Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(134)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

horia mihai era o varianta pt bb daca era baiat,deci mie imi place

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

damiana, si mie imi place Horia!
Vero, eu o imbrac pe Eva cam cum zice si Dark: body, salopeta, costumas gros si caciulita. si atat. si aici bate vantul, nu gluma.
l-am filmat pe Patrick jucand box pe Wii... e de coma . la un moment dat (prin runda a doua) chitaie "tata ma doare burtaaaa, ajuta-ma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Damiana, imi place si mie Horia. Si ma gandeam c-ai spus cu drag puturos, da' acum daca mi-ai explicat si rationamentul tau ma apuca tremuriciul, ca si al meu barbat ia hotararile dupa ce intoarce lucrurile pe toate partile, i-au trebuit 7 ani pana sa facem copilul, asa ca...

POZE

Iulia 38+ Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

repejor intru si eu sa salut noile mamici si pe licuricii lor si sa bagam ceva incurajari pt mimicile in asteptare...

noi ne luptam cu colicii.. azi nu a dormit prea mult (de azi dimineata de la 7 jumata si pana acum seara cumulat vreo 5 ore - acum doarme)

cand va aud ca dor de la 11 la 5 ..uau....
adevarul e ca inainte de pacatosii astia de colici dormea si el 4-5 ore legat acum doarme agitat, caraie , mairaie, scartie, se chinuie cu burta... si toata ziua cat a fost treaz a stat in brate dar mai ales la san (drept urmare azi a regurgitat ceva de speriat)

am citit ca atunci cand au colici cer mai mult de mancare... de fapt cer la san da dc iese lapte il mananca...

noi nu am bagat inca suzeta si nu stiu ce sa fac...

pediatra zice ca sa rezist sa faca macar o luna (nu prea imi e clar de ce o luna) dar pe de alta parte sa ii dau suzeta dc regurgiteaza ca azi, dar numai dupa ce ma asigur ca a mancat bine...

voi cand ati introdus suzeta? si cand i-o dati? noaptea dorme cu ea? exista riscul sa refuze sanul dc ii dau suzeta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Porumbita, noi nu am introdus suzeta la bebe mic.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Buna seara fetelor.Imi iau iar inima-n dinti. Sunt Marius, sotul lui Anculet.Spuneti-mi si mie va rog daca e normal ca fetitei noastre de numai 2 saptamani e normal sa-i faca baie zilnic.Eu am avut o discutie cu sotia si i-am spus ca nu mi se pare normal sa-i faca baie chiar in fiecare seara.Voi ce ziceti? Nu e cam mica pt baie zilnica?

[fetele 2 in 1

[Alexandra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

si mie-mi place horia, acuma ramane de vazut daca nu cumva ne mai sucim....adica stiti voi cine norocul meu ca am vorbit cu nasa sa mearga cu mike cand zice numele lui bebe, ca altfel cine stie cu ce nume ma trezesc la copil....

io ma mai gandeam la florin, pe langa horia...ce ziceti? horia florin? ca e sngurul nume de sfant, ca sa zic asa la care am cazut de acord...altul nu ne-a placut....ooooof, barbatzii astia....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

E normal sa-i faca baie zilnic, Asa faceam si noi Dariei, ca e nascuta vara, insa Karinei, fiind nascuta iarna ii facem cam la 2 zile, ca nu transpira copila asa tare si in rest o mai spal la chiuveta de kk sau pe la gatutz cand regurgiteaza. Asadar nu e nimic rau daca ii face baitza zilnic.

Crestere usoara

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

iulia, si la noi au trecut vreo 6 jumate pana sa vina bebe, asa ca.... suntem pe aceeasi lungime de unda cu ai nostri sotzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Damiana, e frumos numele Horia-Florin

Marius, noi il spalam pe bebe din 2 in 2 zile (s-a mai intamplat sa doarma la "ora de baie" si atunci ii faceam baie a treia zi) dar nu-i problema nici daca i se face baie la bebe zilnic. Moasa ne-a zis ca, deoarece bebe e mic si de fapt el nu prea are cum sa se murdareasca, trebuie spalat minimum de 2 ori pe saptamana baie generala, dar ca fiecare face asa cum doreste si cum crede ca e mai bine. Neaparat insa trebuie spalata fata si mainile de 2 ori pe zi sau chiar mai des daca e nevoie, plus fundicul de fiecare data cand i se schimba scutecul (spalat si uscat bine)

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput