Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(134)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

bebelusi...cum nu vine nimeni cu tort? sa inteleg ca doar in fagaras e obiceiul asta? aici toti care vin in vizita la bebe ii aduc un tort si ceva de bebe (hainitze, scutece etc)
anculet asa si la noi cu baia, sotzul meu se stramba cand vine timpul.

uais...deci bubitzele gen cosuri sunt de la caldura? :) eu il tot cert pe tati bebe cand il pupa si e tzepos (neras). saracul...il mai vad uneori ca il pupa repede pe ascuns :)

am o minune de bebel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

ingrid eu nu as avea curaj sa ii rup bubitele de pe fata, vezi ca si la noi daca rupi mai ramane cate un semn...dar ce sa zic...daca asa ti-a zis dr

am o minune de bebel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Ada, Anuc, Roxana, Alina

Roxana pe tine o sa te tin de mama Omida la faza cu in 5 minute, da Trimit cu drag zapada ca stiu ce inseamna, anul asta numai de 2 ori s-a jucat copilul cu sania si de ski nu a fost deloc.
Voi pupati marea de la noi

Delia si in Bistrita e obiceiul cu torturile da cica is pentru mama.

Damiana eu cand am terminat cu toate am inceput sa pierd dopul. Poate asta o fi si la tine, si asteapta copilul. Te inteleg legat de greutate, eu ultima oara am refuzat sa stiu cat are ca am zis ca ar fi un stres in plus daca aflu vreo suma mare ca ma gandesc ca tot pe acolo iese Asa prefer surpriza.

Apropo de surpriza a venit sotul meu azi de la lucru destul de morcovit ca unui coleg sotie trebuia ieri sa ii nasca o fetita si i-a adus un baiatel frumos. I-am zis ca nu e tarziu sa fie si la noi invers

38+ cu Fabian si Dorian
AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

aha, aalina, deci asta era secretul??? oooof, ca daca stiam, ma apucam de treburi mai repede

ce bebe cuminte am , sta sa termine mami treburile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

feteleeeeeeeee

buna searaaaaaaa

ce dor mi-a fost de voiiiiiii ... doamne ....

si noi suntem bine ... am ajuns de la bucuresti vineri seara ... cam greu cu desfacutul bagajelor ....

au fost grele primele nopti ... azi noapte a fost mult mai bine .... am stat cu bebe treaz de la 22 la 00 si a dormit beton ... s-a trezit doar de 2 ori .... deci pot spune ca am dormit ....

o sa va pove si despre nastere ... vreau sa multumesc tutror pt galeria facuta.... am citit din urma si mi-au dat lacrimile amintindu-mi etapele nasterii

a fost greu dar a meritat

o pup mult pe irinac ... si vreau sa te intreb ceva draguta doctorita ... azi i-a cazut buricul bebelinei ... trebuie sa fac ceva special in afara de tamponare cu spirt??? se pune ceva pe el? se face baie asa cu el abia cazut????

CAMI - MAMI DE FETITA FRUMUSICA ANTONIA IOANA 11.02.2009

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Camise facea baie si cu el necazut, daramite cazut?Bine ai venit acasa si bucura-te de bebelina ta, speram fara discoteca noaptea!

Aalina uuuuu , gata, iti vine randul?BRAVO!Facem galerie pt tine , mamico!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

AALINA !
Eu zic ca bebe asteapta pana pe 19 . Esti din Bistrita?

Cami - bine ai revenit! Asteptam poze cu Antonia.

Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Naty multumesc .

Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Ciufik da , din Bistrita.
Si eu zic ca bb asteapta Deja facem pariuri

Cami bun venit acasa Asteptam poze si povesti.

Damiana zic si eu...daca al meu a stat atat... pana am terminat...Azi mi-am mai lasat ceva de cumparat de la farmacie pe maine, am zis ca poate il amagesc

38+ cu Fabian si Dorian
AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cami bine ati venit acasa!

Am reusit sa ajung si eu ieri la controlul postnatal de 4 saptamani. Totul arata perfect, inciziile s-au vindecat frumos, in doua saptamani mi-a spus doctorul ca ma pot apuca de sport (alergat, abdomene). Mi-a dat prescriptie pt anticonceptionale, unele pt perioada alaptatului si altele dupa. Un an de zile nu am voie sa raman gravida, iar pentru urmatoarea nastere mi-a recomandat sa fac direct cezariana, sa nu mai incerc vaginal (desi pe mine ma bate gandul).

Kilogramele astea parca nu se mai duc ca la inceput:)), am dat jos 18 mai am 8...de abia astept sa ma pot apuca de sport, inca nu ma incap pantalonii dinainte de sarcina:((

Daiopri, ati ajuns acasica? Asteptam vesti!

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput