Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Diana, hai sa nu ne mai suparam iara aici .... e atat de simplu sa dai ignore in viata virtuala.

Sunt convinsa ca Eva nu a vrut sa te desconsidere ba mai mult a si recunoscut ca a gresit in acel conflict.

Apoi vorba lui 300 - copii nostrii au nevoie de niste mamici relaxate, crezi ca merita?

Da ai dreptate dar daca citesti mai atenta postarea ei vei vedea ca a spus clar ca a contrariat-o ,,lipsa de informare".
Si eu consider ca nu a fost un conflict pt ca nu poate exista asa ceva , de fapt nu poate exista nici macar o discutie atunci cand iti desconsideri partenerul de discutie.
Si aveti dreptate nu are rost sa deviem de la subiect aici.
Ramo a inteles ce am intrebat eu atunci nici macar nu era vb de diversificare

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simodina
Babymom, Nikolici mie Culcer imi zice mereu ca 750 g e media pe lunile (1-3) si 500 pe (4-6) si ea e multumita si cu 500 in primele 3 luni daca e alaptat exclusiv si 3-400 in urmatoarele 3. Mai departe nu mai stiu exact ce mi-a zis, parca 300 g/luna pana la 1 an... Acum ma bag si eu ca musca, dar zau ca mi-ar parea rau Nikolici sa bagi completare la fata cand ai atata lapte si in plus mai e si in grafice

Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08)

simodina asta-i spuneam si eu Nicolei ca, indiferent de impartirile anului si de gramele calculate, ar fi pacat sa renunte la bunatate de lapte de tzitzi Sper c-am lamuti-o amandoua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Dya am revenit la milumil ca stiam ca nu face reactie la el si il pot schimba direct. Ca nu am timp sa ii dau treptat. Si acum la masa de seara a papat 100.

Sper din tot sufletul sa fie doar o faza , ca v-am zis la piure nu face fitze , deci nu e o problema fizica ....ca nu ar mai manca deloc. Deci e clar ca are ceva cu laptele sau cu biberonul....are o boala pe el cand il vede...urla instant...Si am schimbat si tetine, am incercat si cu bibe nou...nada... Si nu m-am impacientat pana in seara asta cand am vazut ca are mai putin decat joi cand l-am cantarit...

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Babytza sa stii ca mai cunosc 2 cazuri de bebei care pe la 5 luni au refuzat Nanul cu indarjire.Nu stiu nici mamicile lor cauza ca au acceptat imediat alt lapte: unul din ei Milumil iar altul Humana.
Sper sa fie asa si cu soricelul sa accepte Milumil si totul sa fie ok.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Mihnea de Corina , Edi de Giuliana , David de Tzitziri , David de pisik4ever , Ana de piersicuta La multe lunite puisori !!!!

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Ramo-zoozie ce fain spui tu acolo!!! M-am uitat mai cu atentie la chipul Andutei, pt. ca mi-a atras atentia din pozuca aia pe fond portocaliu. Mai, tu stii ca seamana cu Dragos al meu, da' bine de tot!! Aceeasi privire, aceleasi trasaturi, doar ca... Anda are... mai mult par si e mai blonda!

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

mai anamona, ai fugit la nani, dar uite ca a venit ninsoarea si la noi!!! yupiiiiiiiiiii! acum ca mi-am luat o piatra de pe inima, merg si eu la , cu toate ca o sa devin un mic Bocanila pana sa adorm!

v-am pupat, somn usor fara multe treziri. pe maine!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Uau ce ninge si la noi!!!! Toata strada e troienita!!! Nu se mai vad nici masinile parcate pe margine!

Fug si eu la somnic, adica sa chem somnicul.

Sa fiti cuminti sa va treaca supararile, toate nu numai cele virtuale!

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Inca 2 bebici de juma' de an Mihnea (Corrina) si Edi (Giulianna)!

Eu una abia astept sa vina luna mai cand mai toti vor fi inceput diversificarea ca sa nu mai avem atatea discutii. Si vorba anamonei, e asa usor sa dai ignore virtual...

Ma bag sa citesc si eu blogul lui Ramo ca m-ati facut curioasa!

LE Frumos mami Zoozie, m-am emotionat toata!

Eu n-am recunoscut-o azi pe Mara, a stat lipita de mine tot timpul cat a fost treaza - am si gatit cu ea intr-un sling improvizat ca era cu tzepi oriunde o puneam...Iar seara mi-a adormit la san, dupa vreo juma' de ora de dragalit cu dansul - hmm, parca ne-am intors la nou nascut dar taare mi-a placut Chiar mi-era dor de un alint ca in ultimul timp o masa dura 5 min max, si uneori 10 dar asta doar cand avea ceva de impartzit cu tzitzi ( si Mara mea vorbeste cu tzitzi, o lasa din gurita, tipa la ea, apoi se repede si mai inghite lacom 4-5 guri, apoi o ia de la capat - e mortala,cine se nimereste prin preajma se tavaleste de ras) In rest tot muci, tot tuse nashpa dar fara febra. Deja nu mai pot sa suport sa o vad cum se chinuie cu tusea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

ie-te-te la ele... noctambulele ramo te urmaresc si io. is aia cu atata capu ai la avatar. am si io blog da mi-i lene rau sa-l bag la semnatura.
amalia m-a stors in seara asta si-a fost foarte agitata. ca niciodata. m-a terminat. trebuia sa sarbatoreasca si ea cumva cele 5 luni.

nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

Mergi la inceput