Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(134)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui fil_lily

Fetelor, am nevoie de ajutor.De 2 zile bebitza mea are nasucul infundat, nici de dormit nu poate sa doarma cum trebuie.Am folosit picaturi salinex si pompita, si parca nu au nici un efect.Umidificatorul merge aproape non stop, dar bebitza are nasucul plin.Ce alte alternative mai am?Merci.

Pe 1 februarie a venit pe lume Arianna Timea

www.overland.com.ro/" target="_blank">batista bebelusului

este si un filmuletz pt felul in care se utilizeaza undeva in dreapta paginii care se deschide din linkul de sus!

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Merci Alinuk, dar aici in Canada inca nu am gasit batista bebelusului.Am comandat o pompita cu baterii, dar vine saptamana viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui fil_lily

Merci Alinuk, dar aici in Canada inca nu am gasit batista bebelusului.Am comandat o pompita cu baterii, dar vine saptamana viitoare.

ma gandesc ca poti incerca sa o comanzi
Stiu ca pompitele acelea clasice pot irita mucoasa nazala a lui beebe

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorella spune:

buna fetelor,
am si eu o intrebare:piticii mele i-au aparut niste cosulete mici pe fata si are si niste puncte mici de grasime pe nas(asa s-a nascut).stie cineva ce sa-i dau.o sa sun si medicul sa vad ce zice.

MAMICA FERICITA DE CRINA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui viorella

buna fetelor,
am si eu o intrebare:piticii mele i-au aparut niste cosulete mici pe fata si are si niste puncte mici de grasime pe nas(asa s-a nascut).stie cineva ce sa-i dau.o sa sun si medicul sa vad ce zice.

MAMICA FERICITA DE CRINA MARIA

tocmai ce s-a vorbit pe pag 14 despre asta. nu trebuie sa po dai cu nimic. poate fi o iritatie simpla, acneea bebelusului ( care trece singura) sau bubite de caldura. verifica cu medicul.
Lily, eu zic totusi sa vorbesti cu medicul, sa nu fie vorba de o rinita, daca zici ca nu prea ies mucozitatile. sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Roxana din cate tin minte cristi spunea ca merge la parinti la Mures.

Bebe de micola, Carmen, delia,Ledi si Selene

Naty cumplita intamplarea cu tigara. Bine ca ati scapat usor. Multumesc si tie de raspuns. Eu s-ar putea sa prind weekendul in spital si de aceea ma gandeam. Daca toate or fi bune o sa il aduc.

Andre_ea voi cum cum mai sunteti? Tudor cum s-a adaptat acum?

Dark nu tine ca nici eu nu cumparam dar in prima faza vizitele aici se fac cu torturi, iar apoi toti cunoscutii sotului de cate ori veneau aveau grija sa aduca macar o ciocolata. Si da, bb era sugar deci...cineva trebuia sa se sacrifice. Si cu cata incantare am facut-o Altii erau si mai draguti si aduceau doua, una la bb si una la mami
La multe saptamani si luni sa aveti cei mici si ani cei mari
Wowwwwwwwww ce zambete iti trage feciorul tau...superrr.

Selene frumoase hainute si superba purtatoarea lor. Ce ochi are...mama mama.

Astazi Dorian ma pupa pe burtica, de fapt il pupacea pe Fabian si i-am spus ca sper ca data viitoare sa il poata pupaci pe frunte. Si mi-a raspuns ca nuuu:"mami eu cand o sa il vad o sa fiu atat de emotiont" Offf mi-au dat lacrimile. Acum mi se pare atat de goala casa.
Raportez totul gata, tati a luat si salteluta pe care atat a amanant-o am luat totul si de la farmacie...
No asta a fost sper Il anunt oficial pe miniplod ca ii dau liber la iesire.

38+ cu Fabian si Dorian
AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

am dormit si eu mai mult. aseara,dupa o criza luuunga de colici( nimic nu a functionat,sab-ul nimic,bonissan nimic,gripe water=apa de ploaie) si a tinut-o intr-un plans vreo 2 ore,i-am facut baita,s-a linistit,a papat(asta dupa ce a vomat tot,cred ca din cauza mea ca i-am dat de toate pt dureri) si la 10 seara somn de voie pana la 2.30,s0a trezit a dormit un pic pana la 5,s-a trezit din ora in ora pt 5 min,sa bea un pic de laptic.a luat-o mama de la 7 pana la 10 dimineata si am putut dormi

nu e bine sa combin [picaturile pt colici,asa-i?

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Selene - prezent!

DARIA de SELENE!
DAVID de LEDI!
LACHLAN de DARK!

AALINA!

DAIOPRI - sa te bucuri de pisoi si de motan! Frumoasa expresia cu martisorul, uite d'aia fac eu botezul de 1 martie .

Noi am avut iar disco noaptea trecuta, trezit la fiecare 1h 30 min .

Azi am fost la pediatru, pt ca samb facem 8 sapt si avem 4.610 kg - am luat 1.2 kg in 4 sapt si 55 cm.

LISA - si noi am incercat toate "licorile" alea si nimik. Mie mi-a recomandat pediatra azi sa-l pun pe burta dupa fiecare masa, supravegheat (!) ca sa elimine gazele mai usor.

Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

roxanaz, mara, pentru prima de nastere (213 RON) si trusou (150 RON), mama trebuie sa prezinte cartea ei de identitate, in original, si certificatul de nastere a copilului, in original. Asta la ridicarea banilor. N-am auzit sa poata fi bagati in cont, banii astia, numai indemnizatia de crestere a copilului si alocatia. Eu am bon de ordine pentru prima de nastere, scrie data si ora la care sa ma duc dupa bani.

mara, eu am locuit in Braila, la Primarie trebuie sa te adresezi, cat mai repede, ca si asa stai dupa bani o gramada. De la Primarie trebuie sa-ti dea formularele de completat. Te duci cu cartile voastre de identitate, livretul de familie, certificatul de casatorie, certificatul de nastere a copilului, toate in original + copii xerox.

fil_lily, batista bebelusului! E f.f. eficace! Nu pompa manuala, veci n-o sa poata un om sa traga ca o masinarie! Pui ser fiziologic in nasuc si bagi batista aia care se conecteaza la aspirator!

Nu este in Canada??? Facem comert...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Lisa, bine ca v-ati odihnit si voi mai mult. nu cred ca ai vreo contraindicatie de combinat picaturile....
Dark, suuper dragut Lachlan cand zambeste, mai ales in ultima poza, te topeste
vazut si pisoias de daiopri, si Daria.... nu am scapat nicio poza azi.
si la schimb poze cu bazdacii cei doi: http://family.webshots.com/photo/2695217520088100014RAuMJf enjoy

Mergi la inceput