Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(134)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Multumesc mult de felicitari si sustinere.
Am ajuns acasa da parca nu reusim sa ne organizam ca lumea, si ieri am dat sa scriu un mesaj si l-am pierdut.
Nu am apucat sa citesc mai nimic, dar pormit ca revin cu forte noi sper eu azi. Numai sa scriu mesajul ala in alta parte.
Vreau doar sa zic bun venit noilor licurici, si multa bafta mamicilor care se pregatesc.
Cum ati aflat probabil am nascut natural fara epidurala, va povestesc eu ce si cum, vreau doar sa zic ca nu e dracul asa de negru
Multi pupici
Nasteri usoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Cami bine ati venit acasa!

Am reusit sa ajung si eu ieri la controlul postnatal de 4 saptamani. Totul arata perfect, inciziile s-au vindecat frumos, in doua saptamani mi-a spus doctorul ca ma pot apuca de sport (alergat, abdomene). Mi-a dat prescriptie pt anticonceptionale, unele pt perioada alaptatului si altele dupa. Un an de zile nu am voie sa raman gravida, iar pentru urmatoarea nastere mi-a recomandat sa fac direct cezariana, sa nu mai incerc vaginal (desi pe mine ma bate gandul).

Kilogramele astea parca nu se mai duc ca la inceput:)), am dat jos 18 mai am 8...de abia astept sa ma pot apuca de sport, inca nu ma incap pantalonii dinainte de sarcina:((

Daiopri, ati ajuns acasica? Asteptam vesti!

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

ha, deci tie dupa 6 sapt ti-a dat unda verde la abdomene?
ca pe aici am auzit ca tr sa astepti 5 luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna ziua/seara la mamici, burtici si licurici

Aalina... pai si noi am patit exact ca si colegul sotului tau . Scanul din sapt 22 zicea fetita... si uite ca a iesit baietel! Si inca ce mai baietel...frumos si sanatos! Cum mi-a scris Selene in SMS dupa ce nascusem "nu-i bai... sanatos sa fie bebe" .

Cami, bine ati venit acasa!

Miere, ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la control. Pai ai slabit ceva! Pe mine m-au sunat azi de la clinica sa-mi replanific controlul (medicul e plecat) asa ca numai marti ajung (aici control se face la 6-8 saptamani dupa nastere). Pilule anticonceptionale am primit acum 3 saptamani si le iau frumos, cu cele 6-7-8 kile care ar mai trebui sa le dau jos (cu cat mai multe cu atat mai bine) vad eu ce fac, parca nu m-as baga la cura de slabire ca nu vreau sa pierd laptele (prea bine merge breastfeedingul si zau ca nu vreau sa risc nimic). Nici eu nu incap in nadragii "de dinainte" decat cu greu... noroc cu fustele

Si cum tot nu tin cura de slabire... aici de ce nu imi aduce nimeni tort? Vin oamenii cu cadouri pentru bebe (hainute, jucarele) da' tort nu aduc! De fapt, azi s-a anuntat soacra-mea ca vrea sa vina la noi luna viitoare, trebuie sa-i spun de obiceiul asta, poate "se prinde" si-mi aduce ea

Daca nu ma insel, cineva intreba de picaturi pentru ochisori ? Noi am dat cu Genticin, 1-2 picaturi in fiecare ochisor, de 3 ori pe zi, si a trecut cam intr-o saptamana - si curatam de cateva ori pe zi ochisorii cu ser medicinal, asa cum au zis fetele, schimband tamponelul de vata la fiecare ochi.

Acum si eu si bebe ne pregatim de iesit in targ, cica la Sainsbury au 50% reducere la produsele de bebei... asteptam sa vina tata lui bebe si mergem sa vedem ce gasim.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mey "cura" mea de slabire se numeste Aidan, in ceea ce priveste pastilele nu cred ca influenteaza greutatea in mod direct, poate apetitul. Eu am mai luat Logest inainte si intr-adevar am pus vreo 10 kile in cei doi ani in care am luat, nu stiu dc a avut vreo legatura, aveam retentie de apa mai mare, dar in rest...

Porumbita, mie asa mi-a spus, sa mai astept doua saptamani. M-a pus sa fac vreo 3-4 abdomene la cabinet sa vada cum sunt muschii, si a zis ok.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele multumesc de urari..

sotul e putin plecat dar cand se intoarce il voi ruga sa ma ajute sa punem poze ca eu sunt zero la capitolul asta ...

iar povestea nasterii poate o voi scrie maine ... sau poimaine ... ca acum e deja tarziu si as vrea sa nu uit ceva ....

oricum recomand tuturor maternitatea giulesti ... se naste f mult ... sunt oameni cu O mare si cu mare experienta ...

felicitari fetelor care au nascut cu mine sau dupa mine

si multa BFATA AALINAAAAAAAAA

CAMI - MAMI DE FETITA FRUMUSICA ANTONIA IOANA 11.02.2009

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Pai si kilele mele duse s-au dus prin cura "Bebe mic"... da' asa am eu o senzatie ca restul or avea nevoie de "ceva" mai drastic... ca de o saptamana stationez cu kilogramele. Pilulele clar ca nu ingrasa... ceea ce nu se poate spune despre "restul" ce intra in gura subsemnatei (da' tot vreau tort - in timpul sarcinii nu prea am avut pofte, e OK daca ma apuca poftitil acum?)

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Felicitari noilor mamici crysyana, ela2233, crisspy, va doresc copii sanatosi si necolicosi!!!

daiopri, ma bucur ca sunteti acasa si sunteti bine! te asteptam cu detalii! fara epidural, oau, felicitari!!!

miere, 8kg nu e mult...se duc ele repede o data ce incepi sa faci putin sport..a dormit Aidan asa mult, super..sper sa il tina tot asa!!

iuliacris, se apropie si la tine momentul! iti tinem pumnii sa ai o nastere rapida si usoara!

lisa79, lohiile miros putin...stiu, si eu m-am saturat de ele..si uite ca am aproape 4 sapt de la nastere si nu s-au terminat...dar sunt mult mai putine acum, cred ca se termina soon.

ingrid70, si lui Andrew i-a curs un ochisor, inca mai curge din cand in cand, dar mai putin...doctorita a zis ca motivul e canal lacrimal blocat si e f frecvent la nou nascuti..mi-a spus sa il sterg cu o carpa curata inmuiata in apa calduta si sa ii fac masaj in zona dintre coltul ochiului si nas de 2-3 ori pe zi. incearca si tu masajul, eu am vazut rezultate de a doua zi.

Baie noi ii facem lui bebe de 2-3 pe sapt, asta ne-a spus doctorita..in rest il spalam de cateva ori pe zi pe fata, iar la fundulet cand il schimbam.

Alina1976, m-am inspirat din filmul Sabinei si l-am pus pe bebe la inot in cada..nu am eu curaj sa il tin chiar cum o tine tanti pe Sabina, dar i-am sustinut capul cu mana si l-am plimbat prin cada..i-a placut la nebunie, dadea din picioruse si avea o fata de bebelus incantat ...a stat la inot in cada vreo 10 minute cred....multumi de filme, uite asa mai invatam si noi cate ceva!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anuc

Irina, te inteleg cu sfaturile parintilor...eu o am pe socra-mea care le stie pe toate in materie de bebelusi si orice..inclusiv alaptare..si are tot asa, un stil de-ti vine sa mori. Dramatizeaza fiecare stranut sau planset cartrebue sa fie un semn rau...ce sa zic, deja stie ca eu nu am lapte suficient, iar daca am, nu e bun, ca plange de foame copilul si sa-i bag neaparat formula...acum 2 zile a dat-o barbati-miu afara din casa ca deja ma luase pe mine depresia din ce concluzii a tras ea in 2 ore de vizita...

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Anuc soacra ta o fi sora cu soacra mea?.Si ea le stie pe toate...iar in plus la tot ce-ai scris tu,adaug si eu: "trebuie sa stea cu caciulita pe cap in casa!".Problema mea e ca noi stam cu ea in casa ,iar sotul este la serviciu cand ea imi spune toate "povetele"...cand vine sotul,ea e la serv...lucreaza numai schimbul 2...si uite asa in loc sa-l prinda pe fi-su sa-i povesteasca toate cunostintele ei...mi le enumara mie.

[fetele 2 in 1

[Alexandra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Mi-am adus aminte...am uitat sa intreb pediatra: mai trebuie dat cu baneocin la buricul bebelusei,dupa incidentul cu sangerarea?Sau il curat doar cu o compresa cu acool dupa fiecare baie?
Aveti idee daca ceaiul de colici baby drink,poate fi pastrat in biberon mai multe ore?
Multumesc

[fetele 2 in 1

[Alexandra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

hi hi ma joc cu un gps ce se conecteaza la net. pana acum vad ca merge, daca va fi ok o sa pot sa va scriu din spital. Nastere on line
Oricum e super ca m-am prins cum sa va citesc. Deocamdata stau in pat nu am nici un simptom.

Daiopri bun venit acasa.

38+ cu Fabian si Dorian
AMR 1 zi

Mergi la inceput