Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(134)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna ziua la toata lumea,

E o vreme asa faina la noi... bineinteles nu pot zice ca e cald da' e soaaaree asa ca noi numa' ce ne-am intors de la plimbare (cu papoose-ul ca mi-e mai comod) din parc. Poate avem bafta si mergem si maine

Porumbita, mie health visitor-ul mi-a zis ca poate bebe sa iasa afara si pe ninsoare, bine imbracat sa fie. Cat despre "alea-alea", daca voi simtiti ca puteti, incercati . Cu tandrete si perseverenta, si va fi bine

Irina, rau imi pare ca ati avut o noapte agitata. Asa cum zic fetele, lucrurile o sa se imbunatateasca... o sa treaca si colicile, si bebe o sa doarma mai bine. Dar - sper sa nu supar pe nimeni cand zic asta - daca simti "ca nu mai poti", vorbeste cu ai tai, vezi cum pot ei sa te ajute, si eventual vorbeste cu cineva de specialitate. Nu e de glumit cu post-natal depression. Mie moasa imi spusese de la prima vizita ca, daca simt ca "I can't cope" si sentimentul asta persista, daca ajung in situatia "sa plang in fiecare seara", sa ii spun... sunt senzatii normale, care apar frecvent si se pot "remedia" relativ usor, doar ca nu trebuie trecute cu vederea. Eu iti urez sa treaca repede starile astea (hormonii si oboseala, fir-ar ea sa fie!) si sa va simtiti cu totii mai bine

Aalina, deci tot 2 in 1... pai vad ca-i place la bebe la caldurica... doar nu o sa dea el locsorul lui cel bun ca sa iasa la frigul de afara! Tare de tot bebe al vostru! Stie ce vrea si nu hotarasc altii in locul lui

Ttenzika, fara caciula in casa, nu are nevoie, mai mult caciulita ii provoaca iritatii. Mai ales ca aveti 24-25 de grade - ii e prea cald saracutul cu caciula in cap. Si e si periculos, capsorul acoperit si supraincalzirea sunt se pare 2 din cauzele de "cot death"/sindromul de moarte subita a sugarului. Uite aici mai multe informatii, sa ai cum "contracara" argumentele soacrei:
http://www.bbc.co.uk/health/conditions/cotdeath2.shtml
http://en.wikipedia.org/wiki/Sudden_infant_death_syndrome
http://www.babycentre.co.uk/baby/health/cotdeath/

Peste tot se spune:keep the head uncovered/tineti capul descoperit (in casa, bineinteles)

Cami, pentru constipatie am luat "lactulose" (de la farmacie) +baut compot de prune uscate "first thing in the morning" + lichide cat de multe (si-asa trebuie multe lichide pentru laptic)

Ledi, sa folositi sanatosi lampa!

Naty, sper sa primesti repede bouncerul1 Eu asa ma bucur ca-l am... imi e de mare folos (de exemplu, eu acum scriu la laptop si bebe e in bouncer si se joaca cu manutele). De citit si uitat la teveu... pai acum e timpul... cand bebe papa la san sau doarme numa' bine citesc o carte sau mai vad un CSI, un Criminal Minds...cu un pic de bafta cate un film.

Cat despre concedii... eu deja fac research la bilete de avion caci am planificat niste iesiri:in aprilie mergem un week-end lung la Londra, la vara venim in Romania (din nou cu oprire la bunicii din Londra), in septembrie vrem sa mergem o saptamana in Italia (sora sotului locuieste in Como)... iar in prima saptamana a lui noiembrie neaparat o sa ajungem iar la Londra pentru Witchfest (concert formatia mea preferata Inkubus Sukkubus ) Numa' sanatosi sa fim sa le facem pe toate!

Alinuk, felicitari pentru examenele luate!

Pup pe toate mamicile, burticile si licuricii

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

fetelor!cele care dau formula la bebe am si eu o intrebare:

v-i s-a intamplat ca dupa ce da-ti ceai la bebe intre mese sa dea afara?dar chestia e ca nu da afara ceaiul si parca e amestecat cu lapte asa arata de parca e imbrinzit laptele ..nu da mult afara doar asa putin pe coltul gurii..doar ca m,a sperie cum arata..v-am spus parca e laptele imbrinzit..o ffi din cauzxa ceaiului???oare nu ii face bine??

mamica de Alecsandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

ttenzika si mie mi se intampla la fel cu bebe...eu cred ca e din cauza ca nu a sos bine aerul afara si ca a papat lacom

ptr fetele din anglia-cat face un pachet din londra la iasi?

bebe Alexandru Gabriel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kristinuz

ttenzika si mie mi se intampla la fel cu bebe...eu cred ca e din cauza ca nu a sos bine aerul afara si ca a papat lacom

ptr fetele din anglia-cat face un pachet din londra la iasi?

bebe Alexandru Gabriel

tot la fel cu ceiutul?tot asa arata si la tine??

mamica de Alecsandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi
Ttenzika sa stii ca si eu i-am pus caciulita din aia subtire de gura familiei. Nu cred ca o sa moara din asta....si decat sama mai streseze familia....

Hihi, si io tot din cauza de stres de la familie. Da' incet-incet renuntam.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Kristinutz, cu Royal Mail-ul e scump, dar in Londra sunt multe firme de coletarie/curierat care pot sa duca pachetul la preturi mult mai bune. Cel mai bine ar fi sa pui intrebarea la subiectul "Romanii din Marea Britanie" la "Vacante...", fetele care locuiesc la Londra sunt foarte amabile si te vor putea ajuta mai bine (eu nu cunosc firmele din Londra).

Ttenzika, e normal sa arate mai "branzit" laptele regurgitat, si la noi se intampla la fel, nu e o problema

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

ttenzika aceeasi chestie cu ceiutul..si eu m-am speriat la inceput
am inteles ca este grav cand vomita in jet si la fiecare masa
ei doar dau afara surplusul..cica bebeii alimnetati cu biberon au tendinta sa pape mai mult....

bebe Alexandru Gabriel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ada_coman

andre_ea felicitari pt copiii tai frumosi. Spendida pitica, iti vine s-o mananci.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman

Ti-am vazut si eu comorile. Sunt niste dulci. Se vede ca Daria o iubeste pe Karina. Asa se uita si Tudor la Ilinca.

am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

multumesc mult fetelor..pentru raspunsuri..m-am mai linistit

mamica de Alecsandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Aalina
Andre_ea sa nu speriem mamicile din prima Toate trec si inca repede uite drept dovada ca noi am facut cate doi. Sau o fi dovada ca dupa prima sarcina am mai pierdut si din memorie?

Cred ca e treaba cu memoria. Glumesc. Copilasii astia minunati merita orice sacrificiu.

am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput