Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(134)
Raspunsuri - Pagina 14
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Aalina Fetele cu 2 intrebare: l-ati dus pe cel mare sa il vada pe bb la spital sau ati asteptat pana ati ajuns acasa. Ca nu stiu ce sa fac. In conditiile la care in clinica unde nasc e ok, se pot face vizite, suntem maxim 2 persoane in salon etc etc. Copilul stie ca merg in spital sa il nasc pe frate'su, e ok cu ideea, stie ca el sta cu bunicii pana venim noi acasa. 38+ cu Fabian si DorianAMR maxim 2 zile sper eu |
Alina, Tudor a venit cu tati la spital. Era foarte incantat de cea mica.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
bebelusi spune:
Rox a fost foarte faina piesa si apreciata si am fost foarte incantata dar stresata in acelasi timp ca l-am lasat pe bebe acasa. Am avut noroc ca nu s-a trezit deloc cat am fost plecata.
Fetelor, declar o noapte ingrozitoare 
. De pe la 1 nu am mai avut somn din cauza unui san care statea sa explodeze. La 3 s-a trezit bebe si a inceput distractia. A mancat din ora in ora si a plans incontinuu de durere de burtica pana la ora 10. 
. Nu mai stiam ce sa ii fac. Eram cu el in brate cand eu cand Mircea. Imi era asa mila de Mircea ca se ducea si la serviciu dimineata. Uff abia asteptam sa scapam de colicii astia desi abia e inceputul.
Fetelor voi ce tampoane din alea pentru sani folositi?
Cadia eu il spal cu apa de la robinet.
Naty nu pot sa cred
draga de tine.
Mami de Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
CADIA spune:
Naty cum o imbraci tu pe Nadia cand o bagi in sling?Cu body, costumas si salopeta groasa, sau cum????
Claudia, mamica de puiutz Clara cu falcutze incluse.
ttenzika spune:
si noi folosim pt baita apa de la robinet..apoi la safarsit clatim cu ceai de musetel
..
fetelor cand avem voie sa dam apa la bebe??exista ceva apa mai speciala???
mamica de Alecsandra
CADIA spune:
bebelusi, mie mi-e groaza de apa de la robinet, ca vine cateodata pe teava de culoare ruginie

eu am luat initial tampoane Chicco (care sunt suuuper), acum am luat de la NUK si-mi vine sa le arunc cat colo.data viitoare iau tot Chicco
CADIA spune:
ttentzika, eu stiu ca daca il alaptezi pe bebe exclusiv de la san, nu ii dai apa deloc pana la 6 luni
roxanaz spune:
cadia, nici gand sa fierb apa de baie.... zau ca nu am timp de asa ceva. nici lui Patrick nu i-am fiert-o.
Raluca, grrr ce faza oribila. niste prost crescuti ![]()
Patricia, imi pare bine ca te-ai simtit bine la teatru si ca a fost apreciata piesa. imi pare rau de noaptea voastra nasoala... sper sa aveti una mai buna azi.
ttenzika, apa or sa bea la vara cand o fi ff cald pana atunci laptic.
ttenzika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CADIA ttentzika, eu stiu ca daca il alaptezi pe bebe exclusiv de la san, nu ii dai apa deloc pana la 6 luni Claudia, mamica de puiutz Clara cu falcutze incluse. |
noi din pacate suntem pe formula

mamica de Alecsandra
eu cred ca o sa innbunesc ..ba papam o data la 4 ore ba o data la 3 ore :bang: :bang: ba facem baie la 8 seara..ba la noua ..ce sa fac? sa tin fortat fata flamnda 4 ore???sau sa ii dau fortat o data la 3 ore(asta inseamna cateodata trezita din somn)

micola spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ttenzika
noi din pacate suntem pe formula ![]() mamica de Alecsandra eu cred ca o sa innbunesc ..ba papam o data la 4 ore ba o data la 3 ore :bang: :bang: ba facem baie la 8 seara..ba la noua ..ce sa fac? sa tin fortat fata flamnda 4 ore???sau sa ii dau fortat o data la 3 ore(asta inseamna cateodata trezita din somn) ![]() ![]() ![]() |
SI CARE-I PROBLEMA? VREI SA MANANCE SI SA FACA BAIE LA ORE FIXE?
NOI MANCAM SI FACEM BAIE SI TOT, IN FUNCTIE DE SOMNICUL LUI, ADICA "LA CERERE" (BINE,NUMAI DE MANCARE E VORBA LA CERERE), CA BAIATA NU SE CERE :d
SCUZE DE CAPS, ASA MI-AU RAMAS
de
21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi!
!
!
38+ cu
Dorian