
Beleanne Ce printzese frumoase!

Ma inscriu si eu la stotzi grasuni care nu prea vor sa slabeasca. Al meu are 102 kg si 1,87m. De mult tot zice ca vrea sa slabeasca, dar.... nimic. De nu stiu cate ori i-am zis sa mearga la sala, sa se miste si el. are un prieten care era in aceeiasi situatie ca el , chiar mai mult avea de dat jos si acume bat, ma rog e ff bine. I-am zis sa mearga impreuna , i-a spus si el, dar tot timpul gasea motive. Ba ca nu-i place acolo ca nu poate sa faca dus, ba ca nu-i place lumea care merge la sala, etc etc. De regim.... era vb intr-o vreme, dar s-a lasat pagubas. Acum ar trebui sa tina regim fiindca are probleme cu ficatul, insa.... tot asa... mai greu.Ca de ai nu manaca, nici din cealalta, etc etc.

Scaun de masina si noua ne trebuie ca in cosulet nu mai incapem. Si eu m-am gandit sa iau Chicco Key 1 sau Inglesina mille miglia.

La biberoane v-am mai spus ca noi am trecut la canita cu cioc de silicon ca asa bea tot laptele si be si apa cat de cat. Inainte de a schimba stateam o gramada pana ce bea laptele si nici nu mai vroia sa bea toata sticla lasa intre 50 - 20 ml, iar apa lua o gura si gata.

Pupici la M&M bolnaviori si sanatate multa.

Edit: sa nu va suparati pe mine dar si eu mai trebuie sa slabesc de la 53 jumate macar pana la 50 daca nu 48 cat aveam inainte. Va rog sa nu dati nici cu rosii nici cu oua. Ca nu sunt stresata de slabit, dar ar fi super!
Cristina de Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Multumim fetelor care ne-au mai urat si astazi pentru cele 8 lunite.

Am vazut puiut frumos de Gabitzm. Ma duc ca am vazut ca au mai pus si alte fete poze si vreau sa le vad.

V-am auzit ca vorbeati de ghetute. Eu i-am luat ghetutele astea de la un magazin de copii de langa mine. Sunt din piele si am dat doar 40 ron si imi plac foarte mult.

Va pup

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Simonacip, ramasesem datoare cu un raspuns, ca ai fost draguta si-ai intrebat de noi.
Annika e mai bine, chiar nu-i mai curge nasul (avea oricum secretii incolore) si tusea s-a diminuat. Da uite ca azi, cand am facut iar progrm. la vaccin, a reinceput sa tuseasca mai rau. sa fie vreun semn? ca nu trebuie sa fac vaccinul? trebuie, ce mai, altfel celalalte 2 au fost de pomana.
Mati al tau cum e? dar David?

Doloress, ne place Gavroche al tau cum sa nu! Mancanca multi morcovi Patrick al tau?

Belleane, ce draguta serbare la gradi! cine a facut costumele? parintii?
Si ce scumpe sunt cele doua surioare in rochitele alea vaporoase albe
iar poza cu pisica si mica printesa adormita - super- pisica parca e paznicul ei

Vazut si poze cu fratiori draguti de Gabitzam si poze cu David- Miss, care sincer in unele poze parca e tati tot
Aaa ... Miss, vorbeai de un patut al lui David - de ce nu pui patutul lui David langa al tau/vostru, ca o protectie, ca david sa nu cada din pat si at. el sa doarma la margine si tu langa el.
Annika asa doarme cu noi - intre noi nu o las, ca stau stresata. da la margine e perfect.

Magdone, depinde de copil - am auzit fel de fel, ale mele fetite au fost mereu cuminte in masina,in scaunelele lor, in 80% din cazuri adorm pe drum.
Suzeta, jucarii, ceva de rontait poate ajuta

o noapte linistita
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multumim fetelor pentru aprecieri!

Adriana sa stii ca nu mananca multi morcovi, ii dau maxim odata pe saptamana morcov din cauza nitratilor. Insa e asa portocaliu pe fata ca dupa ce papa si isi intinde toata mancarea pe fata nu sta mai apoi sa-l streg. Urla, imi da peste mana, se ascunde, asa ca il las si eu asa murdarel pana seara la baita, atunci sta cuminte la tati la spalat.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Multumesc de sfaturi si sugestii fetelor
Credeti-ma am incercat orice, nu merge nimic, solutia la drum lung acum e sa stea ori sotul ori eu in spate cu ea si sa o tina ocupata, sa-i cante, sa se strambe etc. dar cateodata nici aia nu merge, plange pana lesina, de multe ori am luat-o din scaun in brate ca sa se linisteasca, desi e ff periculos, mai ales pe autostrada. Ooff poate mai creste si se schimba situatia, om vedea.

haideti sa mai scriu o reteta rapida si super delicioasa

1-2 morcovi,
3 ciuperci mari sau 5 mai mici
1 dovlecel mic sau jumate din unul mai mare
3-4 buchetele de conopida (in carte scrie varza dar eu am inlocuit cu conopida)
jumatate de ceapa
1 catel mic de usturoi, putin piper
2 lingurite de ulei de masline

Puneti toate ingredientele taiate marunt intr-o oala, adaugati uleiul si puneti un pic de apa. lasati la foc mic sa se innabuse putin pana se inmoaie si apoi adaugati mai multa apa si lasati la fiert. Cand sunt gata legumele presarati niste branza si lasati acolo sa se topeasca. Apoi la mixer si gata papa.

Mai revin, tot n-am reusit sa citesc din urma.

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput