Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(134)
Raspunsuri - Pagina 16
ttenzika spune:
noi am depus deja actele dar de abia in 7 aprilie primim banii( trusou bebe 150 ron si prima bebe 200 ron)
mamica de Alecsandra
roxanaz spune:
mara, da, e vb de prima de nastere. trebuie intrebat la primaria ta la ce birou trebuie sa depui actele. eu cica o sa iau banii de trusou undeva prin aprilie
. iar ptr prima de nastere ma suna ei (hahahaha). in general iti trebuie cam aceleasi acte, adica originale si copii dupa buletinul tau si al sotului, actul de nastere al copilului, livretul de familie si un extras de cont daca vrei ca banii sa intre direct pe card.
Selene sa stapaneasca Daria sanatoasa hainutele.
ttenzika, copchilu e copchil, nu ceas elvetian
. nici cand o fi mai mare nu cred ca ii poti cere sa manance la fix 3 ore si sa doarma la fix 8. relaxeaza-te 
Dark, la multi ani pentru tata lu Huckie... face nouaspe ani, nu?
si disctractie placuta la shopping online. Dark, ntzzz asa lipsa de incredere in ar_bi_es....
ada_coman spune:
ttenzika stai linistita e fff bine asa cum papa, la 3 sau 4 ore mai ales ca e pe formula. Baita si noi facem tot in functie de programul bebelinei.
Daiopri felicitari pt asa o nastere usoara, cred ca toate ne dorim o asa nastere, cu toate ca la karina si la mine a fost repede :d (fiind a doua nastere), dar am sa va povestesc intr-o zi si despre asta. Stati traiasca martisorul si sa fie sanatos.
DarkBendis la multe lunisoare lui Lachlan [pupic]
Cadia, si noi folosim apa de la robinet (nefiarta)
Naty asa se intampla la noi, sunt multi needucati, deh mai avem mult pana sa evoluam si noi #61516;
Selene_Bunny la multe lunisoare Dariei.
mara95 la noi banutii de trusou vin prin posta, iar prima de nastere de 230 lei o luam direct de la Directia de asistenta sociala, dupa ce am depus cerere bineinteles la Asistenta sociala. Cauta sit u pe net unde si cum tre sa depui la tine in Braila.
Raportam si noi o noapte linistita, culcat la 12.30, trezit la 5 papat, trezit la 7 papat si apoi cam din ora-n ora pana la 10.30. Ziua nu prea doarme de burtik, dar ma bucur ca doarme noapte.
Va pup si cat mai putine colici.
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman
mara95 spune:
multumim mult!
, sotul are multa treaba la serviciu si nu prea are timp de umblat, asa ca voiam ceva concret, ca birocratia e mare , iar informatiile de multe ori sunt contradictorii chiar si in interiorul aceleasi institutii.
Anuc spune:
Repejor, ca acum e trezeste teoristul!
Deci,
LMA copilutilor care implinesc niste saptamani rounde! Sa fiti sanatosi, papaciosi si fara dureri de burtica!
Anculet, ce sa zic, daca tu stai in casa cu soacra acelasi model cu a mea...respect! eu nu ma mai plang atunci, sunt caz fericit!
cred ca ma duceam pe campii pana acum....
Micola,
si pentru tine ![]()
Mai, voi vorbiti de kile in minus si anticonceptionale deja...eu nici nu m-am cantarit dupa nastere,nuvreau sa ma depresez tocmai cum cand am trecut de stresul cu laptele....vreau intai sa dau jos si dupa aia indraznesc sa ma urc pe cantar...si apopos de torturi....eu le consider f periculoase in casa...am avut unul si in 2 zile l-am dat gata...sigura...ca ai mei nu sunt f papaciosi de dulciuri...
Ma duc pe contul comun sa vad poze cu bebei frumosi..
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
fil_lily spune:
Fetelor, am nevoie de ajutor.De 2 zile bebitza mea are nasucul infundat, nici de dormit nu poate sa doarma cum trebuie.Am folosit picaturi salinex si pompita, si parca nu au nici un efect.Umidificatorul merge aproape non stop, dar bebitza are nasucul plin.Ce alte alternative mai am?Merci.
Pe 1 februarie a venit pe lume Arianna Timea
Anuc spune:
Dark, super pozele cu zambaretul tau! ![]()
Daiopri, ce mandrete de pisoiasi ai tu acolo!
Selene, ce falcute are Daria, sa fie sanatoasa frumoasa mica. super hainutele, mai sunt reduceri? ce m-as mai da si eu prin mall, la o tura de shopping...am vazut ca n-ai rezistat si i-ai luat rochita gen gogosar Dariei
...super!
Mai eu am o gramada de hainute frumoase de strada, pe care scrie 3 luni, dar cred ca ii vor fi mici cand va fi vremea de ele....o sa-i fac poze, ca sa nu zic ca i le-am luat degeaba...
bebelusi spune:
Andra, Selene ce bebelusi frumosi, si ce mari mi se par....
Mami de Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Anuc spune:
A! ca mi-am adus aminte...am vazut ieri din urma, filmuletele cu baita si masajul Sabinei. Ce bebelus fericit! Un masaj dn ala as vrea si eu ![]()
Mai, eu am facut ceva de genul asta cu Ioana, dar cand avea vreo 6 luni, la piscina, cu moasa sefa (pe atunci) de la Municipal, Vania. Cursul se numea acomodarea bebelusui cu apa...am fost la cateva sesiuni, apoi a venit toamna, mai frig afara si nu ne-am mai dus. Dar a fost excelent.
Alina, daca nu te superi, poti sa-mi dai si mie detalii pe privat?
multu mult 
mara95 spune:
raspund si eu la ce am mai citit din urma:
- baie ii facem cu apa de la robinet, imediat ce i-a cazut buricul
-acum trecem pe homeopat , ca am avut o criza de colici aseara urata rau
-trecem la transa a doua de hainute (si nr 3 la pampersi) , ca deja i-au ramas mici sau strimte, are 6 kg
- dupa saptamana a 3 a ii tot apareau mici cosuri pe frunte si am realizat dupa cateva zile ca sunt de la caldura, asa ca sta tot timpul fara caciula, cu o bluzita mai mult iesita din pantaloni, dar nu mai acea iritatie .
- pe 28 feb avem si noi botezul.
Sanatate si odihna tuturor!