Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(134)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Cami bine ai venit acasa , sa fiti sanat5osi.

Aalina hai, noi te sustinem

Miere sa stii ca si eu tot 8 kg mai am de slabit. Eu nu as vrea in mod special sa le dau jos ca eram f slaba inainte dar umai intru in nici o haina , azi am fost la Mircea la premiera si am vrut si eu sa ma fac frumoasa dar nu am mai intrat decat in hainele de gravida.

Lisa uff imi pare asa rau de tine.

Fetelor stiti ca v-am zis ca e operatia un pic rosie in stanga langa fir. L-am sunat pe medic sa il intreb daca e grav si a zis sa trag de fir si daca nu cade sa il tai chiar de la baza s sa sterg cu betadina. Zis si facut. Intr-o parte supura, am sters bine bine si am vazut acum pe chilot ca a aparut o picatura mica mica de sange oare e grav? Roseata parca s-a mai dus de cand am dat cu betadina.

Mami de Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Zic si eu: baia zilnica e importanta mai ales ca ii relaxeaza si, mai important, ca este insotita de masajul zilnic. E singura forma pentru ei de a face miscare si de a destinde muschii lor. Calin doarme dus dupa, uita si de urmatoarea masa.

Ingrid70 pentru ochisori cu aceeasi secretie mi s-a recomandat de pediatra picaturi Tobrex. Mi-a spus ca este o reactie la dezinfectantii folositi in maternitate pentru scutece, etc. Mi-a recomandat 1pic la 6 ore/fiecare ochi, 5 zile. Eu am dat de 2 ori pe zi, 3 zile si a trecut de tot. Intreaba si tu dr. despre asta.

Dya, ai fost la Murakami? cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorella spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Cami bine ai venit acasa , sa fiti sanat5osi.

Aalina hai, noi te sustinem

Miere sa stii ca si eu tot 8 kg mai am de slabit. Eu nu as vrea in mod special sa le dau jos ca eram f slaba inainte dar umai intru in nici o haina , azi am fost la Mircea la premiera si am vrut si eu sa ma fac frumoasa dar nu am mai intrat decat in hainele de gravida.

Lisa uff imi pare asa rau de tine.

Fetelor stiti ca v-am zis ca e operatia un pic rosie in stanga langa fir. L-am sunat pe medic sa il intreb daca e grav si a zis sa trag de fir si daca nu cade sa il tai chiar de la baza s sa sterg cu betadina. Zis si facut. Intr-o parte supura, am sters bine bine si am vazut acum pe chilot ca a aparut o picatura mica mica de sange oare e grav? Roseata parca s-a mai dus de cand am dat cu betadina.

Mami de Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

buna bebelusi,
sa stii ca si eu am avut aceeasi problema acum o saptamana,niste urme mici pe chilot,ca un fel de sange mai inchis la culoare si operatia era un pic rosie,mai intai in parti si apoi si in mijloc.mi-am sunat doctora si mi-a zis sa mai dau cu betadina si mi-a trecut.cam 4-5 zile a durat.acum nu mai am nimic,arata foarte bine operatia,asa ca nu te speria,incepe sa se vindece.

MAMICA FERICITA DE CRINA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Hai ca scriu cu o mana:)
Chiar ca am facut un pisoias, mie mi s-a parut asa mic
Mai ales ca visam la 4kg si ceva. Am fost vineri dimineata si mi-au pus gel, dupa care am venit acasa si tb s amai merg la 3,30 sa imi puna iar gel. Cand m-am dus la 3,30 deja aveam contractii la 6 min deci nu a mai fost necesar un gel. Mi-au pregatit camera, si se indeseau contractiile. Le-am zis de epidural, la care dr ca o fi ca o pati, ca merge repede, eu nu si nu
Dar l-am vaut ca nu era prea dornic de epidurala mea.
Am sta in dus vreo juma de ora, dupa care da-i cu gazul. Timp in care imi spun ca sunt dilatata 5, eu epidurala:)
Ei, stai ca nu e dr, ca te descurci cu gazul perfect
Drept e ca era ok, nu dureau asa tare. Apoi iar intreb de epidurala, iar ca vine anestezisul, da sa te mai controlam odata si cand colo 9:)
Eu am facut o fata, de sotul ma intreaba te doare tare sau te-ai enervat. Eu zic m-am enervat
Dupa care mi-au rupt apa si de acolo, eu nu stiu decat ca am impins de vreo 2 ori si m-au oprit ca nu scosesera nici picioarele la masa:)
Da eu nu prea puteam asa ca le-am trantit pisoiul in brate
Ce sa zic pana la urma nu a fost asa de rau nici fara epidurala, si vorba sotului macar s-a terminat mai repede.
Sambata seara ne-a dat drumul acasa, totul e bine, doar ca pisoiul mic il am pe post de martisor, ca tare nu sta singur
Toata ziua vrea papa, si apoi face nani nitel si iar papa sau cineva sa il tina.
Cred ca o sa trebuiasca sa facem ceva militarie mai incolo
Eu sunt in lupta cu balcoanele mele, ca ma pot apuca de vandut laptic cred. Scot si cu pompa ca nu am unde sa le mai tin (pe geamanduri) si tot mult este. Si uite asa mor de ciuda cand stiu cate mamici sunt care se straduie sa aiba ceva laptic si eu as avea de cel putin 3
Mai va scriu cand mai apuc, caci va ziceam ca sunt atasata acum.
Sper ca toata lumea e bine si inca o data va multumesc de suport.
Motanul a reactionat f bine pana acum. A dormit la prietena lui si imi zicea la tel ca ii e dor de mine:) Si cand a venit la spital drept la mine in brate. Apoi se uita cu drag la fratior si radea.
De atunci tot bine e. Abia asteapta sa il vada, speram sa tina
Cu kg stau prost tare. Am dat jos numai cat a fost bb cred. Si tot nu prea coboara acul, plus ca m-as infinge doar in dulciuri:(((
Si bineinteles agitatele pt mamicile in asteptare
Haideti fetelor ca nu mai e mult.
Aveti grija de voi si bbei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Daiopri felicitari pt pisoi! Ce nastere usoara ai avut! Bravo, lasa ca slabesti tu, si eu cand m-am cantarit la 4 zile de la nastere dadusem jos numai 5 kg, o sa vezi ca se duc celelalte imediat.
Take care!

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

va rog sa imi mai trimiteti si mie o data numele si parola de la contul comun ca s-au sters, si am incercat sa trimit poze si nu stiu daca am trimis unde trebuie:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Daiopri, ai PM.

POZE

Iulia 38+ Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Abia acum am apuc sa intru, am avut o zi luuuunga si-s franta.

Am fost azi la control, tot 1cm dilatatia, colul moale si subtiat (70% effaced/sters), bebelina a inceput sa coboare. Dr. a zis ca ea crede ca o mai duc vreo saptamana, doua, dar ca la fel de bine pot naste si la noapte. Eu votez pentru o saptamana, sa vedem ce zice bebelina. N-am apucat sa citesc nimic azi c-am umblat teleleu toata ziua, adica cu treburi, nu chiar de-a lela, tre' sa ma calmez, c-or sa m-apuce durerile facerii la volan, s-apoi sa vezi distractie...

POZE

Iulia 38+ Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Buna dimineata
Sper de maine sa vina cristi sa ofere cafeaua.

Multumesc de incurajari. Azi e ultima zi. Asa ca stau cumintica. Dupa amiaza o sa il duc pe Dorian la ai mei si apoi am pregatit mancare chinezeasca spicy, abuzat de sot , bai calde. Curatenie si plimbari am facut ieri la greu.
Fetelor faza e ca deocamdata nu am nici o stare legata de nastere. Parca m-as pregati pentru un chef. Asta noapte chiar am dormit super, pe la 3 ma durea rau mijlocul si spre dimineata am visat-o pe soacra'mea da in rest ok

Dark macar la voi nu se fac ecografii fara numar, fara numar asa ca se poate intampla. Oricum eu nu am nici o problema cu ce va fi bb, ba chiar am tot zis sa fie sanatos, si negru poate fi. In acest caz sotul meu a zis ca ar trebui macar o mica discutie sa avem
Dark ai grija ca la prima sarcina si eu am mancat mai mult dupa nastere si...tare s-a vazut.
Cami asteptam poze, povesti si vesti despre voi. Eu dilatatie si col sters am de saptamana trecuta. Da ori eu m-am tinut bine ori bb e un dragut si ii place la maica'sa.
Roxana ma bazez pe aceste previziuni Cum v-a fost noaptea?
Damiana eu glumesc pe aici dar cred ca metodele astea depind de la persoana la persoana. Sau nu merg deloc. Pana la urma important e sa iasa cand vrea si cand trebuie ca sa fie bine.
Eu oricum o sa merg pe ce va zice medicul ca el stie cel mai bine. Dar pana atunci...ma fac si eu ca am controlul Macar acum.
Jasmi dar a trecut draga mea si zi tu daca nu a meritat pentru scumpika de Iulia. (ma topesc la numele ei, e tiza mea )
Venerata bun venit acasa si asteptam pozici.
Bebelusi si restul fetelor kg se duc in timp, insa despre hainute o sa vedeti ca depinde. Uneori la sani nu mai vin veci sau la coapse. Chiar daca ajungeti la kg dinainte de sarcina. Asa ca nu va consumati.
Daiopri wooow din cate povestesti a fost ca pe banda. Scump tot pisoiul.
Iuliacris inseamna ca si tu esti pe finalul cursei. Sa te relaxezi in zilele ramase si nastere usoara.

Scot agitatele desi banuiesc ca unele fete sunt deja cu bebelusi ca nu au mai scris demult : stellutza, pyc, dya_dy, damiana, iuliacris

38+ cu Fabian si Dorian
AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

ledi pe unde esti?

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Naty,suntem bine,imi ocupa David tot timpul si nu prea mai am eu timp de calculator si net.Eu sunt mai tot timpul singura cu David si trebuie sa le fac pe toate.El vrea atentie mereu,asa ca nu mai am timp nici de mine,din pacate.
Azi facem si noi 2lunite. puiul meu.

Felicit si eu toate mamicile care au nascut intre timp.Multa sanatate va doresc si voua si puilor vostrii.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput