Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(134)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata frumuselelor (si frumuseilor )
se vede ca mai sunt putine gravidute la apel... liniste liniste la schimbul III
Patricia, cum a fost la premiera?
Venera, bine ati revenit acasa, sa fiti sanatosi si sa lipseasca problemele!
daiopri misto povesteaaa!! mi-a placut in mod special faza cu enervatul si pisoiulpe post de martisor... esti coma
Aalina imi pare bine ca ai pus planul in aplicare a fost mai bine noaptea asta, saru mana de intrebare. a adormit de abia la 11.30 dar a avut o singura trezire scurta la 3.30 si dupa aceea somn pana la 7. acum doarme din nou.
Cristi, chiar pe unde esti? iar examene?
Ledi, la multi ani pentru cele doua luni!! la multe inainte!
sa avem o zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

neata si de la noi!
noapte faina am avut si noi, culcat la 10, trezit la 3.30 papat paaana la 5, trezit la 8 si papat pana acum, cand studiem peretii, sa vedem ce si cum. :)

La multe saptamani bebe de Carmen Marieta si bebe de dobreclaudia!!! Azi implinim 4 saptamani!!!
daiopri, mi-a placut povestea, ai talent de povestitor :) !

Ledi, la multe lunite si voua !

Aalina

de 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Ada, Selene

Alinuk, plese help: referitor la acel reductor de cadita, mie imi incape exact la fix reductorul si nu mai am loc s-o spal pe pitica cu apa (pe care am fiert-o in prealabil) din cadita, Asa ca, inca nu pot folosi varianta reductorul in cadita si cadita in baie.
Intrebarea mea este, avand in vedere ca as putea pune reductorul direct in cada mare cum procedez cu apa?;adica in cadita folosesc apa fiarta pe aragaz, in cada, cum sa fac, e OK s-o spal cu apa de la robinet ca altfel nu vad cum sa fac?
Poate suna tampit, dar chiar nu stiu cum sa procedez, ca as vrea sa o spal pusa in reductor si reductorul direct in cada.Mii de multumiri

Claudia, mamica de puiutz Clara cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Cadia,pana acum si eu ii faceam baie cu apa fiarta pe aragaz (in care, oricum, ca sa o racesc, puneam apa rece de la robinet, deci tot nu era toata fiarta), dar mi-au zis fetele ca ele folosesc apa de la baie, direct de la robinet si e mult mai bine asa.Inainte stateam dupa apa, ba sa se fiarba, ba sa se mai racesca, si oboseam copilul, ca nu stiam exact cand se trezeste, ca sa fim pregatiti de la inceput...Asa ca ma trecut si noi de vreo 3 zile, pe apa de la baie, direct si e mult mai bine, repet. Eventual, am citit prin carti ca ii poti pune faina de orez in apa, daca e prea dura, noi nu am pus nimic.

de 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cadia, ar fi cateva impedimente la spalat bb asa mic in cada mare:
- e mult spatiu in jur, liber, ei au teama de asa mult loc. si se sperie mai repede.
- in cada aia faceti si voi baie, ea poate lua orice mica problema de piele pe care o aveti voi (si care nu trebuie sa fie neaparat vizibila pe pielea voastra)
- ar cam trebui sa dezinfectezi cada in fiecare seara inainte de a ii face baie ei...
ai varianta unei alte cadite mici de plastic din cele cu forma inauntru (ca un fel de suport interior, caut poza si o pun). sau o mai tii putin in brate. nu poti pune mai multa apa in cadita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hello!

cadia mi se pare ca o ajuta sab simplexul la fiecare masa. Mai are colici dar parca ceva mai putin.

Cu bona e super OK, Ioana s-a bucurat mult sa o vada, sta tot timpul cu ea. Ce fericire ...

aalina eu am vrut sa o aduc pe Ioana la spital dar pana la urma am renuntat fiindca am stat foarte putin. In prima zi oricum nu o aduceam fiindca nu vroiam sa ma vada cu pefuzie si sonda, iar a doua zi am aflat ca in ziua urmatoare plec acasa.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ttenzika

Bine a-ti revenit DALMA si DARIA..si ne bucuram ca a-ti revenit cu vesti bune

Fetele noi avem niste bubitze pe fatza parca sunt cosuri..e cineva care se confrunta cu problema asta???

mamica de Alecsandra

Da, noi. Eu o spal pe fata cu ser fiziologic si dupa o dau pe bubite cu Neopreol. Si Ioana facea si asa ne-a recomandat dr.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Ada, Selene

Alinuk, plese help: referitor la acel reductor de cadita, mie imi incape exact la fix reductorul si nu mai am loc s-o spal pe pitica cu apa (pe care am fiert-o in prealabil) din cadita, Asa ca, inca nu pot folosi varianta reductorul in cadita si cadita in baie.
Intrebarea mea este, avand in vedere ca as putea pune reductorul direct in cada mare cum procedez cu apa?;adica in cadita folosesc apa fiarta pe aragaz, in cada, cum sa fac, e OK s-o spal cu apa de la robinet ca altfel nu vad cum sa fac?
Poate suna tampit, dar chiar nu stiu cum sa procedez, ca as vrea sa o spal pusa in reductor si reductorul direct in cada.Mii de multumiri

mei...sa stii ca nik nu suna tampit!

Ideea e ca eu am laut reductor si cadita in set...asa incat pot spala copilul, ramane loc pe langa reductor.
Ce iti recomand mai degraba decat sa-l bagi asa mic direct in cada, e sa cumperi o caditza adecvata, adica mai lata - poate chiar una din aia chioara din piatza, o sterilizezi cu solutie chicco si bagi reductorul bine merci si o speli.

In cada noastra l-am pus pe Teo cu reductorul direct de pe la 5 luni.. ce sa zic ..teoretic ar tb sterilizata cumva, ne spalam si noi - mai o candida mai habar nu avem poate ce...
Desi eu de la 5 luni (asta din ratiuni de temp ext, era vara..)intram cu el in cada mare bine merci..in fine

Nu inteleg ce mai e si cu fiertul apei de baie ..zau, am mai auzit la o prietena..mi se pare criminal (pt psihic si timp evident)

O sa renunt la caditza si o sa pun reductorul direct in cada din primavara incolo...parca e mai maricel - asa e in mintea mea, nu stiu 'recomandari perfecte'

succes!

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

aalina

cami si daiopri bine ati venit acasa!

ledi bine ca mai dai un semn

La noi azi noapte s-a intamplat o minune - papat la 10,30, apoi urlat pana la 12,00 (la tata in brate, eu o culcam pe Ioana si imi venea sa ), la 12,00 am pus-o pe tavita de infasat si i-am scos pampersul (doar cu pipi) si s-a linistit brusc, a mai tras cateva guri de titi si a adormit ... pana la 5,45 dimineata! E prima noapte cand am dormit si eu ca lumea. La 5,45 a papat si dupa aia a preluat-o mama si eu am dormit pana la 8,30 cand s-a sculat Ioana.

Sa va povestesc ce am patit ieri - e si o avertizare pentru fetele din Ro (banuiesc ca prin alte locuri nu se intampla). Ma plimbam cu Nadia in sling pe strada; de obicei nu trec chiar pe langa blocuri dar acum trecea o masina pe trotuar asa ca m-am apropiat de un bloc cand ... cineva a scrumat de la geam sau balcon direct pe Nadia. Noroc ca hainuta ii e cam mare si se ridicase la gurita si ii acoperise cea mai mare parte din fata ca altfel direct pe gura ii cadea. Asa ne-a umplut costumasul de scrum . M-am oprit sa o scutur si imediat in spatele nostru (trecusem mai departe un pic) a cazut si tigara - aprinsa. Nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca ar fi cazut tigarea aia aprinsa pe ea.
Deci fetele cand va plimbati, nu treceti pe sub geamuri/balcoane ca sunt o gramada de nesimtiti si nu stiti cu ce va treziti in capul copiilor.

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Micola, roxana, alinuk[pup], cred ca voi merge initial pe cumpararea unei caditze simple, mai mare in care sa intre bine reductorul.
deci voi nu fierbeti apa pentru bebe, chair daca nu are inca o luna???

Naty, vad ca folosesti des slingul.Trebuie sa ajung si eu la Motherare sa-mi iau unul.cat ziceai ca a costat???Ieri am iesit pt prima oara afara cu bebelina si a trebuit sa-l asteptam pe tati sa ne duca in brate.
Cand voi avea slingul nu mai avem nevoie de tati, asa este???Adica e comod slingul, nu-ti da dureri de spate, nu?

M-a ingrozit ce spui tu cu tigara

Mergi la inceput