Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(134)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

ptr colici da cineva la bebe infacol?as vrea sa stiu daca isi face efectul...

bebe Alexandru Gabriel-31.01.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Multumesc tuturor celor care m-au incurajat, ce-i drept ajuta dar ..putin.
Andrei a adormit la 2 azi-noapte si trezit la 7 cu dureri de burtica la activ culcat trezit culcat trezit si de la 10 pn la 2 urlete, plansete NIMIC nu l-a calmat.Ii picau ochii de somn , adormea si se trezea chircit si frecandu-si piciorusele.M-am isterizat evident si f bine ca a scris Miere anterior ca asa imi venea sa zgudui nitzel copilulrapusa de nervi ...

Acum pe rand:
Fil lily sanatate si intr-adevar , vizitaretii sunt un pericol mult mai mare decat scosul afara al copilului, chiar si pe frig
Ciufik Andreii nostri sunt mai cu motz se pare, ma faci sa zzambesc mereu cu Ochila dar ce sa fac daca asa este , OCHILAaaaMultumesc pt incurajareJust am vazut-o activand la scutece la cozonacei de noiembrie decembrie, ne-a cam parasit
Rox a crescut Eva !!! Bravooo!Iar baiatul tau este rapitor, el este adevaratul ochila cu ochii aceia , o sa ti-l fure repede cineva Bebelusiideea de a matrezi mancat culcat nu m-ar supara , dar vad ca de 2 zile este cu nedormit ore intregi
Cami multumesc.Elevit bag si eu de 3 zile ca deh.Cu ce intrebai cred ca este f buna betadina , nu vad de ce ar strica.
Ledi multumesc.NU ARE! am facut scandal azi dar ...mama are a 3 oara bilete la teatru in ultimele 4 zile(duminica, luni si azi).Tata care de vineri gata nu mai e primit in fabrica mai vine, dar e varza de deprimat si el.El vine la Andrei sa-si ridice moralul si il oboseste instant si dp 1-2 ore mi-l lasa.Plus ca atat cat sta VEDE diverse: hernii, dureri la "outze". ca ii e "frig", etc etc. E barbat la naiba , mama ar fi potrivita sa mai stea nitel cu el da ea si cand am nascut a avut treaba.Radu a stat singurel pe holul din Pantelimon.Ma si uitam cati apartinatori disperati erau la conlocuitorii nostri si Radu era singur.A si intrebat cica tanti care i l-a aratat pe Grumetzel "doar dumneavoastra?"
Flo pesemne ca medicul a decis ca este o eczema.Da-i acu Advantan si vezi cum evolueaza, nu cred ca e ceva de luat in seama , mai ales la varsta asta a bebelinei.Sigur va fi bine, nu te mai stresa si din asta, muuulte bube vor tot face de acum inainte.Asta sa fie problema lor :BUBELE
Ada multumesc
Aalina f tare , acum asta e , vine cand vrea el
Naty deci Andrei acelasi show: plans+tzitzi pn la 2 noaptea dormit pn la 7.Da io parca am obosit teribil...Nu am apucat sa citesc NIMIC sau sa vad NICI un film...moama ce dor imi este...
PorumbitaSi sex mi-a zis ginecologul sa NU si dc el a zis asa a ramas.Pn la controlul de 6 sapt.Si eu am facut cezariana.
Alinuk f fain filmul
Andre_ea nu ma speria fata mea ca imi iau bagajele si plec
Damiana ia-te de mana cu Aalina si faceti un party mic...paote ies bebeii vostri
Ttenzika fara caciulitze...trimite soacra la plimbare
Selene imi esti tare draga..am vazt hainutele cele noi, bravo si pe Daria care creste nene...ehehe formula asta.Si aia de la pnatagingival sa ti plateasca reclama ca i-ai laudat nu gluma
Dark nu am supar,chiar deloc, chiar as avea nevoie si o simt dar la noi nu te intreaba nimeni de sanatate .Te descurci singur cum poti.Si verisoara mea e pisologa dar o consiliez io de obicei , ea lucreaza cu copii autisti si face treaba excelenta dar in viata privata eu is psiholoaga ei.Pe mine nu ma ajuat cu nimic, nu merge.Pe mine cel mai mult ma ajuta sotul meu, va ziceam io mai demult ca-s dependenta.Da el e la serviciu fir ar sa fie!!Si dc as vrea sa ma misc la pisolog cu cine l las pe bebe...asa ca exclus ma adun singura.

Sper...ca ma adun singura,Acum iar is cu cefalee , fir ar sa fie

Va pup pe toate

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Aalina, ai dreptate, asa voi face cu mesajul in word.

Pot sa mai starnesc si eu oarece invidii? Raportez minus 10 kg, am luat 5 in timpul sarcinii, deci acum am minus 5 fata de inceputul sarcinii.

Azi am fost la pansat ca operatia mea isi face de cap. Am cateva puncte unde supureaza si constat ca suport mult, mult mai greu perioada de refacere dupa cezariana decat dupa prima nastere. Ce-i drept, au mai trecut 7 ani de atunci, iar gradul meu de toleranta la durere a scazut . Si mai e ceva, ma enerveaza la culmea sa stiu ca trebuie sa depind mereu de cineva sa ma ajute sa ma ridic din pat, sa nu pot face mai nimic prin casa (am ajutor, nu ma pot plange!). Abia astept sa treaca perioada asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

capitolul 135

Mergi la inceput