Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(134)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Aalina/Aalina.jpg)
Aalina spune:
Damiana imi place numele Horia mult. Cum te simti?
Pormbita la primul am avut suzi si nu a refuzat sanul.
Problema a fost cand s-a obisnuit cu ea si se trezea noaptea ca ii trebuie pentru ca o pierdea. Asa ca desi isi scosese mesele de noapte ne trezeam dupa suzi
Marius cum ti-au spus si fetele baita in sine acum e mai mult un ritual. Care linisteste copilul. Pupici fetelor tale.
Dalma cum sa o uitam pe Daria. E primul nostru licurici Ne bucuram cand ne dai vesti.
Irina.C te inteleg la faza cu parintii. Azi mi-a comis-o si mama. Cum a fost Dorian bolnav am zis sa stea zilele astea la mine, sa nu il mai duc la camin sa fiu sigura ca se reface si sa ii pot duce la tara cand nasc. Si se stie deja de atata timp ca eu joi merg la spital. Si acum dimineata o aud cum ii spunea la tata sa ii ia trimitere de la medicul de familie ca ea joi se duce pana in policlinica la un control. Joi !
Atat m-am enervat de nu stiu cum de nu am facut o criza. Pana acum nu a avut timp si nici de acum incolo nu...
Las ca poate mi se pune pata si il duc pe Dori la camin si gata. Ca la o adica nu toata lumea are ajutor si se descurca, nu? Si naste...
Si acum majoretele stellutza, pyc, dya_dy, damiana, iuliacris .
Restul fetelor
O zi buna. 38+ cu
Fabian si
Dorian
AMR maxim 2 zile sper eu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
neata tuturor
Dalma, imi pare tare bine ca ne-ai scris aici.... pupici multi Dariei si sunt sigura ca nu veti avea nevoie nici macar de kineto.... este unul dintre cei mai hotarati copii! s-a vazut de la inceput! te asteptam cat mai des cu vesti despre voi!
Aalina, uufff.. nu pune la suflet...poate doar a uitat mama ta de ziua de joi? se mai intampla...
noi am avut distractie azi noapte intre 1.30 si 4 si intre 6 si 7. deci somn... mai putin . dar face bine la ten
. donsoara bineinteles ca doarme acum ca lemnul.
sa avem o zi excelenta!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/IRINA_p_C/IRINA_p_C.jpg)
IRINA.C spune:
Unde sunteti doamnelor??tot noi nedormitele online?
Cristi nu te am mai vazut de sapt trecuta...iar fetele sin schimbul 2 care dorm acum au somat azi noapte..
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
![](images/user_woman.png)
deliafairais spune:
neatza!
dalma, ma bucur mult de tot ca sunteti bine! sunt sigura ca daria se va dezvolta bine in continoare, doar e o luptatoare!
damiana, si noua ni s-a sugerat numele horia, dar eu am fix cu semnificatiile, iar horia inseamna 'cap de familie', noi ne-am gandit ca deja e concurenta pe postul asta :) glumesc :)
porumbita, eu i-am dat suzeta de cand ne-am intors din maternitate, dar doar cand vroiam sa mai aman masa cateva minute. acum, de vreo cateva zile i-a devenit chiar draga. eu zic ca il ajuta, cand are colici se linisteste cu ea, plange doar la durerile f puternice. e adev ca seara dupa ce il pun in patut trebuie sa ii tot dau suzeta ca o pierde des, dar noaptea e ok, pt ca dupa ce adoarme ii aluneca din gura si nu se prinde ;)eu zic sa incerci, daca o vrea, bine, daca nu, iarasi bine. ce ai avut si ce ai pierdut?
am o minune de bebel!
deliafairais spune:
eu tot incerc sa renunt la dulciuri, dar cum tot primim torturi...tot aman renuntarea. mereu incep de maine
am o minune de bebel!
ingrid70 spune:
Fetelor, imi cer scuze ca nu mai apuc nici sa intru si nici sa citesc din urma!Ajutati-ma va rog! Bebe cred ca are colici, e alaptat exclusiv la san si nu vrea ceai de colici si nici suzeta! Exista produse pt colici care sa nu fie sub forma de ceai? Picaturi etc....???Si inca ceva, lui bebe ii curg ochisorii un lichid galben cateodata transparent, cateodata cremos. Doctorita de familie a zis sa insist cu serul fiziologic, dar cred ca nu face fata! Cu ce as putea sa-i dau! Pleaaaaseee...Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009
damiana spune:
neatza, fetele!
m-am trezit si eu cu greu, dupa o noapte tare agitata... pe langa durerile obisnuite deja, am mai visat cane oprise azi dna dr la siptal sa nastem... si io mai aveam de spalat pe acasa, de facut curatenie...mama denaturata!
delia, mersi, nu stiam ca horia inseamna "cap de familie". tocmai ce i-am zis la mike si zice ca nu se supara sa imparta titlul cu fi-su
aalina, nu te mai enerva, n-are sens... sa ma fi vazut sapt trecuta de cate ori am explicat ca daca nu se echilibreaza tensiunea facem cezariana... si am explicat degeaba! de fiecare data problema era aceeasi: cum nasti tu daca ai tensiune? de ce te lasa sa nasti normal?
dalma, bine ai revenit cu vesti extraordinare! am mai tras o portie de de fericire pt minunea voastra!
mai avem 5ore si mergem la spital! poate-poate, cine stie?
eli spune:
Buna! Nu am citit nimik, sper ca toata lumea e bine. Succes la mamici, cat mai multa odihna si bb cuminteti! Felicitari noi,or mamici!
Doar atat am reusit:Poze noi cu shtrumfii mei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
Ingrid, exista sab simplex, debridat, espumisa, gripe water, bonnisan, toate picaturi. sa va treaca colicii!
damiana hihihi ce cosmar!!!
Naty spune:
Neata!
Felicitari crisspy si alina2700!
cadia cand am plecat la cumparaturi am lasat-o pe Nadia cu ta-su. Nu m-am muls, am plecat imediat dupa ce a terminat de mancat si m-am intors inainte de masa urmatoare. Stiu ca nu mananca la mai putin de 2 ore si mi-am calculat timpul. Fiind duminica am ajuns repede la magazin.
Aseara iar am avut aventuri - mancat la 9,30; eu m-am culcat la 11, la 1,00 iar mancat, stat in brate pana la 2, la 3,30 iar s-a trezit moarta de foame si surpriza ... lapte ioc. A tras ea ce a tras din san, s-a enervat, pana la urma m-am dus si i-am facut un biberon de Nan ca nu ma mai intelegeam cu ea, a halit vreo 40 ml si a adormit. La 7 iar trezirea, dar pana sa ma spal eu a adormit la loc, pana la 9,00. Numai ca intre timp s-a trezit Ioana, la 7,30 si vrand nevrand am inceput o noua zi
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI