Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(134)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
Naty spune:
ciufik am luat paturicile de la Mothercare din Dorobanti. Una micuta, cum am luat pentru Nadia e 65 RON si una mai mare, cum am luat pentru Ioana, cam 100 RON.
ada coman multumesc de aprecieri
kristinuz eu ii dau Sab simplex inainte de fiecare masa, cate 15 picaturi, cu o lingurita.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Naty spune:
ada am vazut si pozele voastre, ai niste fetite tare dragute. Ce par frumos are Daria! Cred ca si Karina il va avea la fel.
bebelusi multa bafta cu piesa sotului! Sa aiba succes si la mai mare!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Naty spune:
ledi pe unde esti?
NOI
bebelusi spune:
Porumbita eu i-am dat suzeta de la 3-4 zile si sa stii ca nu mi-o ia decat foarte rar. Copilul refuza suzeta daca nu are chef de ea, pe mine ma ajuta uneori sa adoarma sau sa nu planga. Sa stii ca eu am citit ca ajuta si la colici suptul suzetei.
Anculet sa stii ca si noi ii facem baie zilnic si este foarte bine pentru dezvoltarea lui, pentru crestere si adoarme si mai bine dupa baita.
Dalma ce mult ma bucur ca ne-ai scris , te rog sa o mai faci cand poti ca noi suntem cu gandul la voi. Nu o sa o uitam niciodata pe Daria. Este un copil asa de puternic sunt sigura ca asta o va ajuta si in viata, ea chiar si-a dorit sa vina pe lume.
Rox ce optimista esti ce-mi place...
Delia arunca la mine cu un tort ca il prind....la mine nu vine nimeni cu torturi
Ingrid la ochisori il cureti cu ser fiziologic pe compresa sterila dinspre exterior spre interior. Pentru ciolici ai de ales intre: Bonisan, Sab Simplex, Gripewater, Debridat sau Infacol.
Naty
Naty cum e cu bona? E mai bine?
Fetelor bebe meu ieri a dormit foarte bine pana la ora 17.00 de atunci a stat treaz pana la ora 23 pentru ca il durea burtica. Am inceput sa plang de ciuda ca nu stiam c sa ii fac . Imi era asa de mila de el.Incepusem bineinteles sa ma gandesc si ca nu sunt in stare sa imi cresc copilul, ca m-am dat eu viteaza tot timpul ca fac doi copii ca sunt capabila sa ii cresc dar se pare ca nu sunt
si tot asa. La un moment dat ne-a luat tati in brate pe amandoi ca nu se mai intelegea cu niciunul. Voi patiti asa ceva???Oare sunt eu prea slaba???
azi noapte a dormit f bine, iar acum suntem cu ochisorii deschisi, nu ne e somnic deloc...
Mami de Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Anuc spune:
Pup mamici (din ce in ce mai multe) si burtici (multe am fost, putine au mai ramas)
Dalma, e o placere sa mai aflam vesti despre voi macar din cand in cand. O sa va faceti voi mari. Pupam licuriciul grabit si luptator!
Marius, nu fac decat sa repet ce au zis fetele, dar poat fci o statistica . Noi facem zilnic baita si suntem doar cu o saptamana mai mari ca voi.
Damiana, imi place Horia. Avem un baietel, prieten de familie cu numele asta, iar fica-mea are un iubit la gradi tot Horia.Cica se marita cu el . E un nume barbatesc.
Fug ca s-a sculat domnul! a dormit 2 ore , n-a ce sa-i reprosez
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
flowerbee spune:
Buna fetelor,
Dalma, bine ai revenit! Bravo pentru luptatoarea ta! Sa fiti sanatosi si vigurosi cu totii!
Naty, program de noapte avem si noi: papat la 23:00, cerut din nou la 24:00, marait, tinut in brate, sughitat, pus la san din nou, toate pana la 1:30-2:00. Papat la 3:30 pana la 4:30, dormit pana la 8:00.
Fetelor, am o rana destul de mare la un san. Ma dau cu Bepanthene, insa trebuie sa dau si cu glicerina cu nistatin, si cu nizoral unguent. Pot sa le combin, sau le dau pe rand?
Si inca ceva, dupa ce am incalzit laptele muls (la baia marina sau la incalzitor, normal) si bebe nu il bea pe tot, il mai pot folosi? Eu pana acum l-am aruncat, insa uneori ramane destul de mult.
Pupici la fete.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flowerbee Buna fetelor, Fetelor, am o rana destul de mare la un san. Ma dau cu Bepanthene, insa trebuie sa dau si cu glicerina cu nistatin, si cu nizoral unguent. Pot sa le combin, sau le dau pe rand? |
eu am folosit aparatorile alea de san cateva zile pana s-au inchis ranile si am dat cu garmastan si pansamentele alea speciale de la Bioclinic;
nu prea pare ok sa le combini...
Citat: |
Si inca ceva, dupa ce am incalzit laptele muls (la baia marina sau la incalzitor, normal) si bebe nu il bea pe tot, il mai pot folosi? Eu pana acum l-am aruncat, insa uneori ramane destul de mult. Bee ![]() Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri! |
pai nu il mai incalzi pe tot... eu am tot timpu in frigider un biberon cu 40-90 de ml lapte deal meu in caz ca apare vreo urgent asi tr sa plec sau tr sa ii completez vreo masa insa am instruit pe mama si sot (ei sunt cei care stau cu bb dc eu ies) sa nu il incalzeasca pe tot odata ca ma oftic rau de tot sa il arunc... e tare greu sa il "produc" asa ca u vreau sa il risipesc... se incalzeste in alt biberon cate 30-40 de ml max odata...
bine, dc eu lipsesc caeva ore bune si la el vine ora de masa atunci se incalzete tot ce am lasat la frigider...
stiu ca intreba cineva cat timp se lasa laptele la temp camerei; pe pungile de la lashione scrie ca laptele matern sta pana la 6 ore la temp camerei, pana la 3 zile la frigider si max 6 luni la congelator...
acum sincera sa fiu mie mi se pare cam exagerat ca laptele praf nu sta decat o ora la temp camerei.. imi suna mai degabma a chestie de marketing sa se consume mai mult si sa se termine cutia mai repede...
Anculet spune:
A venit sa ne vada pediatra azi,concluziile sunt urmatoarele:
- avem colici (eu nu-mi dadusem seama...pt ca nu plange mai mult de 2 h pe zi,dar daca asa a zis...stie ea ce zice :P),mi-a recomanadat Baby calm,Baby drink...sa-i dau in orice moment al zilei,in biberon + ca pot bea eu ceai de chimen si anason
- se pare ca n-am lapte,si trebuie tinuta la san max 20 min,apoi sa-i dau completare Humana 1,zicea ea 30 ml,dar bebelusa mea papa 60 ml
- a luat in greutate doar 200 gr...si trebuia sa ia cel putin 400 gr..aici se pare ca e o problema serioasa
Ingrid70,am avut si noi problema cu ochisorii,aceasi secretie,aparuta intai la un ochisor,apoi s-a mutat si la celalalt...si a disparut,cam intr-o saptamana,timp in care am sters-o cu o compresa umezita cu ser fiziologic (de cateva ori bune pe zi,stergerea o faceam de la coada ochiului spre nasuc)...si mare atentie...nu folosi aceasi compresa pt ambii ochi;cu perseverenta trece.
[fetele 2 in 1
[Alexandra Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/jasmi/jasmi.jpg)
jasmi spune:
Va salut dragele mele!
I'm back
Vreau sa va multumesc din suflet pt incurajari si urari si pt faptul ca v-ati facut timp sa-mi faceti galerie, cu toate ca suneti ocupate cu
-ii
Suntem acasa de sambata, bine, cuminti, papam, dormim, papam, dormim ... am pus deja 300gr si am depasit greutatea de la nastere.
Am vazut ca au nascut fete la care nu am apucat sa scot majoretele, dar o scot pe agitata asta, ca se potriveste: Venerata
Daiopri
Alina2700
Crysyana
Ela
Crisspy
Axis, La multi ani!
Dya draga mea, nu mai stiu nimic de tine
Aalina, cum esti? scot majoretele?
V-am pus poze pe contul comun, in sectiunea Albume.
Va pup si aveti grija de voi si de micuti!
Jasmi - de Iulia scumpa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Aalina/Aalina.jpg)
Aalina spune:
Jasmi is crizata nu le scoate
Azi ma gandeam la tine. Ma bucur ca ati ajuns acasa. Vrem poze cu Iulia. Stai ca cica ai pus. Super..ce nas scumpic are. Atunci vrem poveste
Anculet sa treaca colicii repede, repede. A iesit bine sondajul cu baia?
Bee nu cred ca trebuie combinate unguentele alea.
Bebelusi bafta la premiera. Gandurile si starile ce le ai sunt firesti in perioada asta dar vor trece. Bineinteles ca esti o mama super si la cate ne-ai gatit o sa cresti mai mult decat ok 2 copii. Da stai incetuc, acum esti la inceput cu primul Pe rand mama, pe rand.
Si bine ca are sotul tratamentul magic, de asta ai tu nevoie acum de sustinere si intelegere.
Naty mi se zbarleste parul cand aud programul asta al celor cu doi copii. Mai ales ca Dorian doarme de la 20 la 6. Iar pana acum minibb are program de dans noaptea. Poate reusesti peste zi sa te odihnesti daca a venit bona.
Roxana cred ca tocmai aia m-a durut...ca a uitat...
Eli vazut poze de shtrumfii frumosi.
Delia iti inteleg sacrificiul cu torturile
Damiana eu toata noaptea am visat ca mi se rupe apa. Bine asta e stresul meu vechi ca si data trecuta (si in ritmul asta si de data asta) la spital mi s-a intamplat operatiunea. Si probabil am un stres pe chestia asta cine stie. Dar pentru faza la care suntem cred ca e normal sa avem asa vise. Eu macar am scapat de curatenie si de spalat Ba chiar declar solemn ca am calcat hainutele copilului. Mare realizare
Mi-am facut si unghiile
Si ma pregatesc sa merg la ultimele cumparaturi.
Aici a nins super. Am fost cu Dori un pic sa ne plimbam in parc si daca o tine tot asa maine mergem la ski. 38+ cu
Fabian si
Dorian
AMR maxim 2 zile sper eu