Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (75)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

Suntem si noi in zona, am citit toate discutiile referitoare la mestecat pt bb, umblat descult, ghetute scumpe, soti la regim.
Eu nu as mesteca lui Mircea, mi se pare ingrozitor, pe langa ca nu e igienic, nici mie nu mi-ar placea sa iau mestecat din gura nimanui.
Nici descult nu l-as lasa, dar asa sunt eu, mai stresata...
Eu sunt fericita, vad, mai fetelor...sotul meu nu e f gras, la 1,93 a vea vreo 100 de kg si s-a pus ingur pe regim...dar sincer...nu era gras.
Incepuse sa ia proportii...acum e ok, a dat jos vreo 6 kg intr-o luna si se tine de treaba.
a tinut dieta atkins, e f buna si nu te infometezi.
Chinabulina eu nu mi-as da copilul la alta femeie daca nu as avea lapte. Iti spun ca m-am simtit ciudat si cand l-a luat Sis sa-l alapteze...hihi nu s-a lasat pana nu i-a dat ea tzitzi. Eu nu am putut sa-i dau lui Mati...nu stiu...unde sunt si la primul copil, mai speriata asa...
Nicole tu ai bb model, draga mea. tu si Esme..
Alysh carutul meu e super usor, e de la Brevi, nu e mult, vreo 5 mil, facem o proba cand ne vedem in parc cu prima ocazie sa vezi daca te coafeaza...
Iulia nasol cu accidentul, mi-e mila si de mamica...aia e...eu n-as avea curaj sa conduc singura cu bb in masina, cum e al meu plangacios si maraicios, numai intoarsa la el asa sta sau m-as stresa suficient si nu fiu atenta la condus.
bine totusi ca nu a patit nimeni nimic.
Simonix sanatate multa lui Robertzel!!!
Magnetism miel de ciocolata??? Esti o scumpa, da-mi-l pe forum ca nu ingrasa!! Si asa de 3 zile am luat-o razna cu mancarea si urc spre 57.. Da sotul tau de ce tine regim, ca doar are 28 de ani...nu cred ca e plinut..
Micaela eu de cate ori l-am incaltat era vadit incomodat de ghetute, ai dreptate...acum i-am luat unele usoare, cu astea e ok...prin casa poarta niste cipicei.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Am supravietuit zilei sotului...sper sa supravietuim si botezului de duminica...

Legat de pantofiori...eu am niste adidasi ptr Eli dar nu o las pe jos pe afara cu ei...Am ghetute marimea 19...cred ca ei i-ar trebui 17 sau 18. Mi-au facut cu ochiul ghetele www.orchestra.fr/bebe/du-17-au-20/bottillons-mordore-a-lacets.pdt5009.g182.l1.nb5.num.e.c.a.asp" target="_blank">astea
Dar nu le-am gasit la Miniblu...ca le-as fi luat.

Va pup! Ma duc sa fac o cafea si sa citesc din urma!

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata

LMA Bodganel, Tudor, Alexanndra, Alessia, Alexandra si Alexia !Sa fiti sanatosi si cumintei!

Simonix sanatate multa Robertelului mucos!

Noi suntem pe regim cu prune uscate fierte de mami de 2 ori, pasate astfel incat sa nu treaca coaja, si refuzat categoric de Robert! Se joaca cu nervii mei, o sa ajung la balamuc. Partea buna e ca de cand dau prune+biotics (cat vrea el sa bea din laptele cu cereale) a cam facut caca singurel, ceea ce e mare realizare la noi!

Despre mestecat eu nu as face-o.
Bebe descult..offf eu am facut toate vacantele posibile la tara si vara stateam cate 3 luni fara sa ma incalt - cu greu imi scoatea mama fatza picioareleor si mi le baga intr-un papulel sandaluta and mergeam in vreo vizita. Mi-ar placea sa simta si Robert senzatia aia minunatat pe care o simteam eu. Dar unde? In zonele cu nisip din parc? Pline de caca de caine si mucuri de tigara si cate si mai cate... o sa vad la momentul ala..e prea devreme sa zic acum ca nu l-as lasa, mai ales ca as vrea sa-l las.

Aaa si sarumana de cafele fetelor, eu am baut de la amandoua!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Despre mestecat, dat din "gura in gura" sa va povestesc si eu ceva: cand eram mica stateam mai mult pe la tara si acolo aveam o bunica tare, tare batrana, care avea bomboane mentolate Eu ii ceream, ea nu vroia sa-mi dea si mie, asa ca am urmarit-o, am vazut unde le "pastra" si le-am mancat pe toate... Putin mai tarziu m-am prins ce facea, ea le sugea putin si le punea inapoi in punga, de aici rezerva ei de bombonele
In concluzie, nu am mai mancat bomboane mentolate de atunci
Eu nu as da mestecat, dar na eu am o poveste asa mai horror.

De condus eu conduc cu pitica, ea e cuminte, vorbeste acolo pe limba ei se amuza cand claxonez. Chiar azi am fost la posta si la intoarcere a luat-o somnu, asa ca am mai facut cateva ture sa doarma copchilu ca nu se stie cand se mai intampla minunea.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

babababa?
sa bag un banc tematic:

Doi batranei, dupa ce s-au imbatat, au decis sa mearga la bordel. Patroana ii priveste, o cheama pe servitoare si ii zice: -
Du-te in primele doua camere si pune cate o papusa gonflabila in fiecare pat. Mosii astia sunt atat de beti incat nu-si vor da seama de diferenta. Servitoarea indeplineste ordinele.... si batraneii se duc............la tema......
In drum spre casa, unul din ei: - Cred ca aia care a fost cu mine era moarta! - Moarta? De ce ?
- Pai nu s-a miscat si nici n-a vorbit in timp ce ............
- Putea fi chiar mai rau, spuse celalalt. Eu cred ca a mea era vrajitoare!......
- De ce naibii ?
- Pai..., sa vezi, cand eram la preludiu am muscat-o un pic de fund, atunci ea mi-a tras o basina in fata, a iesit zburand
pe fereastra si in plus mi-a mai luat cu ea si proteza!! .............

edit: si daca nu v-a placut bancu, va bag altu in dulshele stil Cleo:

Nu aveti ce sa vedeti la televizor? V-ati saturat de analisti-comentatori care habar nu au cāte urechi au? Romania va plictiseste? Īnainte sa emigrati, īncercati...

Lista anti-depresie a lui Stash:

1. Plimbati-va cu masina. Parcati la marginea drumului, puneti-va ochelarii de soare si scoateti pe geam uscatorul de par. Īndreptati-l catre masinile care vin din fata. Acum numarati cīti soferi frineaza brusc īn fata voastra!

2. Reīncarcati automatul de cafea din biroul vostru cu cafea decofeinizata timp de trei saptamani. Cīnd toata lumea va fi depasit dependenta de cafea, schimbati-le cafeaua cu ESPRESSO.

3. Daca scoateti bani la ghiseul bancii la rubrica 'scopul folosirii banilor' scrieti 'pentru marijuana '.......

4. Cīnd sunteti pe un coridor, sariti īn loc sa mergeti. Apoi īncercati sa numarati cīte persoane se uita la voi crucis!

5. Daca sunteti la restaurant si vreti sa comandati ceva, cereti "apa plata dietetica"......

6. Sunati-va prietenii cu cinci zile īnainte sa mergeti la o petrecere si spuneti-le ca nu veti putea fi prezent din cauza unei dureri de cap.

7. Cīnd scoateti bani de la ATM, apucati-va de strigat din toti rarunchii "Am castigat!... Am castigat"....

8. Daca va aflati īntr-o gradina zoologica luati-o brusc la fuga catre parcare strigand īngrozit "Salvati-va! Au scapat toate animalele!"

9. Daca aveti copii, la masa de seara spuneti-le ca din cauza recesiunii va trebui sa renuntati la ei!.........

10. La farmacie cumparati o cutie de prezervative si dupa aia īntrebati farmacistul unde este cabina de proba!

Va garantez ca dupa ................. veti suferi de orice mai putin de depresie!

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

buna fetelor!

am trecut sa salut pe toata lumea de la mamici la pitici

noi suntem binisor. nicole a facut 2 luni, a facut deja primul vaccin - auuu, s-a mai reglat cu greutatea, totul merge ok. luna trecuta am avut ceva emotii caci am ajuns la spital din cauza unei gripe luata de la hermanita, ocazie cu care i-au auzit murmur la inima si s-a dovedit ca a urmat sablonul sora-sii: are niste gaurele care au potential mare sa se inchida. era prea frumos sa fie totul asa bine la nastere, dar tot nu e nimic grav - ale laurei s-au inchis pana in 6 luni.
cu greutatea iara am avut niste probleme - din cauza gaurilor de la inima nu a luat senzational in greutate si apoi cand a mai facut si gripa a fost in pom total insa si asta s-a rezolvat, isi revine.
o alaptez inca, dar seara mai primeste si completare. daca as putea i-as pune o palnie pe gat si as turna acolo cat mai mult insa trebuie sa stau dupa ritmul ei

in rest nimic senzational, ma plictisesc de mor in casa, vremea aici e nasoala rau, dar lasa ca incep serviciul curand si o sa imi iasa plictiseala asta si pe nas si pe urechi

salutari tuturor si numai bine!

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Bodgan Silviu, Tudor Dumitru, Alexanndra, Alexia Nicole, Alexandra si Alessia Clara sa fiti sanatosi, papaciosi si cumintei!

Fetelor, am avut o noapte de cosmar.....de la 11 seara pana la 3 dimineata am facut asa: luat fata din patut, dat suzi, dat bibi, leganat pe picioare, luat sotul fata, luat eu fata, adormit fata...pauza 2-3 minute maxim, apoi plansete si urlete si zbierete(fara urma de lacrima) si repeat la nesfarsit. I-am dat si nurofen, am zis ca poate o doare ceva.....aseara a mai si cazut cu tac-su langa ea si imi era teama ca din cauza asta face asa. Numai ca ea hogea numai cand era in patut, noi o lasam , ea hogea 30 sec-1 min, se oprea putin(cred ca isi zicea: "Hm...nu se aude nicio miscare..hai sa mai hogesc nitel sa apara astia aici la mine")si tot asa pana cand o luam in brate....ei, atunci sa vezi veselie pe capul ei..acum doarme fata de 2 ore, dar eu nu pot. am incercat sa o punmem si intre noi aseara in pat, dar daca nu i se da atentie incepe sa traga de noi, eventual iar sa urle.....ufffff, hai ca m-am descarcat.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare fetelor :)

Cleo distractiv rau

Fetelor, nici eu nu mestec mancarea bebelui ... doar uneori maruntesc daca e o bucata prea mare sau o rup cu dintii sii ii dau o bucatica mai mica. Acum, nu mestec in locul lui Si nici nu ii sug suzeta Voiam doar sa zic ca nu imi e teama sa fac schimb "de fluide" cu el Nu l-am ferit niciodata si uneori il las sa ma muste de nas si sa ma balosheasca pe fatza fara probleme. Inainte de a trece la actiuni din acestea ma demachiez bine bine si ma spal pe fatza - caci nu as vrea ca bebe sa se diversifice cu find de ten de la Clinique pe dinti insa nu ma spal special ca sa ma joc cu bebe. Eu am remarcat chestia asta din maternitate, desi bebele era izolat si nu avea voie oricine la el - eu una eram "allowed" in orice forma, pt ca se considera ca eram mama si ca nu se poate evita contactul. Si mi s-a spus sa nu il feresc niciodata de contactul cu mine, chiar daca sunt bolnava. Ma rog ...

Alra - de-abia astept sa iti vad printzesele !!! Merci mult de apelul de aseara

Robercikul meu e to bolnav si de-abia maine la 7 seara ne vede doctorul. Intre timp, paracetamol in fund si picaturi in nas. Si atat - sirop de tuse nu e voie. A mai luat supozitoare cu eucalipt care il desfunda Nu stiu ce sa zic hmmm... face totusi febra de 2 zile, pana maine seara mai trece o zi si uite asa . Sper sa nu se complice. Dragul de omuletz este asa de dulce cum sta in fund (cu ocazia asta sta si el mai nemiscat) si incearca sa imi zambeasca, desi e obosit de la febra si sacait de la nas. of of ...

Bebelina - imi pare rau de noaptea pe care ati avut-o

Socrate - chiar nu mi se pare ca am facut cine stie ce cand am donat laptele, oricum l-as fi aruncat daca nu il dadeam, nu ?? Si apoi, sa vedeti ce bebici mici mici erau la neonatologie ... ai face ORICE pentru ei, desi nu sunt ai tai. Sunt convinsa ca TOATE mamicile ar face asa ceva :) Io la al doilea bebe tare sunt curioasa daca ne-o merge mai bine cu alaptatul hmmm...

Va pup, fug la mitingi

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Alra ce bine ca mi trecut pe la noi! Va pup si sanatate multa!

mi bebelina imi pare rau pt noapte urata !

Si acum si de la mine, continuare la ce a postat Cleo:

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti
inainte de fiecare masa 100 g de cognac.
Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama.

Stiai ca in corpul omenesc exista un nerv care face
legatura intre globul tau ocular si anus?
Se numeste Nervul Optic Anal, si este responsabil de
viziunea cacacioasa despre viata.
Daca nu credeti, incercati sa va smulgeti un fir de par din
fund, sa vedeti cum va dau lacrimile...

Intr-un autobuz, pe aceeasi bancheta stateau un barbat si o
femeie cu un bebelus in brate. La un moment dat, femeia
scoate un san sa-l alapteze pe cel mic. Bebelusul intoarce
nasucul intr-o parte si nu vrea sa suga. Femeia, suparata ii
spune:
- Mananca, altfel ii dau lui nenea!
Ajung ei la Ploiesti , aceeasi scena: femeia scoate un san
sa-l alapteze pe cel mic. Bebelusul intoace nasucul intr-o
parte si nu vrea sa suga. Femeia din nou:
- Mananca, altfel ii dau lui nenea! Bebelusul, nimic.
Ajung ei la Brasov ....scena se repeta, bebelusul iar nu
vrea. Femeia iar spune:
- Mananca, altfel ii dau lui nenea!
Autobuzul pleaca mai departe. Domnul care statea langa
femeie pe bancheta izbucneste:
- Dar hotarati-va doamna odata, ca eu trebuia sa cobor la
Ploiesti !!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

babababa?
sa bag un banc tematic:

Doi batranei, dupa ce s-au imbatat, au decis sa mearga la bordel. Patroana ii priveste, o cheama pe servitoare si ii zice: -
Du-te in primele doua camere si pune cate o papusa gonflabila in fiecare pat. Mosii astia sunt atat de beti incat nu-si vor da seama de diferenta. Servitoarea indeplineste ordinele.... si batraneii se duc............la tema......
In drum spre casa, unul din ei: - Cred ca aia care a fost cu mine era moarta! - Moarta? De ce ?
- Pai nu s-a miscat si nici n-a vorbit in timp ce ............
- Putea fi chiar mai rau, spuse celalalt. Eu cred ca a mea era vrajitoare!......
- De ce naibii ?
- Pai..., sa vezi, cand eram la preludiu am muscat-o un pic de fund, atunci ea mi-a tras o basina in fata, a iesit zburand
pe fereastra si in plus mi-a mai luat cu ea si proteza!! .............

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Foarte tare. Se inscrie cu succes pe locu' doi (pe intai e gogu de la cazane).

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput