Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Ma gandeam eu asa, cu mintea creata, si cred ca am inventat un nou termen: "forunovela"

Babytza imi pare bine ca Milumilul a fost primit mai bine. David mananca in somn daca ii dai? La noi merge, mai ales cand refuza sa manance desi se vede clar ca ii e foame (gingiile, probabil, sunt de vina).

CD27, si la noi, petrecerea de dupa botez a fost "cu cantec", daca ai citit in cap. trecut. Oricum, eu va felicit pentru crestin, ca doar asta e cel mai important

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

Poze Anna Sofia Ma fac mare

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Iuhuhu... Ninge si la sud de ingroapa. Am stins lumina, ca doarme Raducu si ma uit cum se agita fulgii mari prin fata becului din coltul strazii. Care, intamplator (sper ca nu mi-a facut-o cineva inadins) bate fix la mine in camera, oriunde mi-as pune patul

Raducu a fost agitat astazi, s-a trezit urland din ora in ora si de la atata agitatie (cred) a si varsat cate un pic de laptic la fiecare masa. Dupa baie a cazut lat.

Teo a inceput cu limbile straine. Azi striga cu mainile in sold la TV maaati cac, maaati cac.
io "ha?!?!" Cand ma uit mai bine, Pierce Brosnan care lectureaza Thomas the Engine / The Great Discovery povestea duios pe limba lui cum s-a prabusit podul with a mighty crack into the ravine....
deci... maaati cac!

Mie pe la 11 jumatate imi era atat de somn ca am baut o cafea ca sa mai rezist. Si acum ... rezist, la naiba! Desi toata lumea doarme si nu mai are nimeni nevoie de mine...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Joy am incercat si in somn si il apuca nervii instant....am incercat de toate .....aseara am stat pana la 3 si am tot incercat sa ii dau...dar nu vrea nici asa...vedem maine, poate ii place mai mult lapticul asta .
Dar eu il simt ca o sa pape foarte bine maine !!!! O sa ma socheze cat o sa pape

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

CD, felicitari pentru MiKul crestin, sa fie sanatos, voios si fericit!

Lacribel, bine ai venit! Tu ai comentat pe picasa leaganul nostru zen? Sunt tare incantata de el, stau si eu in el pe burta cu laptopul pe podea, sau cu o revista... foarte placut.

Lumi, ma bucur ca ai reusit sa ajungi la doctor, si ca esti bine! mami si hunii.

Wrap. Al meu e din bumbac elastic (jerseu de bumbac 100%) de la Amazonas si scrie in prospect ca merge si el pana la 15 kg.
Asta ar insemna ca pot sa-l car si pe Teo ... teoretic
S-a spalat ciocolata!

Ada, mama de baieti:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Va multumesc tuturor pentru felicitari
Mihnea de Corina , Edi de Giuliana , David de Tzitziri , David de pisik4ever , Ana de piersicuta La multe lunite!!!!

Anamona sper sa fie si la voi la fel de linistit puiul, asta e cel mai important, sa se simta copilul bine, sa nu isi strice programul, sa nu il bulverseze prea tare harmalaia
Poze nu am foarte multe, am pus pe cele mai elocvente, am scos aparatul la inal, inainte sa ajunga tortul, cand multa lume deja plecase am fost tareee 'bulversata' cu botezul asta
Noroc ca au venit nasii la noi si s-au ocupat de bebe ca altel probabil plecam cu copilul fara pampers la fundIn masina mi-am dat seama ca nu m-am parfumat (noroc ca ca ma dadusem cu deo unde trebuia)
Si stiti ce culmea ca dupa ce a plecat sotul a venit preotul 'sef' si a zis ca nu trebuia sa plece ca putea sa-l aduca in alta zi dar preotul nesuferit(sa nu ma bata Doamne Doamne) si tanti aglaia de la lumanari au inceput sa urle la noi sa mergem sa-l aducem

Joy am citit ce peripetii ati avut si voi la resto lasa ca a trecut, toate trec si o sa le povestim la pici cand or creste

Lumi, da cumnata a venit cu sotzul si copilul, nu mai stiu cat era casul...tarziu tare...cred ca inainate de tort au venit, nu au putut veni mai devrme pentru ca....asa a vrut copilul, a trebuit sa stea pana i s-a acut lui foame si apoi omuleul normal ca a adormit dupa o masa copioasa.Probabil ii era rusine sa ii bage culingurita in gura la resto. Sau probabil asa o sa ajung si eu, sa nu mai am cuvant, program..nimic pentru ca asa o sa vrea fimiu sau pentru ca trebuie sa ii dau masa X la ora Y numai in scaunul lui de masa, cu lingura de portelan si Dunnezeu mai stie ce...chestii ce nu pot fi stramutate din casa

ma duc sa ma culc, tocmai am facut o criza de nervi, cu plans isteric si acum am o durere de cap urata, asta e daca nu pot multumi pe toti si cauzez numai probleme prin simpla mea existenta
imi cer scuze ca iar bat campii si sunt offffff any topic

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Hai sa va inveselesc putin, ca eu am ras de una singura.

Filmul se deruleaza asa: Sofia sta pe burtica, isi sprijina capul pe jucaria ei preferata si imi zambeste diafan. Eu iau repedea aparatul sa imortalizez momentul sublim si iese cam asa

Pup si noapte buna!

PS: Voi face o colectie sa o arat prietenului ei cand il va aduce in vizita. Hihi

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Maaaaamaaaa lu Mikuuuu! Nu sta trista ca noi te iubim. Si sigur Miku te iubeste. Si io zic ca si tati lu Miku te iubeste.
Deci cu atata iubire.... nu mai trebuie sa multumesti pe nimeni

Ada, mama de baieti:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Hai sa va inveselesc putin, ca eu am ras de una singura.

Filmul se deruleaza asa: Sofia sta pe burtica, isi sprijina capul pe jucaria ei preferata si imi zambeste diafan. Eu iau repedea aparatul sa imortalizez momentul sublim si iese cam asa

Pup si noapte buna!

PS: Voi face o colectie sa o arat prietenului ei cand il va aduce in vizita. Hihi

David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

CD exact asa am patit si noi la botez cu certificatul plecase sotul dupa el si l-am sunat sa se intoarca noroc ca nu ajunsese prea departe si s-a intors la timp.
Uite un si osa nu mai fii suparata.Botezul Mikului a fost cel mai frumos pt ca a fost al lui si nu te mai invinovati ca nu ai de ce!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Salutare,
copilul mi-a adormit de la 9 si eu casc ochii pe forum.

Nicolici, eu am avut la inceput discutii cu doctorita, sa le zic diferente de opinie. Pana la urma am zis ca ea, am facut ca mine si rezultatul a fost ca a inceput sa creasca copilul dupa grafic.

Acum ma gandesc ca la Ramo o sa fie un pic mai greu, dar eu zic ca poti fi convingatoare cand ii povestesti cum ii dai copilului calamar in sos de vin cu garnitura de orez, bineinteles sub forma de piure.

Ma tot bate un gand sa intreb ceva si tot uit. Mai e vre-un bebel violent ca fica'mea? A mea ma musca cateodata de imi dau lacrimile, ma tot astept din clipa in clipa sa o vad cu un sfarc in gura. Nu ma musca tot timpul, dar o data pe saptamana si e suficient sa ma intreb de ce o face si ce o sa ma fac eu cand vor da dintii.
Sau mai are faze cand tine strans de sfarc cu gingiile si intoarce brusc capul. Si atunci imi dau seama cat de elastic e...

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput