Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(134)
Raspunsuri - Pagina 23
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Porumbita si mai am 2 intrebari mai delicate - voi ati inceput ...stiti voi... activitati cu sotu din dotare? asteptati regulamentar cele 6 sapt? - dc ati inceput, ma refer la cele care alaptati, cum faceti cu sanii care-s curgatori... ca eu fara tampoane din alea de sani nu pot sta si ma gandeam cum o fi cand om incepe si noi una alta.... |
1.categoric se poate incerca... daca poti ok, daca nu ..mai stai un pic pana se repara si poti!
2. se poate alapta intai....bb calm la nani.... sanii goi... numai bine de utzaaaaaaaa
(mai complicat daca prin zona mai e un mic terorist neexportat la bunici...in caszul nostru TEO)
Naty orice iti propui si iti doresti cu adevarat (realist vorbind) se poate. Eu sapt trecuta am terminat sesiunea cu 7 ex...luate toate...nu zic note ca nu sunt relevante...se iau ft usor note mari in sist grila.. Dar numai ideea ca maine ai examen citit de doua trei ori si mersul pana la facultate...care e cam la celalalt capat al Bucurestiului fata de unde stam noi... Am vrut sa le iau si am reusit!
Avem niste prieteni care au 3 copii mici (sub 4 ani)...si merg gramada toti in concedii, la ski etc
acum va prezentam franturi din viata de bb ANDU
http://www.rockyou.com/my_gallery.php?instanceid=133027929
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
damiana spune:
hello, fetele!
si eu pe aici, cu bebe in burtica ![]()
aalina, vad ca suntem pe aceeasi lungime de unda cu bbii nostri... ca si al meu vrea sa mai stea, cica sa se mai coaca...![]()
noua ne-a zs ieri dritza ca daca nu se intampla nimic pana la sfarsitul saptamanii, luni sa mergem la control, sa vedem ce facem. dar vad ca tu te duci direct cu bagajul... ce fain....v-am zis eu, raman ultima!! 

pupici la mamici si bebelusi 
Aalina spune:
Alinuk ce falcute are bb Andu. Iar pozele cu cei doi frati sunt bestiale.
Damiana eu m-am resemnat
Acu tre sa il inteleg si pe bb, el a fost parolist si a stat pana pe 19 cum am vrut eu, e cazul sa rabd si eu cat vrea el. Mie medicul mi-a spus ca luni sa merg cu bagajul dar el si data trecuta a zis ca nasc sigur pana azi asa ca...
damiana spune:
aalina, si o m-am resemnat cat de cat....azi am zis ca iesim la plimbare luuuuunga, sa vedem, poate-poate...
acuma, cum o vrea bebe si doamne-doamne. important e sa fie bbii sanatosi, ca restul le ducem noi pe toate.

ttenzika spune:
Mey gagici voi tineti bebeii cu caciulita in casa??ca pe mine ma omoara soacramea

..cand o vede cand imi spune
..am lasat-o azi pe ea sa ii dea biberonu si bineinteles ca, cand m-am dus sa vad ce face ii puse iar caciula in cap

..si asta la 26-27 grade in casa

mamica de Alecsandra
ada_coman spune:
Salutare fetelor!
Oana superb ursuletzul, vrem si noi

damiana nu dispera, vine bb si la tine 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman
CADIA spune:
alinuk, este asa de scump si de falcos bebe andu, ca-ti vine sa-l mananci

Porumbita, apropos de "una....alta", eu as incerca dar nu stiu daca este OK, mai devreme de 6 saptamani

Claudia, mamica de puiutz Clara cu falcutze incluse.
ada_coman spune:
ttenzika nu tin copilul cu caciulita pe cap in casa, doar seara dupa ce ii fac baita si dimineata i-o dau jos sau chiar noaptea daca se incalzeste prea tare in camera. dar la asa o temperatura in casa, 26-27 grade (e fff cald) nu-i trebe caciula copilului ca se umple de bubite de la caldura. doamne ma inebunesc soacrele astea, niciodata nu suntem pe aceeasi lungime de unda 

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman
ttenzika spune:
Pai tocmai de aia, ca vad ca deja are ceva bubitze
..intreba cineva pe forum daca am inceput sa facem oarece
..inca nu la 6 sapt. avem control si atuncimai vedem..cred ca as putea ca lohii nu mai am
..doar ca mi-e frica mie sa nu cumva sa se deschida cusatura
cred ca is batuta in cap
..
mamica de Alecsandra
andre_ea spune:
Porumbita, noi tocmai ne-am intors de la o plimbare de aproximativ o ora. Era fata blindata bine in carut, n-a ajuns nici zapada nici vant la ea.
Naty, acu' spune tot adevarul: trece, dar dupa 2 ani asa
. Io inca is bine cu Tudor, care la 3 ani jumate e cuminte daca are activitate, si Ilinca care doarme in galagie si destul de mult (nu vorbim aici de cate ori se trezeste noaptea
). Da' sor-mea, care are un baiat de 1 an si jumatate e terminata: toata ziua sare, topaie, nu-l intereseaza jucariile, trage de televizor, si-a trantit scaunul de masa peste el si cate altele.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta