Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Sorry khristin, am inteles punctul tau de vedere, dar n-am inteles de ce crezi ca totusi copiii mei ( nevaccinati ) ar fi un pericol infectios pt. alti copii, atunci cand intra in colectivitate.

Argumentele pt. care am decis sa nu-mi vaccinez copiii as prefera sa nu le discutam aici, tocmai pt. ca sunt medic si sa nu se creada ca fac "prozelitism". Fara suparare, dar nu cred ca e deontologic. Daca vrei pe PM, sunt dispusa. Nu e un secret.



Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Salutare!

Multumim tuturor mamicilor care ne-au urat de ziua noastra si facem si noi, la randul nostru, o urare calduroasa de 'la multe lunite' pentru copilutii nascuti in zi de 16: Sasha, Edwin si Vesna si una cu totul speciala, asortata cu bezele si gangureli dragalase pentru mandrutza Amalia

si pentru Babytza, sa fii fericita si sanatoasa alaturi de puii tai dragi pana la adanci si frumoase batraneti!

Ca si la 4 luni, aceasta aniversare ne-a gasit foarte maraiti, posibil sa fie de la dintisori, desi nu se simte nimic la pipait si nici gingiutele nu-s inflamate, insa cum imi prinde vreun deget, ma capseaza cu destula putere, iar pumnisorii sunt destul de des in guritza.

In legatura cu rushii, Eva, si eu alaptez exclusiv si foarte des, insa nu m-au sarit, au venit la 4 luni si o saptamana si acum se pregatesc iar .. deci nu e o regula.
Boo, m-am delectat din nou cu pozele simpaticului Alex, nu mai stiu daca este dat, dar eu am de gand sa fac curand si o fetita, pot sa sper ca va avea o privire migdalata si galesa si pentru ea, din cand in cand? Iar tati de Alex cred ca a fost ... motan ... intr-o viata anterioara, au ramas ceva deprinderi in a-si purta puiul de pe atunci
Khristin, cu siguranta nu vorbesti singura, eu citesc cu placere posturile tale de fiecare data, insa nu apuc sa dau vreun feed-back, pur si simplu nu pot intra in ritmul cu care se scrie.
Anca, tinem pumnii sa fi revenit pofta de mancare a Carlei si sa se linisteasca mami, eu cred ca ea este o fetita foarte delicata si vrea sa isi pastreze o silueta de manechina (ca si mami, nu inteleg de ce nu esti de acord cu ea )
Mamidestefan, felicitari pentru primul dintzoc si la cat mai usoare eruptii in continuare. Ai reusit sa-i faci poza?




www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=39837&type=show&item=102" target="_blank"> Gruia la teveu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Claudinna, ma bucur si pentru reluarea cu succes a diversificarii lui Razvanel din perspectiva linguritei, sper ca succesul sa fie pe termen lung. Imi place noua abordare, cu lingurita si canita .
Andy_galro, iti inteleg enervarea mai ales pe vremurile astea, dar acum faptul e consumat, nu-ti mai prelungi supararea prea mult (desi cred ca e f greu). O asigurare este o idee foarte buna, se face repede, pana va instalati sistemul de securitate. Mult spor cu casuta in continuare, asa visez si eu la una ... dar cred ca mai e muuuuult pana acolo ...
Babymom, eu iti multumesc din suflet pentru toate postarile, am foarte multe de invatat din ele, ma bucur foarte mult ca faci parte din odiseea noastra!
Nikolici, ai incredere in tine si in bebelusa ta!


www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

andy_galro credeam ca ardelenii sunt mai speciali si mai feriti de rele.\se pare ca hotii nu au culoare ca sa ma exprim artistic.
nerantula sa stii ca asa ma gandeam si eu.


Nikole mami de Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Cine intreba de pozitii de alaptat gemenii? Am o prietena, are gemeni, au opt luni si ii alapteaza pe amandoi. E foarte haioasa cand se pune in parc si "ii monteaza" pe amandoi la san.

Pentru cine mai vorbeste cu ratonelu spuneti-i ca daca are posibilitatea financiara sa plece cu Sasha la un consult in strainatate sau macar sa incerce sa gaseasca un specialist caruia sa ii trimita rezultatele RMN-ului pentru interpretare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

Roxana La Multi Ani!!! ai schimbat tu prefixul dar tot bestial arati. Lasa nu te mai vaita ca esti tanara si frumoasa si cu doi copii superbi.

Eva, Roxana mai cititi putin cu premergatoarele, nu va repeziti in ele. In Canada sunt interzise si nu numai datorita posibilelor accidente ci si a deformarii mersului.



Miruna, am mai citit si eu putin de premergatoarele astea insa sa stii, ca din ce am citit eu (putin, recunosc) reiese ca nu e asa mare problema cu deformarea mersului cat cu accidentele, insa nu am de gand sa il las acolo si ...go Planet! Il voi supraveghea.
Si se pare ca mai intarzie mersul propriu-zis, desi e discutabil.

La faza cu deformatul mersului parerile sunt impartite, din ce am citit eu, iar in imediata mea apropiere, prieteni si familie, au folosit premergator si copiii nu au mers deformat, asa ca urmez si eu exemple pe care le cunosc.

Noi, ca in orice casa, avem mobilier destul de jos, masa de cafea din living, masa unde e plasma, ma rog, sunt anumite masute si obiecte, colturi, care oricat ar fi de protejate sunt periculoase daca bebe intra in ele brusc, mai ales ca Noah este fff brusc si agitat, nu e un bebe calm. Asa ca in premergator, avand acel cadru patrat jos, este impedicat sa se loveasca de diverse obiecte, macar cata vreme e fff mic.

Nu cred ca e cea mai buna optiune sa avem premergator insa si eu si sotzul meu suntem pro premergator si cred ca daca va fi folosit cu cap nu va fi problematic, depinde si cat tii copilul in el, etc Am facut pe repede avantaje vs dezavantaje si vom cumpara.

Acum ma uitam la preturi la premergatoare si la scaune de masa si inteleg de ce ar trebui interzise, eu una am ramas interzisa rau de tot.Voi pe Chicco Polly ati da 550 ron? Sau ati prins toate promotia din Carrefour?

Ramo, Nadina, Preety, Tzitziri, Musette, Babymom,

Kristin nu e vorba de autocenzura, era vorba de altceva care, de fapt, nu e chiar asa de important.
Si la noi, by the way, s-au introdus carnetele de vaccinuri si nu mai e chiar asa cum crezi, adica cu o maslina introduci copilul in comunitate. Sistemul asta a patruns peste tot, trebuie sa joci peste tot, din pacate.

Anca
, la ce concurs ai inscris-o pe nora-mea? Mie nu imi spui detalii sau sunt eu chioara...

LE: ce fain e papaciosul tau, Claudinna, si frumos si mancacios, cam muuuult...Exemple din acestea imi dau elan cand ma gandesc la noi doi si ...o lingurita
Noah a inceput sa se uite luuung si la mine si la ta'su cand mancam, daca ii duc spre gurita intoarce capul, nu vrea, dar de uitat ne hipnotizeaza si ii curg balutze.

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta



-----------------------------------------------------------------------


" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Nerantula nu e dat !! Il pastrez atunci pentru fetita ta mai bine chiar sa fie mai mica

Eu ma gandesc la antemergatorul ala.. oare nu o pleca el prea repede in fata si bebe cade daca se sprijina pe el? nu stiu daca m-ati inteles ce am intrebat ca mi-e cam greu sa explic la ora asta. A mai avut cineva?
De premergator si eu am inteles ca nu ar fi bun, asta spun dr ortopezi mai ales, astia de vad numai picioare defecte la viata lor. Dar totusi si eu cred ca folosit cu moderatie nu strica chiar asa rau. Acum, daca cumparam sau nu, inca nu stiu. O sa vedem, sa ajungem noi acolo.

Eva nu stiu ce s-a intamplat, dar eu una mai vreau informatii de la tine, zau Mersi mult inca o data cu linkurile alea. Azi n-am mai apucat sa studiez ca Alex n-a mai dormit deloc. Acum s-a culcat dar ma duc si eu la nani ca sunt rupta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Boo, nu pot sa-mi dau seama daca 100 ml de lapte de san e mult sau putin pentru Alex. Depinde mult de cand a fost urmatoarea masa, de ce-ai mancat tu... e cam tricky sa contorizezi cantitati in situatia ta (si a mea). Atata vreme cat Alex pare happy si uda scutece este in regula pana la urma. Poate ia si el o pauza. Uite de ex. Anda cat timp n-a mancat a dormit in draci. Imens de mult si ziua si noaptea.

Khristin zici de zahar; la ce sucuri te referi? Cele fabricate?. Eu ma refeream la sucurile de morcov, de mar... cu care suntem noi sfatuite in Ro sa incepem diversificarea. Banuiesc ca tot la sucur de fructe te refereai.

Si mie mi se pare ca apa e sfanta.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput