Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 12
luminita2008 spune:
LA MULTE LUNI
pentru:
Anna de Piersicutza
Mihnea de Corrina
Edi de Giulianna
David Paul de Tzitziri
David de pisik4ever
Sa fiti sanatosi si zambareti!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
anamona spune:
Nikolici dar stau in picioare chiar si de la 7 luni :) OMS recomanda pana la 2 ani - si eu zic ca e suficient cu o marja de 3-6 luni ca sa faci intarcarea naturala.
babytza spune:
Khristin de ce ti se pare ca vorbesti singura ? Eu te citesc cu drag cand ne mai spui de voi
Multi pupici pentru tine 
Cd tare frumosi ati mai fost
Si Mikul ce mare s-a facut !!!!! 

anamona sigur facea misto de mine ![]()
Puiul meu a mancat cel mai prost astazi....300 ml lapte si 180 piure de fructe. Am fost si am cumparat alt lapte. Poate nu ii mai place Nan, nu mai stiu ce sa incerc...nu imi dau seama ce ar putea s anu ii placa....
Culmea este ca aseara a mancat 50 mldupa 4 ore cand mancase 80. Si totusi a dormit tun pana la 8 dimineata, cand a papat in sila 90ml....nu mai inteleg nimik. Piureul il adora si papa de rupe dar laptele parca il musca de popou ....Daca nici pe asta nu il vrea nu mai stiu ce sa incerc....
Am zis ca poaate e o reactie la rotarix, dar au trecut 3 saptamani si nu vad nici o imbunatatire a situatiei. din contra , e din ce in ce mai rau. L-am cantarit in seara asta si vad ca incepe sa stagneze...
In 5 zile nu a luat deloc.
Sper totusi sa pape mai bine maine si sa fie de la Nan ...
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
lacribel spune:
fetelor, bine v-am gasit si multumesc pt primire 
e greu sa tina omu' pasul cu voi, cand nu prea are experienta intr-ale forumului, dar imi intru eu in mana pana la urma.
Lacrimioara
de Sorana Daria - 18.10.2008
dyanira spune:
Babytza
sper sa pape mai bine maine soricelul.Ce lapte ai luat?
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
babymom75 spune:
babytza
nu te necaji. E doar o perioada si o sa-si revina. Unii copii fac greva foamei la lapte dupa ce dau de alte gusturi noi, dar sunt convinsa c-o sa revina la sentimente mai bune in legatura cu lapticul
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
luminita2008 spune:
Babymom, era vorba de ultimul post de pe blogul portocaliu
, mie mi-a placut mult.
uf, si eu ma intreb unde-i somnul, dom'le, unde-i?
Babytza, uf, sper sa fie bine, poate are el o perioada de greva foamei, ai vazut ca si mikul lui CD a mai facut asa, si Carla de Anca... e cam tarziu sa fie de la Rotarix, dar si hunii mei dupa Rotarix au mancat prost...
sa fie bine.
Cristineescu, voi cum mai sunteti? Cum e cu kk?
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
babytza spune:
Beeeeeeeeeeeeeey io va bat rau daca va mai certati......
ce naiba aveti ? V-a muscat ceva???? Avem probleme mult mai serioase de vorbit decat sa ne enervam si sa ne certam ca aia mici....va rog din suflet lasati ironiile si supararile si sa revenim la oile noastre...Sa pastram o atmosfera calda , ca destul e frig afara 
Va dau niste tort sa va mai indulciti 

Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
lacribel spune:
Ramona, ce tip de material ti-ai luat pt wrap? Mi se par interesante culorile. Nu stiu daca intr-adevar dau dureri de ochi, cum vroiai tu, dar sunt foarte vii culorile ![]()
anamona spune:
300 si pe mine m-a emotionat la lacrimi.
sa stii ca si noi facem botezul la fix un an de la aflarea vestii.
si scoate Mediocru din titlu, zau nu-mi place
Gata ma duc la nani!