Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
mi_bebelina spune:
Vazut poze de Gabitzam pitica......dar zau ca nu ma prind daca seamana cu Andrutu sau cu Raducu ...mie mi se pare ca Raducu seamana cu Andrutu, mai departe nu stiu.
Esme, Simonix...super supozitorul cu eucalipt. Cum se numeste? La noi se gaseste?
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Ca un edit asa: a spart dintele nr. 4, un incisiv central sau cum s-o numi. Deeeeeci sa-l pup ca doar pofta de mancare super nu are, in rest nu zice nimic, mai ales daca-l eliberez pe jos; ma duc sa-i fac cinste cu o tzitzi, ca a papat doar jumatate din fructe 50g el, 50 g mami.
Kristinik deci stie Daina ce meserie banoasa sa aleaga, da?
Piggy aparatori inalte si-a cu,parat Inais s-o intrebi de unde.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
mi_bebelina spune:
Kristinik, fix olita din aia are cumnata mea si nu e multumita, de aceea voia sa cumpere alta. Motivul.....acelasi ca si al tau.
Piggy, din pacate nu te pot ajuta pentru ca noi avem patut din acela cu plasa si in plus...noi nu vrem sa ne ridicam. Frate, cu cine o semana asa lenesa?Uneori chiar imi fac probleme..
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
elena_g spune:
Vreau sa va intreb si eu ceva,nu mai stiu cine a zis ca a cumparat bebelului piscina cu mingi de la Chicco parca....are succes in cazul unui pui zvapaiat?Au reactionat puii la ea ?
mi_bebelina spune:
Lorich, felicitari robertelului pentru dintzoc. Merita sa-i faci cinste!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
socrate spune:
Citat: |
citat din mesajul lui piggy salutari, am si eu nevoie de un sfat ...a trebuit sa cobor patutul ilincai ca sa nu sara din el si cum fata nu are mare stabilitate, de cate ori se ridica in picioruse de atatea ori cade...si a tot dat cu nasul de gradelele patutului...asa ca trebuie sa cumpar niste aparatori bune.Noi avem unele dar sunt inguste...daca avetio asa ceva dati-mi si mie idei pls de unde sa cumpar numai sa fie inalte si grosute multam fain ![]() Piggy mama de Ilinca (15.06.2008) |
Io i-am luat de la magazinul Barza. Uite asa arata...cat se vede evident http://picasaweb.google.com/noemi.iancu/BBSebastian?authkey=3A1EZ2AmON8#5286743292261295522
chinabulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mi_bebelina noi nu vrem sa ne ridicam. Frate, cu cine o semana asa lenesa?Uneori chiar imi fac probleme.. Deliutza Broscutza Deliutza micutza |
cu fiica-mea
![](icon_smile_big.gif)
georgiana,
![](mamica.gif)
Ia te uita ce mare sunt
Andrada79 spune:
Vreau sa urez si eu La multi ani!!! Pentru toti bebeii carora nu le-am spus zilele astea si pentru cei de azi:
SARA ELENA, CRISTIAN ANDREI,RARES SEBASTIAN
Am citit si eu dar doar fff putin din ce s-a mai scris pt ca nu prea am avut timp sa intru. Din pacate pe tati l-au anuntat ca incepand cu data de 1 martie se incheie activitatea la firma, urmand sa se inchida de tot. Suntem fff suparati. Cum nu am gasit inca de lucru va intra el in 85% si eu cu 1 martie ma duc la munca. Sunt trist rau dar trebuie sa imi revin, o sa fie greu pana o primi el banii iar asteptam si chiar vreau sa intreb cand vom depune actele cam cand preconizeaza ca intra cei 85%.
Ma simt asa de pustiita, noroc cu Tiberiu ca imi lumineaza zilele ca altfel…..Prea s-au adunat toate si cu casa si cu serviciul lui. Partea buna e ca de atata plans si stres am slabit imediat asa ca pana pe 1 o sa intru in haine ca oricum nu aveam bani pt o noua garderoba ca sa ma duc la serviciu. Cred ca voi innebuni de dorul lui, sper sa ii conving ca macar o luna doua sa ma lase sa lucrez 6 ore, sa vad.
Mai fetelor ma termina puiul meu ca de cateva zile a prins o noua chestier, sta in scaunelul de masa si in timp ce papa incepe sa se balangane dar rau cu toata forta lui si ma sperie cand face asa. La-m si filmat, l-a ineput am ras dar a inceput sa faca si mai tare uitati-l aici http://good-times.webshots.com/video/3012753920104143825ZZzJPB
Azi mi-a adormit in jumper, in nici 10 minute in care s-a jucat in el a adormit http://good-times.webshots.com/photo/2529769010104143825ifZeyY si imi venea sa il mananc dupa care binenteles ca iar m-am pus pe plans ca daca am sa fiu la serviciu am sa pierd multe astfel de moment. Cred ca in prima saptamana ma voi usca de dorul lui, noroc ca voi avea mult de lucru ca trebuie sa pregatesc sis a modific toate procedurile pentru certificarea firmei, urasc meseria mea de auditor dar pe de alta parte bine ca am de lucru ca altfel era chiar nasol. Va pup pe toate si o sa incerc sa mai intru, oricum m-am obisnuit enorm de mult cu voi sa va citesc sis a va am asa virtual aproape!
Gabitzam semanati enorm de mult!
Kristinik da ar fi misto sa se gaseasca si la noi supozitoarele astea. Am sa intreb la farmacie!
Lorich felicitari pt noul dintisor!
Simonix imi poti spune cum se numesc exact supozitoarele alea? Am inteles ca sunt cu eucalipt. Sunt curioasa daca s-or gasi si in America ca as ruga-o pe sora mea sa imi trimita si vreau sa ii zic exact ca sa intrebe la farmacie!
elenuca spune:
Buna si de la noi ! Uf nu ajung si eu sa dau cate o cafea dimineata, dar de la voi nu refuz
Am inceput sa papam si noi avocado si se pare ca are succes. Mi-am notat ceva retete de la voi, dar... le-am pus asa de bine c anu le mai gasesc...
Asa ca va rog din suflet, impartasiti din experienta voastra de succes cateva retete cu avocado
Despre noi acum, suntem energice, jucause, cu chef de vorba... aici seamana cu soacramea... . Sunt indragostita de ea ce sa mai
.
. Cel mai tare ma topesc cand intinde manutele spre mine sa o iau in brate sau sa se cuibareasca la pieptul meu...
A, vroiam sa intreb cum e cu pozele cu bebelusii nostrii de pe picasa, am citit in viteza ca sa le parolam dar sa mor daca m-am prins de ce, poate ma lumineaza si pe mine cineva. Sar'na.
A si sa nu uit... ma bag si io la o cico ceva cand e de intalneala, so... contati pe mine ! Poate facem o ghidusie la hard rock si stam la nefumatori cu bebeii, ce ziceti? .
a, si mai vreau ceva... SA VINA ODATA PRIMAVARA!
Ma duc sa-i pregatesc lui surubel pranzul, astazi avem somon la cuptor cu piure de cartof, e moarta dupa combinatia asta !
pupiu pana data viitoare sa fiti cuminti mamici si bebici si sa nu va imbolnaviti !
Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008
Povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Lizuca's History (slideshow)
www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage uite ce mare sunt !
cleo78 spune:
andrada, imi pare rau de situatia cu tati, si noi am fi ajuns in acelasi punct dar mare noroc ca si-a gasit...
si sa privim partea buna a lucrurilor: ai slabit .
cat despre leganat, si fiica mea face la fel cand se plictiseste - se leagana ca aurolacii, isi da palme in cap cu fortsa, da din cap nu continuu... prima data m-am panicat, si am zis ca are ceva!! dupa ce am vazut si pe aici ca 'se practica' ... io ii distrag atentia: ii dau ceva in mana, ii arat nu stiu ce, ne jucam, ca imi aduce aminte de filmele din '90 din casele de copii.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008