Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Ramo cand o afla ca-i dai numai tzitzi sa da cu capul de pereti !!

Sa se dea ca merita

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Yuhuuu

Am descoperit America...stiam ca anul se imparte in 4 trimestre, dar am gandit ca voi doctorii impartiti anul in 3 trimestre.
Is foarte obositaaa....dar nu ma las citesc aici de rup locul, sa fac pilaful terci.

Nikole mami de Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75
anamona tandemul tau nu e imposibil de realizat. Avea dr. Culcer o pacienta cu un bebe de cateva luni pe care-l alapta in tandem cu un "bebe" mai mare... de 4 anisori si mama era acum tare necajita ca era insarci din nou si ca trebuia sa-l intarce pe cel mare ca nu mai avea o a 3-a... stii tu... E pe bune, nu e poveste! Chiar ne-a adus poze cu ea la cursul de alaptare. Si mama era o intelectuala, profesoara parca.

apropo....o sa cad pe jos de ras sambata la botez: rudele mele din provincie o sa fie oripilate de sor-mea care inca isi alapteaza baiatul de 1 an si 5 luni :)))) si cu siguranta il mufeaza in restaurant. Ce o sa ma distrez auzind comentarii.
Si ea nu are nici o treaba... e total opusul meu la chestia asta.

Si acum cu putina rautate : ale mele ca ale mele , dar in familie sotului toate femeile care vin nu au alaptat mai mult de o luna. Iti dai seama ce mentalitati tre sa aiba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Eu tarc am avut la Tina si am fost multumita de el...si ea se ajuta de cerculetele alea sa se ridice si ii placea sa stea acolo sa se joace. Maxima era cand arunca jucariile si se uita la mine sa i le dau Facea asta de multe ori si o amuza teribil....Le arunca pe rand si cand ajungea la ultima ma striga
Premergator nu as folosi dar in casa asta e imposibil sa lasi un copil pe jos non stop sa mearga de-a busilea....

Mamidestefan imi place foarte mult wrap-ul !

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Toate ca toate, dar ati vazut ce da afara de o ora? Deja s-au pus vreo 5 cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Nerantula! esti pe-aici?

Vit. K e una din vit care nu trece prin placenta de la mama la bebe si pe care nici laptele de mama n-o are. Prin urmare, nou nascutii prezinta un oarecare deficit si sunt la risc sa dezvolte asa numita boala hemoragica a nou-nascutului. Pt. profilaxia ei se administreaza la nastere o doza de vit. K - injectabil in Romania, pt. ca la noi nu exista forma de administrare p.o. si in acest caz nu mai trebuie repetata, sau oral in tarile civilizate si atunci trebuie repetata administrarea, dar cartile americane spun ca doar la 28 zile. Dupa copilul e capabil sa si-o sintetizeze singur.

Exceptie - prematurii, carora trebuie sa li se administreze in continuare 1 data/luna.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Babymom nu e vorba de suparat repede dar sa fii facuta dezinformata asa brusc si fara un motiv anume mi se pare prea mult.
Eva am un singur mesaj pentru tine: NU E POSIBIL SA JIGNESTI ASA!!!Oricat as fi de proasta nu esti tu in masura sa apreciezi asta ca nu ,,ne-am tras de sireturi" nici macar nu ne cunoastem.Credeam ca ai incheiat cu jignirile dar vad ca nu te poti abtine.Asta e atunci ramai tu prin zona si jigneste in continuare, eu nu mai sunt dispusa sa fiu facuta proasta in orice moment de tine.Citeste, da sfaturi in continuare si sa fii sanatoasa.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Toate ca toate, dar ati vazut ce da afara de o ora? Deja s-au pus vreo 5 cm.

unde, mami? la mine de ce nu e nimica?? e chiar uscat, ce 5 cm.... dar la ce energie am, astept sa vina.... of, si ce-as vrea sa dorm... pe la 02.00 precis se trezeste Edi flamanzila si parca vad ca adorm cu putin inainte de asta si iar o sa fiu nauca...

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Eu tarc am avut la Tina si am fost multumita de el...si ea se ajuta de cerculetele alea sa se ridice si ii placea sa stea acolo sa se joace. Maxima era cand arunca jucariile si se uita la mine sa i le dau Facea asta de multe ori si o amuza teribil....Le arunca pe rand si cand ajungea la ultima ma striga
Premergator nu as folosi dar in casa asta e imposibil sa lasi un copil pe jos non stop sa mearga de-a busilea....

radea de tine :)) smekeri mari copiii astia :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Cd felicitari pentru botez! Tare imi pare rau ca v-ati certat. Poze vad maine ca acum... Sunt in pat.

Diana sunt convinsa ca nu a vrut sa spuna ce ai inteles tu. De altfel tu ai explicat foarte clar motivele pt care intrebasei de mar; raspunsul evei viza altceva si a facut abstractie de cele de mai sus. De aceea eu iti trimit o floare si te rog sa nu te superi ca Andrei simte cum esti. Si eventual discuta in privat ce te deranjeaza, daca pana maine mai ramane ceva din dispozitia asta neagra.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput