Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(134)
Raspunsuri - Pagina 15
bebelusi spune:
Ttenzica draga tu ai facut copilul cu un neamt si noi nu stim???Vrei sa fie bebe "ceas?" Stai linistita. In timp se regleaza programul. Zii mersi ca nu iti face fite ca ai nostri sa manance din ora in ora.
Mami de Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
DarkBendis spune:
Buna ziua la toata lumea!
Daiopri, wow.. se pare ca nsterea pisoiului a mers... ca pe banda! Tare frumos ai povestit! Sa-ti traiasca martisorul 

Aalina, deci all set and ready pentru bebe, da ?
Stiu ce vrei sa zici cu mancatul de "dupa" venitul lui bebe, incerc sa am grija. De-aia nici nu cumpar dulciuri, ca daca cumpar le pap si ma ingras... da' daca le aduce cineva in casa nu-i vina mea, nu? 

Azi am incercat o pereche de nadragi de "dinainte" (drept ca nu din cei skinny)... vestea buna e ca intra pe mine... vestea rea e ca nu-i pot inchide in talie de nici o culoare... da' ma gandesc ca niste abdomene acolo, ceva "jimnastica" ar trebui sa rezolve problema. Cu "balcoanele" nu imi fac problema... eu port destul de multe toale in stil mai "goth" (gen bustiere, corset etc) asa ca numa' bine se nimereste.
La multe lunite si multi anisori la David de Ledi, Daria de Selene (2 luni) Lucas de Asparagus, Carla de Ileana Cosanzeana, Hera de Ralumold (o luna) , Alexandru de Micola, Stefan de Carmen_Marieta, Isabella de Dobreclaudia (4 saptamani)... si last but not least Lachlan de subsemnata
(7 saptamani) ![]()

Cadia, si noi folosim apa de la robinet (nefiarta)
Naty, offf am ramas si eu blocata ... bine ca nu a cazut tigara pe bebe... ce oameni, ce oameni 
!
Bebelusi, felicitari pentru premiera piesei lui Mircea! Ma bucur ca a iesit bine !
Sper sa se rezolve problema cu sanul si sa-i treaca si la Vladut colicile cat de repede 
He-he am realizat si noi ca duminica e ziua de nastere a lui tata lui bebe mic... ultima lui zi de nastere inainte de aia cand se schimba prefixul... deci nu putem sa o ignoram. Clar ca tambalau mare nu putem face... dar ceva-ceva tot va fi (chemat prietenii la un pahar de oarece sambata seara), asa ca va trebui sa ne organizam: cand adunat prin casa, cand mers la cumparaturi etc (eu inca nu i-am luat cadou, cred ca va trebui sa i-l cumpar online ca nu am timp pe "umblat" prin targ).

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Selene_Bunny spune:
Fetelor, am citit repejor cine ce a mai scris, ca bebica mea se agita mai tot timpul, iar si-a schimbat programul si nu mai stiu cum sa ma mulez dupa ea...
Asa, sa ma laud cu ceva:
1. Am facut 2 luni - transmit si eu "La Multi Ani" copilasilor care azi isi serbeaza niste saptamani si imi cer scuze pentru ca, pana acum, n-am facut aceste urari, desi noi am mai primit si la o luna.
2. Ieri am tras o fuga la mall si, cum ne trimisese tatal Dariei niste bani, i-am luat niste hainute de 3 - 6 luni.
Am pus poze cu Daria si hainutele pe contul comun. Imi place mult hanoracul albastru, care nu a costat decat 6,99 RON!
Azi trebuia sa mergem la vaccin, dar nu a venit comanda, deci mai stam putin...
Pupici la toata lumea, mai ales la licurici!
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
CADIA spune:
La multi ani, piticeilor!!! de la Cadia si in special de la bebe Clara.

Selene, ce frumoasa si falcoasa este Dariutza.

Sa poarte sanatoasa hainutzele.
Dark, spor la cumparaturi![]()
Claudia, mamica de puiutz Clara cu falcutze incluse.
DarkBendis spune:
Vazut pozici frumoase.. am pus si noi cateva cu zambaretul nostru cel mic ![]()
Selene, e dulce Dariuta, ce mutrite stie face
si hainutele sunt foarte frumoase.
Daiopri, pisoiul e un scump...si motanelul la fel 

Dark Bendis
CADIA spune:
Dark, ce zambet strengar are piticutzu'

Claudia, mamica de puiutz Clara cu falcutze incluse.
Selene_Bunny spune:
Vazut si eu poze... Stiam eu ca romancele fac copii frumosi si haiosi...
Dark, nici eu nu reusesc sa o prind zambind in poze... Desi avem in fiecare dimineata, pe la 11, asa, cate o repriza de zambit si gangurit...
CADIA, multumim!
Sa iasa la raport RalucaAlexa, veronica75, lavini, Ciufik...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
mara95 spune:
salut!
Ati luat cumva banii pentru trusoul lui BB, de la primarie(1,5 mil)? Eu nu prea am idee unde trebuie sa ma adresez exact.Am inteles ca ar mai fi o suma, vreo 2 mil si ceva, un fel de premiu de nastere, tot de la primarie.Am citit
Andrei a avut o repriza de colici aseara cum, nu a mai avut pana acum.Trecem pe homeopat , la Flavia a facut minuni.
DarkBendis spune:
He-he azi mi-a venit "voucherul" lui bebe - aici primesti de la stat un voucher de 250 de lire pe numele lui bebe, care trebuie investit intr-un cont special si la care bebe va avea acces cand va face 18 ani (bineinteles ca se pot pune in continuare bani in acest cont, atata doar ca nu se pot scoate usor). Acu' trebuie sa-mi bat capul unde sa-i deschid cont (de investitii). Cont de economii ii deschid eu la banca unde lucrez... da' parca pentru economii pe termen lung as mai "cerceta" si la altii...

Dark Bendis