Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (75)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonix

Salutare fetelor :)

[
A mai luat supozitoare cu eucalipt care il desfunda

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

nu e de ras, cand e vb de boala, dar nu pot sa nu ma cracanez putin de ras la ideea: bagi pe ici, desfunda colo

si io tin fata descultsa in casa. Dar descultsa descultsa, ca isi scoate sosetele si le gasesc ude. De scuipat, of course.

si multumita ideilor voastre, am bagat azi juma de avocado la piureul de legume cu vita fiarta (era manzat, vaca nu mai are shansa sa ajunga), si a mancat 180gr!!!! Mi-a lasat 2 liguritse, acolo, dar nu am mai chinuit fata cand am vazut ce frumos deschide gura si papa pana atunci.

ma duc sa fac un bibe, iau cartile de shoferie, si trag tare ca mai am cateva shedinte si termin scoala si vreau sa iau carnetu .

mai era o fata in belgia care dadea de carnet... acu sa nu ma bateti ca e dejava ca nici batuta nu imi aduc aminte care.

Pup la Alra, si la fetele ei! Sanatate multa la cupii.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Cleo Esme era cu carnetul din cate am retinut
Lorich incearca sa-i pui bioticsul intr-o cantit mai mica de laptic sip e urma ii faci cereale cu lapte, daca zici ca merge…si Mirci mai face din cand in cand pietricele, dar se regleaza singurel… imi e tare mila de Robi.
Misto bancul cu bb si nenea si Ploiestiul
Simonix asa si eu mai rontai de la Mircea si ii dau feliide mandarina/portocala muscatel in prealabil de mine, si ne pupam in botic mere…
Micaela bleah, bleah, naspa cu bunicuta…
Alra sper sa se resolve si problemutele cu inimioara Sofiei, cum s-a rezolvat la Laura…pupici la fetitze
Mi_bebelina ce o avea Delia?? Dintisori??

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Buna fetele, nu am mai intrat ieri caci am fost pe drumuri. La doctor si apoi sa incerc sa-mi fac pasaport caci acusi plecam, ma lupt cu autoritatile canadiene care nu vor sa-mi faca pasaport pe numele de maritata. In fine, si joi mai mergem sa ne luptam cu ei.

La multi ani sarbatoritilor zilei! Sa cresteti mari si sanatosi!

Simonix intr-adevar eu nu am probleme cu al meu sot, e foarte atent cu sanatatea lui. Inainte de a se naste Patrick mergea de 3 ori pe saptamana la sala, avea programe de masa si de cutting, cu regimuri aferente. Manca numai piept de curcan fiert cu salate. Mergea si la bronzat atunci de cateva ori pe saptamana, avea un corp de fotomodel. Acum insa s-a lasat pagubas, normal, cum scapa de la servici vine la bebe. Insa cand vine maica-sa in mai o sa reincepem sa mergem amandoi de vreo 2 ori pe saptamana. Apoi avem exact in spatele casei terenuri de tenis si de fotbal si o sa mergem sa ne jucam, plus alergat pe malul apei caci va fi frumos.
E chiar obsedat de sanatatea lui, cum are o mica problema se infiinteaza la urgente. Cand facea sala il deranja putin inima, cred ca muschii de la cat ii forta acolo. Ei s-a dus de 3 ori la urgente, la 3 spitale diferite, asta pentru ca ii faceau aia toate analizele si ii ziceau ca totul e OK, insa el tot nu ii credea. Si aici e bataie de cap la urgente, stai cate 10 ore ca sa intri daca nu te tavalesti pe jos de durere. Asa ca statea acolo cate o zi intreaga, numaisa fie el sigur ca e totul OK.
Acum mai bea cate un paharel de bere, insa cat timp era la sala si la dieta nu se atingea, mergeam si noi cu prietenii in oras si eu eram cu ditamai halba in fata si el cu suc de merisoare, ca radeau toti de noi.
Fug ca urla ! Revin...

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Lorich ai facut mai felicitarile alea de 1 martie? Tu ziceai ca vrei sa faci, nu? Eu tot astept sa ne arati si noua, poate ma inspir

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

LA MULTI ANI bebeilor de 16 si 17. Ieri am fost lenesa sa scriu!
Am uitat sa va zic: Victoria trimite pupici!!! E asa de scumpa, ca-mi vine sa o pap cu tot cu curutul ala mic si adorabil. Da, am eu o slabiciune ptr. funduletul ei! E asa de frumos si mic si... si... si...

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Merge netu' meu cu galme de azi dimineata.

Printre picaturi am mai descarcat poze cu baietii. Deci, www.dropshots.com/gabitzam4#date/2009-02-17" target="_blank">sedinta foto cu piticu' mic la pampersul gol Il schimbam de dimineata si mi s-a parut asa de dulce ca imediat am pus mana pe aparat. Mai am niste poze de februarie incepand de aici si poze cu baietii impreuna, incepand de aici.

mi_bebelina, dintisorii sunt de vina??

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Merge netu' meu cu galme de azi dimineata.

Printre picaturi am mai descarcat poze cu baietii. Deci, www.dropshots.com/gabitzam4#date/2009-02-17" target="_blank">sedinta foto cu piticu' mic la pampersul gol Il schimbam de dimineata si mi s-a parut asa de dulce ca imediat am pus mana pe aparat. Mai am niste poze de februarie incepand de aici si poze cu baietii impreuna, incepand de aici.

mi_bebelina, dintisorii sunt de vina??

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Gabita, ce baieti frumosi ai !
Ochii lui Raducu m-au cucerit definitiv.
Ii pup pe amandoi. Ce frumos se joaca ...

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Va place de micul meu Gavroche?

Carucior am luat si noi din State, ieri a sosit, Maclaren, este www.maclarenbaby.com/us/index.php?option=com_content&task=view&id=101&Itemid=493" target="_blank">asta de aici. Ni s-a parut tare trainic asa si cum avem pe prietena noastra care a schimbat vreo 4-5 ca se tot rupeau ne-am gandit sa luam ceva mai de calitate. Am luat insa un scaun de masina mai ieftin, de fapt de la un coleg de-al sotului care l-a dat cu 50 de dolari, nou-nout, l-a cumparat si nu incapea in masina, apoi l-au uitat intr-un colt si a trecut termenul de returnat la magazin, asa ca ni l-a vandut noua. Abia astept sa-l instalez caci bebele meu nu mai incape nici el in scoica, mai ales imbracat cu 100 de bulendre iarna acum.

Alysh sa stii ca am citit ca dupa o prima faza de curaj extrem, copilul incepe sa-si aduca aminte de toate cazaturile pe care le-a experimentat si nu mai e asa viteaz, nu se mai avanta ca inainte, de aceea poate Vladut e mai cumintel acuma. E mai grijuliu asa. Dar stai linistita ca nu regreseaza.
Eu sunt tare bucuroasa ca in sfarsit puturosul meu se ridica si el singurel, cu putin ajutor! MI-a facut cadou de ziua indragostitilor o ridicare spectaculoasa. Deja are ochiul vanat, s-a lovit la patut Apoi ieri l-am gasit pe marginea patului, adio lasat singurel cat doarme. Dar lasa ca mai bine asa decat sa stau cu grija ca are ceva bebe.

Chinabulina despre alaptat, nu stiu ce sa zic, daca ar fi prietena mea buna, sa stiu exact ca si-a facut analize si e sanatoasa, poate as accepta. La spital la noi aici nu se practica, eu aveam putin lapte, ii dadeau numai vreo 3 mese pe zi de la mine, in rest formula. Si era un bebita mic mic de 700 de grame care manca cate 10 ml, si aia cu mare chin si maica-sa aducea litri intregi de lapte, umplea congelatoarele, era numai numele lui peste tot. Ca trebuia sa etichetezi sticultele, sa scrii acolo numele lui bebe si data si ora la care te-ai muls. Si chiar asa nu mi-a propus nimeni sa-mi dea alt laptic de la alta mama. Insa poate asa e aici.

Cleo exact asa fac si eu cu mancarea, imi pun mie mancarea mea si lui a lui, separat. Si iau eu o gura din a mea, ii dau lui o gura din a lui si tot asa. Si mananca mai cu pofta. Oricum de doua zile imi mananca si urechile la pranz, am luat exemplu de la Esme si ii pun usturoi, patrunjel si ulei de masline in piure-ul de legume si papa de sparge. 200 de ml, un adevarat record pentru el. Ieri chiar mi-a mancat cu placere tofu, care nu prea ii placea de obicei. Tati insa rade de el cand vine de la servici si-l pupa ca miroase a usturoi ca un bunic cica.

Iulia deci al meu e strigoi daca a inceput sa suga pe la 2 luni asa? Pana atunci eu ii dadusem formula si lapte de-al meu muls. Oaleu, cred ca de asta nu doarme noaptea, hihihihihi

Cleo, Lorich super bancurile, am ras de am pocnit! I le trimit si lui tati la servici.

Multa sanatate copiilor bolnaviori, [Robertel si Mufita! si un pupic special pentru micuta Nicole de Alra, sa i se inchida repede gaurelele la inimioara!

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Hello fetele,

am inviat din morti ca sa zic asa am avut niste zile groaznice, m-a deranjat o masea, am fost pe la dentist, am descoperit ca are infectie la radacina, mi-a dat antibiotic, ca sa-mi treaca infectia, cu ocazia asta m-a lasat si durerea de masea, dar peste o zi m-a luat aia de cap ca asa imi venea sa fac, abia ieri am revenit si eu la normal. Concluzia e ca o sa mi-o scoata si sa-mi puna implant, iar eu cum mai am de pus vreo 2 o sa ajugem la faliment , ca nu ne acopera asigurarea mare lucru, ei asta e, gata m-am plans

tuturor puisorilor care s-au serbat intre timp

Nu prea sunt la curent cu ce ati discutat, sper sa ajung din urma cu cititul.

Doloress m-ai omorat cu sotul tau, super tare, bravo lui, al meu e exact invers

Cleo bafta cu carnetul de sofer!
Alra sanatate multa copilasilor!

Sanatate multa tuturor ca-i mai buna decat toate!

Ma duc sa mai citesc din urma.

va pup

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

vai gabitzam ce dulceata....
Ce cuminte sta...Pai eu de muuuult timp nu mai folosesc masa de infasat, il alerg prin pat cu pampersul ca nu sta nici o secunda locului. Pai in locul lui Raducu pana sa fac eu click el era de mult jos. E un miscaret si jumatate. Ce dulce e mai cu colaceii lui. Noi nici asta nu avem. Pai daca ne miscam intr-una.

Felicitari lui Doloress pentru copacel. De acuma tine te tare.

Mergi la inceput