Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Citat:
citat din mesajul lui babymom75
anamona tandemul tau nu e imposibil de realizat. Avea dr. Culcer o pacienta cu un bebe de cateva luni pe care-l alapta in tandem cu un "bebe" mai mare... de 4 anisori si mama era acum tare necajita ca era insarci din nou si ca trebuia sa-l intarce pe cel mare ca nu mai avea o a 3-a... stii tu... E pe bune, nu e poveste! Chiar ne-a adus poze cu ea la cursul de alaptare. Si mama era o intelectuala, profesoara parca.

apropo....o sa cad pe jos de ras sambata la botez: rudele mele din provincie o sa fie oripilate de sor-mea care inca isi alapteaza baiatul de 1 an si 5 luni :)))) si cu siguranta il mufeaza in restaurant. Ce o sa ma distrez auzind comentarii.
Si ea nu are nici o treaba... e total opusul meu la chestia asta.

Si acum cu putina rautate : ale mele ca ale mele , dar in familie sotului toate femeile care vin nu au alaptat mai mult de o luna. Iti dai seama ce mentalitati tre sa aiba.

anamona am si eu o prietena ( am mai spus eu de ea e aici, cea fan dr. Sears ), care si-a alaptat baiatul mai mare, care e deodata cu al meu mare, pana la 3 ani si 3 luni!!!! Si evident toata lumea care stia chestia era oripilata. Dar de ce nu se oripileaza lumea cand vede copii de 4 sau 5 ani cu suzeta in gura pe strada sau care beau inca laptele din biberon????

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Toate ca toate, dar ati vazut ce da afara de o ora? Deja s-au pus vreo 5 cm.

unde, mami? la mine de ce nu e nimica?? e chiar uscat, ce 5 cm.... dar la ce energie am, astept sa vina.... of, si ce-as vrea sa dorm... pe la 02.00 precis se trezeste Edi flamanzila si parca vad ca adorm cu putin inainte de asta si iar o sa fiu nauca...

in vestul bucurestiului - in fine in afara, dar aproape de iesire

si le da cu niste fulgi mari....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Da, sunt aici, babymom, multumesc de raspuns!
Ma duc la culcare .. sa mai intre ceva laptic in productie, ca in seara asta m-a cam stors ... bine, de dimineata imi explodau sanii si el nu avea chef de mancare, asa ca am mult vreo 100ml, care s-au cunoscut acum, pe seara ...

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

zoozie, tare mi-a placut ultimul post, am uitat sa-ti zic!!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Bitza Pt primul mama.Noi restul savuram visnad frumos la primul mama.

CDFelicitari pentru micul crestin.Vazut poze cu familie fericita si implinita!!!Apropo de certificat uitat acasa....eu citisem pe nu stiu ce forum cu o seara inainte de botez ca ar trebui sa aduc si certificatul de nastere la biserica ca altfel clar il uitam si eu.Oricum nesimtiti ca nu au asteptat....sfintele capete bisericesti!Oare ma pedepseste Doamne Doamne?

Nikole mami de Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Laura, Lumi, multumesc frumos - ma faceti sa rosesc

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

CD sa va traiasca micul crestin!

Babymom, Nikolici mie Culcer imi zice mereu ca 750 g e media pe lunile (1-3) si 500 pe (4-6) si ea e multumita si cu 500 in primele 3 luni daca e alaptat exclusiv si 3-400 in urmatoarele 3. Mai departe nu mai stiu exact ce mi-a zis, parca 300 g/luna pana la 1 an... Acum ma bag si eu ca musca, dar zau ca mi-ar parea rau Nikolici sa bagi completare la fata cand ai atata lapte si in plus mai e si in grafice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Diana, hai sa nu ne mai suparam iara aici .... e atat de simplu sa dai ignore in viata virtuala.

Sunt convinsa ca Eva nu a vrut sa te desconsidere ba mai mult a si recunoscut ca a gresit in acel conflict.

Apoi vorba lui 300 - copii nostrii au nevoie de niste mamici relaxate, crezi ca merita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Legat de alaptare la o varsta mai mare!!!Statistic cica copii alaptati cat mai tarziu....se fac Einsteini toti!
Imi aduc aminte de un episod din Desperate House Wives.
O tipa nou angajata la o firma isi oribila colegii, alaptandu-si baiatul de 5 ani .
Mie una nu mi-ar placea sa vad o femeie ca alapteaza un copil care deja sta in picioare.Dar asta este parerea mea.
Acestea fiind spuse va pup si noapte buna!

Nikole mami de Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Laura, Lumi, multumesc frumos - ma faceti sa rosesc

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

De ce, de ce, iar am pierdut ceva????

Doamne, de ce n-am somn la ora asta?!

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput