Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(134)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
Anculet spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Aalina Anculet sa treaca colicii repede, repede. A iesit bine sondajul cu baia? ![]() ![]() ![]() ![]() AMR maxim 2 zile sper eu |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](chatterbox.gif)
![](icon_smile_big.gif)
[fetele 2 in 1
[Alexandra Maria
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
CADIA spune:
Naty, , asa am procedat si eu azi, am lasat-o cu mama dipa ce a papat si am fost pe afara la platit de facturi si cumparaturi.
Cum e cu bona????pentru exemplul de mama eroina.Mai poti???
Naty, mie mi-a zis pediatra sa-i dau Bonisan doar cand este in crize.O ajuta pe Nadia faptul ca-i dai Sab simplex regulat???
Asteptam si noi pediatrul din clipa in clipa
porumbita, piticamea nu accepta suzi de nici o culoare, ii provoaca voma.
Dalma,miltumim pentru vesti, ca ne gandeam deseori la voi.
Claudia, mamica de puiutz Clara cu falcutze incluse.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ada_coman/ada_coman.jpg)
ada_coman spune:
Dalma sa va traiasca printesa si sa fie sanatoasa, oricum e o luptatoare. Am vazut si pozele, frumoasa pitica, sa-i creasca falcutzele mari .
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Aalina/Aalina.jpg)
Aalina spune:
Fetele cu 2 intrebare: l-ati dus pe cel mare sa il vada pe bb la spital sau ati asteptat pana ati ajuns acasa. Ca nu stiu ce sa fac. In conditiile la care in clinica unde nasc e ok, se pot face vizite, suntem maxim 2 persoane in salon etc etc. Copilul stie ca merg in spital sa il nasc pe frate'su, e ok cu ideea, stie ca el sta cu bunicii pana venim noi acasa. 38+ cu
Fabian si
Dorian
AMR maxim 2 zile sper eu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/micola/micola.jpg)
micola spune:
Dalma, ce bine ca avem vesti!!!si inca bune!!! Sa auzim numai de bine, de rasfata noastra cea mica, care, de fapt, e cea mai mare dintre licurici
Bee, raportam o noapte identica, plina de colici si plansete, numai ca noi am adormit la 5 si pana la 10.30 nu ne-a trezit...Acum dormim de la 13.10, sper ca tot asa, , mai multe ore, sa prindem si noi un pic de somnic.
Eu am gaze rau la stomac, si ma gandesc ca din cauza asta are si bebe mic...asa ca am fost la farmacie si am luat Carbune medicinal, sper sa functioneze...Lui bebe ii dau ceiut Baby calm amesteceat cu un pic de Baby drink si picaturele Sab SImpex, cate 7 inainte de masa, numai ca mai uit sa-i dau...
de
21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi!
!
!
Iris2002 spune:
Buna fetele,
Nu v-am uitat, insa e mare agitatie aici cu doua teroriste. Felicitari din inima noilor mamici de licurici, sa fie sanatosi si sa creasca mari si frumosi!
Azi am reusit sa merg si eu la coafor! Citeva ore uitandu-ma la fata mea m-au convins ca chiar trebuie sa ma apuc de sport si sa ma las de mancat portii duble... sper!
Nathalie e o dulceata, atit ca sta noptile la povesti... si eu cu ea... Francesca ma ia ziua in primire asa ca va imaginati cum e. Ma gandesc ca mama pleaca peste doua saptamini si voi fi singura intre doua focuri, pina vine Paul acasa.
Am citit asa in diagonala, sper ca sunteti bine toate. Noi nu folosim suzeta, nici la Francesca nu am folosit, iesim afara cand nu ploua sau bate vantul, si domnisorica maninca inca la cerere...adica sau la 2 sau la 3 ore, doarme si cite patru ore citeodata...
Va imbratisez pe toate si pupici celor mici si succes burticilor
ttenzika spune:
Bine a-ti revenit DALMA si DARIA
..si ne bucuram ca a-ti revenit cu vesti bune
Fetele noi avem niste bubitze pe fatza parca sunt cosuri..e cineva care se confrunta cu problema asta???
mamica de Alecsandra
eli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ttenzika Fetele noi avem niste bubitze pe fatza parca sunt cosuri ![]() mamica de Alecsandra |
si noi avem (heat rash). si pe capusor, inspre frunte si urechi avem
e normal la bebei. sunt de la transpiratie, sebum
O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ada_coman/ada_coman.jpg)
ada_coman spune:
ttenzika a avut si karina, sunt de la caldura si transpiratie, trec de la sine dc nu mai e pielea expusa la caldura.
Aalina la noi nu s-a putut sa vina daria, ca nu e voie de vizite , dar a fost daria cu tat-su cand m-am internat sa nasc.
CADIA la noi functioneaza sabsimplex-ul dat regulat, dar tot o mai doare burtica din cand in cand, tre sa ies da vad daca se gaseste colic calm la noi in farmacii.
Naty multumim pt aprecieri
bebelusi fruntea sus, nu este mamica care sa nu stie sa-si creasca copilasii. Faci fff bine ce faci si cum faci, nu poti da gres.
Si niste agitate pt fetele care urmeaza
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman
Anuc spune:
Aalina, la mine n-a venit Ioana la spital cat am fost internata cu bebe, dar am stat si f putn si nu avea rost. Dar daca e totul ok, nu vad de ce sa nu vina copilul mare in vizita. Oricum a doua zi am vazut o fetita de varsta ei venita in vizita la o mamica si recunosc ca m-a bufnit plansul de dor si din cauza hormonilor. Imi venea sa-i zic lui tati sa o aduca, dar m-am abtinut.
Anculet, il cred pe sot ca nu-i arde de baie in fiecare zi. Al meu nu zice nimic saracul, dar il vad ca nu are chef sa care cadita si apa in fiecare seara, ma tot intreaba cand ii putem face baie in cada mare . Daca te ajuta, spune-i sotului ca poate fi si mai rau. Cand vor fi 2 copii, trebuie sa-i imbaiezi pe amandoi.
Eu am incercat suzeta de vreo 3 ori dar fara succes..nici Ioana nu a vrut-o deloc..
Irina, te inteleg cu sfaturile parintilor...eu o am pe socra-mea care le stie pe toate in materie de bebelusi si orice..inclusiv alaptare..si are tot asa, un stil de-ti vine sa mori. Dramatizeaza fiecare stranut sau planset cartrebue sa fie un semn rau...ce sa zic, deja stie ca eu nu am lapte suficient, iar daca am, nu e bun, ca plange de foame copilul si sa-i bag neaparat formula...acum 2 zile a dat-o barbati-miu afara din casa ca deja ma luase pe mine depresia din ce concluzii a tras ea in 2 ore de vizita...
Anuc cu Ioana mica si BB Filip