Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 7
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici Luminita Vroiam sa te intreb ceva de mult. Voi tot ce luati pt. gemenasi, cumparati la fel tot timpul???Se mai intampla sa luati o chestie de un fel si alta de alt fel???Curiozitate de mama cu una bucata bebeluna. |
ehe, topic mult discutat la noi in casa... stai sa vezi. inainte de nastere eu eram ferm convinsa ca gemenashii trebuie imbracati la fel. sau asa mi se parea amuzant. ba mai mult, ma gandeam ca, mai tarziu, va vrea unul hainuta fratelui... (asta intre noi fie vorba, e o tampenie...). sotul in schimb, nu si nu, ca el nu vrea sa fie ca toata lumea, sa le cumpere haine la fel...
bun, si au venit mititeii pe lume si situatia e exact invers!! n-am inteles nici pana in ziua de azi ce l-a facut sa se razgandeasca pe sot, dar eu cand ii vad ca sunt diferiti ma gandesc ca nu e musai, si nici nu e indicat, sa ii imbrac la fel. NU sunt una si aceeasi persoana, au personalitati diferite... asa ca am ajuns sa impacam si capra si varza si cateodata ii imbrac la fel (mai ales ca si primesc multe haine in dublu exemplar), cateodata diferit.... nu e regula
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui 300 Lidia felicitari pentru wrap! Iti va prinde tare bine. Mi-ai adus aminte ca azi imi propusesem sa dau wrapurile la cusut. de Anda Teodora din 10.10.2008 puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei b de la bebe, blog... |
Sper sa il port la babyexpo ..ca odata cu wrap-ul am primit si o invitatie cadou
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
nikolici spune:
Babymom Nu am sa-i dau laptic artificial!!!Clar!!!O sa ma bata dna doctor!Eventual ii pun ceva la cantar sa atarne cu 500gr mai mult...gramele alea care ne lipsesc noua deocamdata cica.
Problema este alta acum..vrea sa ne diverifice la 5 luni!Acolo cum o dau???Tu ca doctor cum te-ai simti daca un pacient refuza sfaturile tale?Ma gandesc si eu asa!
Nikole mami de Karina
babymom75 spune:
Ei oricum sunt draguti, oricum i-ai imbraca Luminito!!!
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
luminita2008 spune:
citat din mesajul lui anamona Muuh, Luminita- am si eu un vis si anume sa alaptez in tandem :) e insa cam greu de realizat ... |
Adicatelea sa faci acuma repede-repede inca un bebe si cand il nasti s-o mai alaptezi inca pe Thea?? Mami drag, si eu zic ca e cam greu de realizat.... dar.... am eu o vorba, care nici nu-mi apartine, dar imi place: ai grija ce-ti doresti, s-ar putea sa devina realitate...
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
luminita2008 spune:
sunt draguti foc, Babymom, sar'na! Imi vine sa musc din ei, sa-i pap goi-goi fara paine, mai ales acuma ca rad in hohote din orice... e de ajuns numai sa arunc un ochi la ei, fara sa schitez eu vreun zambet si gata hohotul de ras... apropos, ce mai face mami de cvadrupleti si puiutii ei? totu-i bine?
preety , ne gandim la voi si va urmarim din umbra!
GHIDUL MAMEI
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui nikolici Babymom Nu am sa-i dau laptic artificial!!!Clar!!!O sa ma bata dna doctor!Eventual ii pun ceva la cantar sa atarne cu 500gr mai mult...gramele alea care ne lipsesc noua deocamdata cica. Problema este alta acum..vrea sa ne diverifice la 5 luni!Acolo cum o dau???Tu ca doctor cum te-ai simti daca un pacient refuza sfaturile tale?Ma gandesc si eu asa! Nikole mami de Karina |
si pe mine m-a "sfatuit" pediatrul sa il trec pe lapte praf pe Stefan la 1 luna jumate ...ei si ce! ..am zis ca el si am facut ca mine ..am alaptat pina pe la 9 luni..si a fost foarte bine
la 5 luni ...ne-a facut plan de diversificare ...ei si ce!..am zis ca el ..am facut ca mine ..adica ceva lingurite de suculete pe la 6 luni ..restul intr-ul ritm de melc..
suplimenteaza cu ceva vitamine...spirulina..somn..si poate reusiti sa va incadrati in "canoane"
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
CD27 spune:
Avem un mic crestin
http://good-times.webshots.com/photo/2396429270103994286xeoKcN
Botezul a fost cu cantec, baiatul cuminte foc la biserica 1h jumate a durat, eu am plans mai mult decat el, tati a pierdut mai mult de jumatate din povestea de la biserica (am uitatcertificatul de nastere si s-a dus dupa el si nu au vrut sa astepte cu botezul)
La resto a fost frumos, baiatul era frant dar s-a comportat exemplar (in afara de faptul ca toata ziulica a mancat doar 400 ml lapte), in rest s-a plimbat prin toate bratele si a ras. la final pe la 20.30 ii cadea capul intr-o parte in landou, il indrepta si deschidea ochii, si tot asa
Pana aici a fost partea frumoasa, acasa a urmat partea urata, ne-am uitat pe nota de plata 20 de portii de vodca s-au baut fix 2 si magariile au continuat. Dupa nota d eplata a lovit o certa cu sotul care a durat pana dimineata (din motive de intalnire de familii si fete lungi la botez)....asta a continuat si astazi la baita.
Nimic nu mai conteaza, baiatul s-a imtit bine, nu a fost foarte bulversat de intamplare si asta e cel mai important
va si ma duc sa citesc din urma ca ati avut limbaritaaaa
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
dyanira spune:
Eva multumesc pt ,,lipsa de informare" cu care m-ai catalogat.Asta e ce sa fac asa sunt eu mai proasta si mai dezinformata.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
simodina spune:
citat din mesajul lui nikolici Anamona Pai citeam de trimestru la Babymom...si scria doar 3 trimestre.Deci dc impart anul la 3, imi da 4 luni..poate am inteles eu gresit.Oricum e o nebunie totala!!! Nikole mami de Karina |
Nikole nu am citit firul discutiei dar un trimestru = 3 luni, daca era vorba de 4 se vorbea de quadrimestru. Sau faci mishto si ma trezesc si eu ca musca, vorba cantecului...