Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dyanira/dyanira.jpg)
dyanira spune:
Mamidestefan incerc sa ignor dar parca jignirea e prea pe fata.Fara nici o subtilitate.Sa faci pe cineva asa prost direct mi se pare cam mult.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
luminita2008 spune:
CD, nu te mai necaji! Bine ca a iesit totul bine pana la urma! Am vazut pozele, Mikul e superb, tu la fel mami!! Sunteti niste frumosi cu totii! si sa va traiasca mikul crestin!!
Luminita de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
anamona spune:
300, Nikolici - sa nu credeti ca sunt vreo indemanatica in ale alaptatului - mi se pare f greu sa alaptezi in public elegant fara sa se vada nimic....dar visul e vis...nu are leg cu realitatea. M-as simti f implinita.
Luminita - de ce nu varianta gemeni? si asta mai greu ca nu avem in famile, dar mi-ar place :)
CD sa iti traiasca Mikul micul crestin :) ma bucur atre sa aud ca s-a comportat exemplar -e o incurajare f mare :)
Dar cu pozele ce ai avut cu noi? doar asa 3-4 cat sa ni se starneasca interesul si gata?
babymom75 spune:
Nikolici se pare ca am creat ceva confuzie de termeni - poate nu i-o fi zicand trimestru, dar asta e ideea: anul se imparte in 3 parti a cate 4 luni . Datele raman neschimbate.
anamona tandemul tau nu e imposibil de realizat. Avea dr. Culcer o pacienta cu un bebe de cateva luni pe care-l alapta in tandem cu un "bebe" mai mare... de 4 anisori si mama era acum tare necajita ca era insarci din nou si ca trebuia sa-l intarce pe cel mare ca nu mai avea o a 3-a... stii tu... E pe bune, nu e poveste! Chiar ne-a adus poze cu ea la cursul de alaptare. Si mama era o intelectuala, profesoara parca.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
anamona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 300 Anamona mie mi-ar fi teama ca ala mare n-ar mai lasa lapte celui mic Hihi |
tre sa imparta frateste :)
300 spune:
citat din mesajul lui babymom75 nikolici acuma sincer, de ce s-o refuzi? Las-o in pace, de ce sa creezi dispute inutile. Spune-i ce vrea sa auda - ca o diversifici. Si eu aveam o dr. de fam., din aia de pe vremuri, pe care o alesesem pt. ca era aproape de casa si in ideea ca oricum nu am nevoie de ea, doar asa, sa fie si copilul inscris oficial pe liste, care ma stresa cu bilanturile ei lunare si ma chema sa-mi masoare si canatreasca copilul, cu toate ca eu o faceam acasa cu mai mare acuratete decat ea si ca ma oferisem sa-i spun doar telefonic datele ca sa nu mai trambalesc copilul la cab. unde colcaiau alti copii bolnavi. A pus capacul cand la 3 luni a inceput sa ma streseze cu diversificarea, cu ce crezi? ... cu mar cu biscuiti!!!! Am zis: da, da, desigur, ca sa nu mai am discutii. Si stia ca sunt medic neonatolog! Acum am lasat-o balta, ca sotul meu i-a trantit ca-i ajung copilului 2 medici in familie, nu-i mai trebuie un al 3-lea si s-a ofensat A ![]() Asa ca... multi medici de fam. ar trebui trimisi la reciclare. Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
Haha chiar voiam sa te intreb eu pe-al meu cum il duc cu presul de la 3 luni pana spre 6-7 cand o sa-i dau somon afumat si chiftele de porc?
![](mamica.gif)
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
luminita2008 spune:
CD, am uitat sa te intreb: cumnata cu pricina a venit pana la urma?
Anamona, sa stii ca nu e regula cu gemenii.... noi am cautat prin tot arborele genealogic sa gasim 'sursa' si nu e.....asa socati am fost la inceput de veste... dar multe dintre sarcini sunt la inceput gemelare, cred ca am mai spus asta pe aici parca, la inceput adica prin saptamana 3-4 de sarcina, cand nici macar nu se stie de existenta ei... intre timp insa, un embrion piere singurel, ca si cum nici n-ar fi fost... la mine s-au prins amandoi, ce sa-i faci, are tati samanta buna
!! asa ca nu e exclus nici la tine, mai stii?
Luminita de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
babymom75 spune:
Bai ce-aveti iar??!! E o conjunctura astrala nevaforabila de va supi asa repede????
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
Nerantula spune:
citat din mesajul lui babymom75 Nikolici se pare ca am creat ceva confuzie de termeni - poate nu i-o fi zicand trimestru, dar asta e ideea: anul se imparte in 3 parti a cate 4 luni ![]() anamona tandemul tau nu e imposibil de realizat. Avea dr. Culcer o pacienta cu un bebe de cateva luni pe care-l alapta in tandem cu un "bebe" mai mare... de 4 anisori si mama era acum tare necajita ca era insarci din nou si ca trebuia sa-l intarce pe cel mare ca nu mai avea o a 3-a... stii tu... E pe bune, nu e poveste! Chiar ne-a adus poze cu ea la cursul de alaptare. Si mama era o intelectuala, profesoara parca. Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
Mamica aceea era psiholoaga
![](icon_smile.gif)
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
Nerantula spune:
babymom, am o verisoara in germania, cu o bebelina de o luna si un pic ... pediatra i-a zis sa-i dea vitamina k ... profilactic
N-am mai auzit de asta .. ce poti sa-mi spui? Daca va produce ceva coagulari nedorite?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008