Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 8
luminita2008 spune:
mamidestefan si de izabela, si mie imi place wrapul tau!! scumput, dar fain rau!
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CD27 Avem un mic crestin http://good-times.webshots.com/photo/2396429270103994286xeoKcN Botezul a fost cu cantec, baiatul cuminte foc la biserica 1h jumate a durat, eu am plans mai mult decat el, tati a pierdut mai mult de jumatate din povestea de la biserica (am uitatcertificatul de nastere si s-a dus dupa el si nu au vrut sa astepte cu botezul) La resto a fost frumos, baiatul era frant dar s-a comportat exemplar (in afara de faptul ca toata ziulica a mancat doar 400 ml lapte), in rest s-a plimbat prin toate bratele si a ras. la final pe la 20.30 ii cadea capul intr-o parte in landou, il indrepta si deschidea ochii, si tot asa Pana aici a fost partea frumoasa, acasa a urmat partea urata, ne-am uitat pe nota de plata 20 de portii de vodca s-au baut fix 2 si magariile au continuat. Dupa nota d eplata a lovit o certa cu sotul care a durat pana dimineata (din motive de intalnire de familii si fete lungi la botez)....asta a continuat si astazi la baita. Nimic nu mai conteaza, baiatul s-a imtit bine, nu a fost foarte bulversat de intamplare si asta e cel mai important va si ma duc sa citesc din urma ca ati avut limbaritaaaa Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
SA VA TRAIASCA MIKUL CRESTIN
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
anamona spune:
Nikolici - ok in acest context....dar un trimestru are 3 luni intotdeauna :))) fara exceptii :)))
Oricum Dr Culcer zice ca 500g sunt suficiente pentru primele 3 luni.
Cat a avut karina la nastere si cat are acum?
Ca sa ii evaluezi dezvoltarea e util sa te uiti si pe curbele de crestere sa vezi pe ce percentila se afla acum si pe ce percentila se afla la nastere. Dezvoltarea e ok daca nu sare mai multe percentile de la percentila 75 la 10 de ex.
Uite aici link la curbele de crestere
http://www.cdc.gov/nchs/data/nhanes/growthcharts/set1clinical/cj41l018.pdf
nikolici spune:
Hmmm sa alaptezi 2 copilashi de odata....eu ma chinui cu unul sa-l pozitionez!!!
Nikole mami de Karina
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui dyanira Eva multumesc pt ,,lipsa de informare" cu care m-ai catalogat.Asta e ce sa fac asa sunt eu mai proasta si mai dezinformata. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
MAI USOR CU SUPARARILE ...
MAI BINE IGNORATI ..DECIT SA VA SUPARATI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
babymom75 spune:
nikolici acuma sincer, de ce s-o refuzi? Las-o in pace, de ce sa creezi dispute inutile. Spune-i ce vrea sa auda - ca o diversifici.
Si eu aveam o dr. de fam., din aia de pe vremuri, pe care o alesesem pt. ca era aproape de casa si in ideea ca oricum nu am nevoie de ea, doar asa, sa fie si copilul inscris oficial pe liste, care ma stresa cu bilanturile ei lunare si ma chema sa-mi masoare si canatreasca copilul, cu toate ca eu o faceam acasa cu mai mare acuratete decat ea si ca ma oferisem sa-i spun doar telefonic datele ca sa nu mai trambalesc copilul la cab. unde colcaiau alti copii bolnavi. A pus capacul cand la 3 luni a inceput sa ma streseze cu diversificarea, cu ce crezi? ... cu mar cu biscuiti!!!!
Am zis: da, da, desigur, ca sa nu mai am discutii. Si stia ca sunt medic neonatolog!
Acum am lasat-o balta, ca sotul meu i-a trantit ca-i ajung copilului 2 medici in familie, nu-i mai trebuie un al 3-lea si s-a ofensat A
Asa ca... multi medici de fam. ar trebui trimisi la reciclare.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
300 spune:
Anamona mie mi-ar fi teama ca ala mare n-ar mai lasa lapte celui mic Hihi
Sunt curioasa daca nascand al doilea bebe in timp ce alaptezi mai ai colostru. Logic ar fi sa nu dar ce te faci cu beneficiile pe care le ridica toata lumea in slavi?
Imi si imaginez cum as alapta in parc pe cel mic iar cel mare ar urla ca vrea si el...
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui luminita2008 mamidestefan si de izabela, si mie imi place wrapul tau!! scumput, dar fain rau! Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008 Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… poze cu gemenei dulci povestea noastra GHIDUL MAMEI Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi |
..multumim mult ...
e adevarat ..e cam scumput..dar daca tati a vrut sa fie elegant si standardizat
luminita2008 spune:
citat din mesajul lui nikolici Hmmm sa alaptezi 2 copilashi de odata....eu ma chinui cu unul sa-l pozitionez!!! Nikole mami de Karina |
dada, e un pic dificil, mai ales ca tb sa fie cineva cu tine, ca sa il aseze pe al doilea. sau poti folosi pernele acelea speciale, in forma de semiluna, si fiecare bebe cu capul in fata si picioarele pe sub bratul mamei... nush cat de clara sunt... uite www.desprecopii.com/info.asp?id=1468" target="_blank">aici un articol si poze cu perna + pozitii de alaptat doi bebei o data.
eu n-am avut perna, eu foloseam doua pernute.
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
mamidestefan spune:
fug la ..ca m-am cam "destrabalat" in seara asta
si tocmai vedeam la Oprah ..pe doctorasul vedeta ..ce le spunea mamicilor sa doarma ..sa isi revina creierul la dimensiunile dinainte de sarcina