Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (75)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Georgiana, Andrei seamana foarte bine cu mine cand eram mica. Am scanat odata niste poze cu mine pe la 1 an si ceva, si se vede www.dropshots.com/gabitzam1#date/2007-01-25" target="_blank">aici.
Nu am poze cu Costi mic, dar din spusele soacra-mii si cumnata-mii, Raducu ar semana cu el mic.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Georgiana, Andrei seamana foarte bine cu mine cand eram mica. Am scanat odata niste poze cu mine pe la 1 an si ceva, si se vede www.dropshots.com/gabitzam1#date/2007-01-25" target="_blank">aici.
Nu am poze cu Costi mic, dar din spusele soacra-mii si cumnata-mii, Raducu ar semana cu el mic.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

vai, genial!!! mama, ce bine semanati! super pozele, erai foarte haioasa!!! si fiica-mea seamana cu mine cand eram mica, trebuie sa-mi scanez si eu niste poze . merci de idee

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Niatsa, ms de cafea, o savurez alaturi de voi.Noi rulam programul de zile lucratoare. Copil trezit la 6 jumate eu ii dau laptele, adormim la loc. Pe tati il pregatesc intre timp ii dau mancare la el si ii dau hainele.
Acuma na, mancatul e in continuare "non grata" Zau daca stiu ce sa ii mai dau.

Olita nu i-am luat si nici nu ii iau o vreme.
Premergator iarasi nu ii iau, daca mi-il imprumuta cineva de bine, daca nu , nu. Daca am treaba il pun in tzarc sau fac treaba cand doarme sau cu el in scaun.
Ieri cand a venit tati eu ii povesteam ce a facut copilul si el se vaita alaturi de mine. Eu taceam tacea si el. Eu vorbeam vorbea si el.Era haios.

E super treaba cu supozitorul cu eucalipt. Adica bagi jos desfunda sus, efect racheta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonix
Ah, voiam sa mai zic - Cleo, supozitorul ala chiar destupa hihi pe bune - sa vezi cum ii miroase respiratia a eucalipt. Se vede clar o imbunatatire - respira mai usor.

si e cu dublu impact: daca copchilu face caca ii miroase frumos a cimbru si eucalipt si desfunda si pe mama
sunt chiar bune supozitoarele astea, insa numai in cazul racelilor simple. adica daca merge numa cu supozitor e super!

eu intrasem de fapt sa o intreb pe miss de ce vrea sa intarce? numa ca sa faca copilu sa doarma noaptea? cred ca sunt solutii sa il faci sa doarma toata noaptea si fara sa il intarci - il indopi cu consecventa in timpul zilei si seara ii dai si un biberon cu lapte cu cereale. eu asa am facut cu fetele. nicole de exemplu e aproape exclusiv alaptata insa i-am indesit mesele de ziua si apoi usor usor a inceput sa doarma toata noaptea. acuma doarme in landou langa patul meu, daca se scoala o iau si o alaptez si o pun treaza la loc in landou, mai se foieste un pic si adoarme in 10 minute.

si laurei de pe la 6-7 luni cred i-am mai bagat o masa de solide (legume) seara la 6 si apoi la 9 laptele cu cereale caci era fometoasa rau si altfel nu ne intelegeam seara cu ea. aia de la asociatia de aici mi-au zis sa ii dau la 6 lapte subtiat cica, dar cum era fi-mea de infometata cred ca mi-ar fi dat cu sticla de lapte subtiat in cap

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna dragele melemai apuc sa va salt. Am vazut copilasi minunati, Raducu, Andrei (ce cumintei sunt ei!!), Patrik Gavroche si Robertel Gavroche...SUnt superbi! Ma bucur ca am vazut-o si pe Doloress in poze, ce fustitza minunata ai, mi-ai facut pofta de vara...Miss, ce poze frumoase cu tine, cit de bine aratai si bronzata si slaba!!!!, iar Davidutz e superb ca intotdeuna.Mara moldoveanca si olteanca mi-a placut grozav AM vazut si printesuci scumpe de belleane..

Lorich, sper sa rezolvati cu bioticsul ala si cu prunele...ma mir ca nu merg mandarinele...
Adriana, ma bucur ca sunteti mai bine, sper totusi sa fie o alarma falsa tusea de acum, sa reusiti sa faceti si ultimul vaccinel..Daviduchele meu e bine,a cum Mati mai tuseste nitel, dar nimic inrijorator. Sper in 2 zile sa dispara si asta.
Magdone, multumim de reteta, suna tare bine. In c epriveste mersul cu masina, vezi poate o incomodeaza ceva la scaun, poate o stringe vreo curea...ia verifica
Mi_bebelina, ce-o fi avut Deliutza??? Ofof, s-o pupi pe Andreea din partea mea, ma bucur ca i-a functionat regimul, s-o vedeti acum ce se usuca, asa a fost si la Mariuca, avea 52 kg!!

In ce priveste kg la noi in familie barbate-miu e constant, e chiar spre slab mai degraba, eu sunt cea care variez. Acum am si eu 56. cu 5, cu 6 dar totusi sunt 56 si sunt tare fericita...costumul d ela botez imi cade dupa mine acum...SI normal, atunci aveam 62!!!!Bleah!

Va las ca ma urla...Revin

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Confirm la faza cu supozitorul cu plante - bb miroase frumos peste tot si pe sus si pe jos De fapt e "inconjurat" de un miros delicios.

Eu raportez o noapte super linistita - bebe culcat la 9 si trezit la 7 jumate - nu are febra deloc, super vesel, infundat, evident, dar e mult mai bine. Sa vedem azi la doctor ce si cum;

Cu somnul de bebe - al meu nu o fi fost mancacios... dar el la 2 luni imi dormea toata noaptea, alaptat fiind, iar seara nici macar nu isi termina bibele cu lapte matern. Pana la pe 5 luni numai cu lapte matern a fost hranit si mereu a dormit asa. Or fi copii si copii. E drept ca al meu nu a fost alaptat la san, direct - cred ca mai degraba conteaza chestia asta decat ce baga in stomacel.

Premergator din ala clasic eu nu i-am luat - in schimb avem un "impingator" cu care ne amuzam tare, traversam sufrageria, suntem foarte mandri ca mergem ca oamenii mari - insa stau cu el mereu cand ne jucam, chestia aia aluneca tare si e f periculoasa. Eu ii tin rotile cu mana si bebe impinge de zor. Cand nu impinge la el, il intorc cu rotile in sus si bebe e fericit sa se catzere pe el, sa invarta rotzile etc :) Insa niciodata fara supraveghere. Bebele meu e mai incantat cand merge prin toata casa tinut de manutze - mai nou a inceput sa isi dea drumul la o mana si sta sprijinit doar intr-o manutza. Eu sunt premergatorul lui

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Simonix i-am cumparat si eu premergator-impingator ca al vostru si ieri a mers cam un metru singur... ce fericita am fost!

Simona nu numai ca n-au mers mandarinele dar nu le mai suporta, ieri nu a vrut sa se atinga de suc. De fapt, cred ca vin iar dinti ..ca [prea nu mai suporta mai nimic.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

Neatza , neatza, da am baut-o deja. Las ca mai bag una pe la pranz, asa.

Vai Miss ce as mai manca un Mars si un Twiks si hai si un Bounty . Da cand merg la cumparaturi ma cam zgarcesc si zic ca dau banii pe prostii.... Bine ca tot iau eu ceva dulce ca fara nu pot. De 2 zile ma gandesc la ciocolata. Ma gandeam sa caut reteta aia de negresa a lui cleo sa vad daca apuc sa o fac, ca.... "ma paste o scadere de glicemie". Acu slanina... mm nu manac prea des ca nu ma dau in vant, decat la iarba verde, cu ceapa verde, ridichi, etc.

mi bebelina eu am primit olita de la soacra-mea (de fapt a fost cadou de mos craciun. E ca un scaunel. O mai pun din cand in cand cand imi amintesc dar mai mult imbracata decat dezbracata . Asa.. sa se obisnuiasca. Dar sa sti ca nu imi prea place ca parca nu e comoda. Nu ajunge cu piciorusele jos si ii lasa o dungulita mare pe fundic. Cred ca o sa cumpar una cu forma anatomica si muzicala. Cand a luat-o, m-a intrebat de care sa fie si eu i-am spus sa ii ia cum crede ea. Acum parca vad ca o sa comenteze tati si soacra-mea o sa se simta lezata dar.... e mai important comfortul fetei.

Cleo si mie imi place Sophia, desi... parca am usoare dubii asupra calitatilor ei vocale....Vai ce totala e papusa ta cu sticlele alea.....

Da de vamesa lu' mama va place? Nenea nu e tati, e un prieten.

Oare la noi sunt supozitoare din alea cu eucalipt ca la fetele din Belgia????

Gabitam semanati perfect!!! Asa are Diana niste poze in care seamana leit cu tati cand era mic, dar si cu mine cand aveam ~ 1 an. o sa incerc sa imi fac timp sa le scanez, dar nu promit.

Noi suntem bine, in rest. Tot incearca sa ajunga in pozitia copacel. Ieri am gasit-o in genunchi cu manutele sprijinite de canapea ca sa se ridice in picioare, dar cum m-a vazut a inceput sa chiraie ca vrea sa o ajut. E smecheroasa tare d-ra Diana, daca poate fi ajutata, nu mai incearca singurica.

Cristina de Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

Uite olita: http://picasaweb.google.com/kris2kat2003/UntitledAlbum#5301550223649304802

Cristina de Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

salutari,

am si eu nevoie de un sfat ...a trebuit sa cobor patutul ilincai ca sa nu sara din el si cum fata nu are mare stabilitate, de cate ori se ridica in picioruse de atatea ori cade...si a tot dat cu nasul de gradelele patutului...asa ca trebuie sa cumpar niste aparatori bune.Noi avem unele dar sunt inguste...daca avetio asa ceva dati-mi si mie idei pls de unde sa cumpar numai sa fie inalte si grosute

multam fain

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput