Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(134)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Ledi, s-a scumpit vaccinul? A 3-a oara? Ia fa tu o chestie, cand mai iesi pe afara. Intreaba la farmacie cat costa. Nu de alta, dar eu, cand am intrebat, mi s-a spus 160 de RON. O doza. In spatele meu era o tanara - posibil mamica, pentru ca m-a avertizat ca la medicul ei de familie, la cabinet, costa 220 de RON!!! Asta fiindca pun si medicii adaos - unii dintre ei, mai parsivi, si, daca nu esti atenta, platesti ca...

Si Daria nu e interesata de jucarii. Numai de muzica de pe telefonul meu.

Porumbita, eu nu am inceput nimic. Nici daca era "dansul" aici nu cred ca as avea curajul. Unu, nu am fost inca la controlul de 6 saptamani, pentru ca nu am cu cine lasa fata, si doi, ma doare!!! Interiorul "dansei", adica, spre partea unde am avut epiziotomia! De unde stiu ca ma doare? Am apasat eu locul, sa vad cum se simte...

Naty, eu ma uit la filme cand o alaptez. Sau ma uit cu ea in brate. Asa am vazut "Benjamin Button", cu Brad Pitt. Fain filmul.

bebelusi, glicerina boraxata cu Nistatin sau Stamicin. Sau, si mai sigur, Planta Gingival.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Ttenzika:eu imi tin bebelusa fara caciulita in casa,si am in camera 23-24 grade...cu caciulita sta pe cap numai dupa ce-i fac baie.
Am avut o criza de colici in dimineata asta,inceputa pe la 11 jum...si terminata pe la 2 jum,,,a fost ,acum s-a linisit si doarme

[fetele 2 in 1

[Alexandra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Buna tuturor,

Se poate deschide un capitol nou? Nu de alta dar am mai avut bafta mai de mult sa scriu un mesaj lung si sa se inchida capitolul in timp ce il scriam .

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Si eu ii pun caciulita lui Liviu numai dupa baita, adica noaptea. Si la mine sunt 24-25 grade in camera, cam mult daca e sa ne luam dupa unele recomandari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

naty ce ma bucur sa e vad mai optimista

Alinuk felicitari, termini sesiunea cu bine si nu zici nimic.....

Ttenzika sa stii ca si eu i-am pus caciulita din aia subtire de gura familiei. Nu cred ca o sa moara din asta....si decat sama mai streseze familia....

Mami de Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ttenzika

Bine a-ti revenit DALMA si DARIA..si ne bucuram ca a-ti revenit cu vesti bune

Fetele noi avem niste bubitze pe fatza parca sunt cosuri..e cineva care se confrunta cu problema asta???

mamica de Alecsandra

Ttentzika si Eli, si Nathalie are baby acne. Se pare ca trece in citeva saptamini sau poate tine luni intregi si e datorata in mare parte hormonilor mamei. Poate fi si reactie alergica la produsele cu care curatati bebeii pe fata, cel mai bine e sa folositi doar apa calda. Noi nu am avut la Francesca insa avem acum, nu mult, apare in partea superioara a obrajiorilor si dispare iarasi dupa o zi, si iarasi apare. Nu se poate preveni si nu e indicat sa fie tratata, a zis pediatrul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

andre_ea felicitari pt copiii tai frumosi. Spendida pitica, iti vine s-o mananci.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Ttenzika ascunde si tu caciulitele.

Andre_ea sa nu speriem mamicile din prima Toate trec si inca repede uite drept dovada ca noi am facut cate doi. Sau o fi dovada ca dupa prima sarcina am mai pierdut si din memorie?

Alinuk felicitari pentru sesiune.

Venerata ca sa nu mai patesti asa scrie mesajul in Word si doar il copii aici.

Ada mai ninge la Iasi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna fetele,

Toata admiratia mea pentru Roxana care are rabdare sa raspunda tuturor... eu citesc repede cine pe cine a nascut si apoi tot repede peste mesaje, ma bucur ca licuricii au mai crescut (a lui Flowerbee a ajuns la 3,5oo kg, la mai multe, sau primul nostru licurici, Daria cea viteaza, care creste si ea frumos) dar pe cand sa raspund ma striga una dintre fete si gata, s-a dus raspunsul meu pina a doua zi cand ajung iarasi la computer si am uitat ce vroiam sa spun.
Miere, ai dat jos 18 kg? Toata admiratia mea! (si oleaca de invidie).
Daiopri, ce bine ca esti si tu acasa cu ficiorasii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

DA Aalina mai ninge la Iasi si tot frig eeeee

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman

Mergi la inceput