Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(134)
Raspunsuri - Pagina 11
roxanaz spune:
Ingrid, ptr ochisori trebuie sa vada medicul daca e vb de o simpla secretie sau trebuie o solutie cu antibiotic (tobradex e cel mai folosit)
Aalina, atunci repet faza cu 5 minute si cand o sa fii la spital... daca tot o sa nasti live ![]()
nu rupeti bubitele de pe fata copilului, va rog frumos. doar un medic poate stabili daca e piodermita sau o banala iritatie.
si va mai rog nu lasati pe nimeni sa pupe piticii pe fata... in niciun caz. chit ca sunteti voi sau tatal. au pielea extrem de sensibila si se irita tare usor.
nu va suparati ca zic lucruri pe care poate le stiti deja 
cami, daiopri, bine ati revenit acasa!!!!
e 21.45, Eva e treaza de la 16.30. adoarme la san, cand o pun in pat se trezeste. am facut langosi cu ea in bucatarie ca de, aveam programate activitati cu Patrick. pe suzi o scuipa. asa ca prevad o noua noapte mirifica ![]()
normal ca ultimele kg se duc cel mai greu... ca alea is depuse adanc
. dar le dam noi jos, nu va ingrijorati ![]()
cami_antonia spune:
aalinaaaaaaaaaaaaaaaaaa
BAFTA MULTAAAAAAAAAAAAAAA
CAMI - MAMI DE FETITA FRUMUSICA ANTONIA IOANA 11.02.2009
AI GRIJA DE TINEEEEEEEE
NU AI DILATATIE DELOC???????
Camelia
damiana spune:
fetele, tocmai ce am venit de la curs despre alaptare... in afara de ce ati scris voi, mamicilor, deja, n-am aflat nimic nou. eram o adevarata experta la curs azi
si trebuie sa va multumesc voua, dragele noastre! 

aalina, iulia, dya si care mai suntem burtici, ne zicea dna dr azi ca, pe langa plimbari lungi si "abuzat" de sotz, o metoda buna de declansare a travaliului este o masa copioasa... chiar radeam cu fetele, ziceam ca maine facem un chef, cu masa mare, poate il urnim pe bebe ![]()
oricum, mi-a facut pofta tanti dr de salata de vinete, asa ca ma duc sa scot punga de vinete de la congelator si maine, salata de vinete!!!!! plus salata de cartofi cu macrou afumat!!! si cred ca as baga si ceva dulce....

va pupacesc si vorbim pe maine!
lisa79 spune:
e grea meseria asta
! tare as mai
,dar nu poate,colici astia
. ne doare burtica si ziua,am inercat gripe water,apa de ploaie...numai dupa 1h s-a linistit. sunt rupta
. noaptea se trezeste din ora in ora,asta dupa ora 4 dimineata
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
roxanaz spune:
damiana, pune si ceva spicy la masa cea mare.. cica e alta metoda sa vina bebe
. ce bine imi pare ca ti-au folosit informatiile de la noi! 
DarkBendis spune:
AALINA 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
jasmi spune:
finally a adormit si pitika mea. dupa o repriza buna de urlat. sper sa nu se mai repete 
cami, bine ai revenit acasa! 
daiopri, eu te inteleg. nici eu nu am avut epidural. asa ca am nascut naturel 100%. o bucurie! 
Jasmi -
de Iulia scumpa
micola spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anculet
Anuc soacra ta o fi sora cu soacra mea? ![]() .Si ea le stie pe toate...iar in plus la tot ce-ai scris tu,adaug si eu: "trebuie sa stea cu caciulita pe cap in casa!" ,iar sotul este la serviciu cand ea imi spune toate "povetele" ...cand vine sotul,ea e la serv...lucreaza numai schimbul 2...si uite asa in loc sa-l prinda pe fi-su sa-i povesteasca toate cunostintele ei...mi le enumara mie .[fetele 2 in 1 [Alexandra Maria |
Ma inscriu si eu in clubul asta, cu soacra la purtator

, pliiina d sfaturi
de
21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi!
!
!
Venerata spune:
Buna tuturor,
Intru si eu putin pe fuga sa felicit noile mamici fericite pentru bebeii lor sanatosi si iubiti!
Noi am venit acasa sambata, Liviu invata sa pape de la tzitzi (recunosc ca inceputul a fost destul de greu si nici acum nu stam perfect la capitolul asta) iar noi parintii invatam sa facem din nou fata unui nou membru al familiei, atat de mic dar cu nevoi atat de mari!!!!
Cu laptele am trecut de la agonie la extaz, sau mai bine zis de la extaz la agonie, si asa cum ziceam inca mai lucram. Pe mine ma doare groaznic operatia care se si vindeca destul de greu. TRebuie sa ma curat mereu, si in orice pozitie as sta tot ma tine, ma doare, of, of....
Va las acum ca am o comanda urgenta de tzitzi si clientul isi pierde repede rabdarea :-).
Pupici tuturor si tin pumnii mamicilor "to be"!!!