Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(134)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Marius, eu inca nu am bebe, dar aici in State nu se face baie in cadita decat dupa ce ii cade buricul. La cursul prenatal chiar ne-a zis ca putem sa le facem baita la doua zile, ca oricum nu se murdaresc si funduletzul e oricum spalat de fiecare data cand e schimbat scutecul. Bineinteles ca li se poate face zilnic daca se vrea, mai ales ca unii dorm mai bine dupa, dar nu e absolut nici o problema daca se sare o zi. Sper sa aplanati conflictul...

Damiana, deci asa stau lucrurile...grea viata...

POZE

Iulia 38+ Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anculet

Buna seara fetelor.Imi iau iar inima-n dinti. Sunt Marius, sotul lui Anculet.Spuneti-mi si mie va rog daca e normal ca fetitei noastre de numai 2 saptamani e normal sa-i faca baie zilnic.Eu am avut o discutie cu sotia si i-am spus ca nu mi se pare normal sa-i faca baie chiar in fiecare seara.Voi ce ziceti? Nu e cam mica pt baie zilnica?

[fetele 2 in 1

[Alexandra Maria

Pielea de bb si mai ales pielea caputzului secreta mult sebum.
In plus nemiscandu-se toata ziua decat ft putin, baitza+masajul devin un ritual asteptat, o forma de exercitiu fizic prin care se descarca si el.

Si eu fac baitza zilnic, asa e recomandat. Uneori, daca e rece sau nu suntem acasa nu il mai spalam pe par, in rest tot ritualul incercam sa-l respectam.
Desigur, daca ratam o seara nu e nicio tragedie.

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

eu vad baia zilnica nu atat ca un mijloc de inlaturat murdaria (care nu prea e acum) ci creerea unei rutine care este de baza pentru copil. e distractiv (le place in apa, regasesc mediul intrauterin), ii linisteste, le da siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Cat de rar am ajuns sa intru pe forum.Vad ca mai putin si se nasc toti licuricii.Felicitari mamicilor,multa sanatate bebeilor.
Eu sunt franta, bebitza mea nu are un program ,probabil din cauza colicilor, pana acum avea colici numai seara, de ieri au aparut si in timpul noptii.Ar vrea sa stea tot timpul cu tzitzi in gura, la un moment dat se termina laptele si ii dam formula, dar mai mult de 60 ml nu mananca la o masa.Asta inseamna ca tratamentul pt lactatie da cat de cat rezultate.
Tati ne ajuta cum poate, dar bebitza se linistete doar la mine in brate.Nu stiu daca s-a obisnuit in brate, dar cand o iau eu atunci doarme si ea mai bine.Si eu cam sar si peste orele de somn, azi am dormit 2 ore de la 9 la 11 dimineata.Asta e, de abia asteptam sa mergem in tara, sa ne mai ajute si bunicile.
Vroiam sa va intreb, stiti cumva de la ce varsta au voie bebelasii in avion?Oricum trebuie sa cer si acordul medicului, dar poate stie careva.
Inca o data felicitari noilor mamici si un set de pt cele in asteptare.

Pe 1 februarie a venit pe lume Arianna Timea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalma spune:

Buna seara burtici, mamici si licurici

Stiu ca nu am mai scris de multa vreme si poate ca unele din voi is mai amintesc de Daria, primul licurici venit la 25/26 saptamani.
Daria e bine, noi incercam sa intelegem ce sa urmarim la un copil nascut de 3 luni si totusi considerat nou nascut (varsta corectata).
Deocamdata mergem din 2 in 2 sapt. la control: ochi si transfontanela si evolutia e buna.
Am fost si la neurolog si a spus ca are caracteristicile noului nascut dar cu un oarecare + in sensul ca Daria isi intoarce deja capul cu usurinta de pe o parte pe alta cand sta pe burtica. Totusi peste 1 luna va decide daca mergem si la kinetoterapie sau nu.
De fapt noi avem de recuperat intr-un an, evolutia unui copil nascut in Nov.
Timpul mi-l impart intre muls (am fff mult lapte), alaptat si putina activ administrativa si din cauza asta nu prea am timp sa scriu, dar de citit va citesc
Daria a invatat ce bine e in brate (cred ca si are nevoie de ff multa afectiune dupa 2 luni de incubator)asa ca noaptea cam 2 ore facem show.
Eh, asta sa fie cel mai mare bai...

Pupici la licurici si crestere curata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

am citit ca atunci cand au colici cer mai mult de mancare... de fapt cer la san da dc iese lapte il mananca...

noi nu am bagat inca suzeta si nu stiu ce sa fac...

Porumbita, poate k e Eliza mea mai aparte, nush, insa ei chiar i se face foame dupa ce da aerul afara - o vad dupa cum duce mana la guritza si si-o roade. Plus pofta cu care trage laptik din san, daca nu ar avea chef sa manance n-ar manca si gata, si-ar strange cioculetzu' (achhh, ce simpatica e cand, satula fiind, strange din buzitze! ma topesc de dragul ei!)

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anculet

Buna seara fetelor.Imi iau iar inima-n dinti. Sunt Marius, sotul lui Anculet.Spuneti-mi si mie va rog daca e normal ca fetitei noastre de numai 2 saptamani e normal sa-i faca baie zilnic.Eu am avut o discutie cu sotia si i-am spus ca nu mi se pare normal sa-i faca baie chiar in fiecare seara.Voi ce ziceti? Nu e cam mica pt baie zilnica?

[fetele 2 in 1

[Alexandra Maria

Sotul lui Anculet, noi ii facem baie zilnic. Insa, ma rog, asa facem noi, altii ii fac baie bebelului la 2-3 zile.

Dar de ce sa fie prea mica pt baie zilnic? stiu k e destul de dificil la inceput, ti-e asa o frica sa o tzii, parca nu-ti mai ajung mainile sa o si tzii si sa o si speli, se mai si zbate pe deasupra...Totul tzine de obisnuintza, va veti familiariza curand.

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Dalma bravo!bine ai re-venit la noi.ma bucur:).optimismul tau ma ajuta, tocmai am tras o rafala.au venit ai mei si Andrei si-a facut numarul: nedormit de la 9 juma dp baitza, urlete, plansete..initial i-am lasat pe ai mei "sa vada cum e" ca deh atata se dau bengosi ca stiu ce se face...Acum 5 min plecat cu mii de sfaturi la activ: "mama, vino sa te uiti la burtica lui , se umfla nu stiu cum"
"tata copilului ii e frig, da-i caciula"
"tata, copilul asta are ceva, tu nu plangeai asa..."
"mama da-i ceaiiiiiiiiiiiiii"
"mama sa-i pun funda la manutza..."---exclus

i-a dat Radu afara.mi-a zis k puiul nu are nimic, saracu il doare burtik el ar dormi da cum?...am plans dp ce au plecat, m-am descarcat.uffff

tati ca mic medic pediatru iti spun ca tot ce au zis fetele e super corect: baie de pref zilnica(eu asa fac) exact pt ce a zis si Rox:rutina, placere...pt mami

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

ochila a mea in sfarsit a adormit,mai da fata asta nu adoarme ,mai ales seara,decat la san. nu pot nici cum sa o prostesc cu suzi si cedez,scot titi,molfaie ce molfaie si pica lata.
oof...dar tot draga imi e

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Lisa vreau drepturi de autor pt "ochila".astept sa nani si ochila al meu.
Mie imi e greata de la tort mancat aseara tarziu si la repezeala concomitent cu "sfaturile "alor meiuffff, m-am trezit eu inaintea puiului de la greatza si cefalee

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput