Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(134)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Aalina, stiu puiule... hai ca o sa fie bine, zice mama Omida (aka moi ;;) ). trimiteti si la noi niste zapada ca asta mare al meu e crizat ca nu ne dam cu sania si nu facem oameni de zapada.... ce sa fac daca anul asta nu a nins aproape deloc aici....
Patrick a venit a doua zi sa o vada pe sora-sa in spital. ca era crizat de ce stau eu in spital singura si de ce nu o vede si el pe Eva. nu a stat mai mult de 15-20 minute desi el ar fi vrut mai mult. depinde in primul rand de cum te simti si tu (adica voi )
Patricia, calm down, nu esti o mama rea sau incapabila. esti doar depresata . noroc ca si asta trece, mai ales ca vin alte probleme.... stiti voi, copii mici probleme mici, copii mari probleme mari... (iar dau cu incurajari in dreapta si in stanga )
Raluca nu-i asa ca mori de placere la zilele astea? e mai bine acum cu bona, simti vreo imbunatatire?
Albinut, foloseste aparatoarele alea de mamelon. daca te dai cu nizoral insseamna ca e vb de o infectie cu candida, si sa o protejezi pe Alexia cat poti de ea.
Jasmi welcome back draguto! e o scumpa Iulia!
Iris succes la aplicatul ideei cu mancatul! zau ca tin pumnii cu spor! si pupici teroristelor
ttenzika, lasa bubitele alea in pace. este acneea sugarului si o sa treaca de la sine. spal-o doar cu apa simpla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

CADIA, sunt bubite facute in urma contactului pielii cu scutecul murdar. Cumpara de la farmacie Pioctanina (e o solutie mov) si tamponeaz-o la fundulet cand o schimbi. Sa fie pielea uscata atunci. Nu e grav.

damiana, e fain Horia!

Anculet, si pe mine m-au batut rudele la cap cu baia zilnica. Nu te certa cu sotia, cica ii face bine lui bebe, baia zilnica. E bine si o data la doua zile. Eu am inceput cu baie la 3 zile, si apoi am ajuns la baie zilnica. Daria mea are o piele tare sensibila, plus ca mai si transpira.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

fetele, am venit de la spital.... totul super ok la testul non-stress, singura chestie ca bebe mai vrea sa stea in cuptor...

daca nu se intampla nimik pana la sfarsitul saptamanii, mergem luni iarasi la control si vedem ce si cum.... ca zicea dna dr ca nu e bine sa fie prea mare bebe, in conditiile in care la 36sapt (pe calendar) avea 3,2kg si dupa echo avea 38sapt... acuma suntem in saptamana 38, deci cica la termen... cine sa mai inteleaga ceva?

asta e, asteptam in continuare... bine ca mai avem timp sa spalam si sa facem curat. tocmai ce l-am anuntat pe sotz ca maine facem curatenie si pt deseara sa-si elibereze programul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Ingrid, exista sab simplex, debridat, espumisa, gripe water, bonnisan, toate picaturi. sa va treaca colicii!
damiana hihihi ce cosmar!!!
Multumesc, Roxanaz! Si pentru ochisori?Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anuc

Anculet, il cred pe sot ca nu-i arde de baie in fiecare zi. Al meu nu zice nimic saracul, dar il vad ca nu are chef sa care cadita si apa in fiecare seara, ma tot intreaba cand ii putem face baie in cada mare . Daca te ajuta, spune-i sotului ca poate fi si mai rau. Cand vor fi 2 copii, trebuie sa-i imbaiezi pe amandoi.

Eu am incercat suzeta de vreo 3 ori dar fara succes..nici Ioana nu a vrut-o deloc..

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

sa stiti ca si noi la Teo ne-am luptat cu caratul caditzei in camera lui cam pana pe la 4 luni...cand l-am mutat in baia mare.

Acum la Andu am renuntat.
Il spalam direct in cada in care am introdus caditza lui + dispozitivul gen fotoliu in care sta bine merci (reductor cadita). Nu e nevoie sa-l tinem, sta singurel de la 3 zile de cand il spalam
aici sunt variantele de folosire:
http://4bebe.ro/img/produse/710/reductor-pentru-cada-buddy.jpg
(acum folosim varianta reductor in caditza si caditza in cada noastra)

Il dezbrac pe bb in camera, il bag in prosop cu totul il transport la baie, facem baitza, apoi impachetat din nou in prosop si dus rpd in camera unde urmeaza masajul si toaleta de seara.

Se poate si cu variante mai scurte si fara batai de cap de sotz (dureaza cu totul aprx 15 minute - 5 min baitza si 10 min masajul) fara nicio problema!!!

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aalina

Fetele cu 2 intrebare: l-ati dus pe cel mare sa il vada pe bb la spital sau ati asteptat pana ati ajuns acasa. Ca nu stiu ce sa fac. In conditiile la care in clinica unde nasc e ok, se pot face vizite, suntem maxim 2 persoane in salon etc etc. Copilul stie ca merg in spital sa il nasc pe frate'su, e ok cu ideea, stie ca el sta cu bunicii pana venim noi acasa.

38+ cu Fabian si Dorian
AMR maxim 2 zile sper eu

Mie mi-a adus-o tati pe ANA la spital sa ne vada. oricum mi-era dor de ea si noi i-am tot spus ca o sa vina la spital sa o vada pe mami si pe bebe mic...si cand am plecat de acasa a intrebat mereu de mine...asa ca nu vad de ce sa nu-l duci sa te vada.

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Lume lume... la noi pe langa zapada au inceput sa cada si bucati de dop Daca la Lisa a durat 2 saptamani io vreau sa ma tie macar pana pe 19.

Asa imi trebuie la ce zi am avut azi Ma duc sa citesc si io ceva din urma.

38+ cu Fabian si Dorian
AMR maxim 2 zile sper eu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ttenzika

Bine a-ti revenit DALMA si DARIA..si ne bucuram ca a-ti revenit cu vesti buneFetele noi avem niste bubitze pe fatza parca sunt cosuri..e cineva care se confrunta cu problema asta???mamica de Alecsandra
Mie doctorita mi-a spus ca daca face bubite din astea sa le rup capul cu Betadine si sa presar, ca pe prajitura, Baneocin. Inca nu a fost cazul, deci nu stiu cum e!Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Pentru raspunsuri!Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Bravoooo Aalina, vine bebe Fabian. Eu dupa 3-4 zile de caderi de dop am nascut.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman

Mergi la inceput