Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(134)
Raspunsuri - Pagina 22
ttenzika spune:
BEBELUSI eu o dadeam seara dupa baitza cu glicerina boraxata
..dar nu prea am insistat si dupa vreo 4 zile a trecut de la sine..asa fac ei cand suntmicutzi..dar atata timp cat papa si nu o jeneaza este ok
Niste agitate pentru fetele care sunt pe ultima suta de metri

mamica de Alecsandra
Ciufik spune:
Aalina - tot nenascuta
?
la incalzire.
Ledi - nici Andrei nu are nici o reactie la carusel, cel mult se uita la el incruntat si pe urma intoarce capul dezinteresat total
.
Andreea si Andrei
Naty spune:
cadia e OK slingul, ai avantajul ca poti sa iesi singura afara cu bebe. Eu am iesit si cu ea in sling si cu Ioana. Te doare un pic spatele ce-i drept, eu nu merg foarte mult, ne plimbam un pic si dupa aia stam pe banca. Nu mai stiu cat a costat
parca in jur de 400 RON. O imbrac asa: hainutele de casa (adica body + pantalon), pe deasupra un costumas intreg flausat si pe deasupra hainuta de afara, matlasata si desigur caciulita.
bebelusi eu folosesc tampoane de san Sanosan, dar nu prea des ca productia e scazuta, nu prea am nevoie.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Porumbita spune:
fetele din Bucuresti voi scoateti bbei azi afara
eu musai ar trebui sa ies sa cumpar ceva din coltul strazii (sa tot fie vreo 500-600 de m pana acolo) si sunt singura pana diseara la 9 si evident ca nu se pune problema sa las baiatul singur in casa...
dar cand vad cum ninge nu prea stiu ce sa fac.... sa ies sa nu ies cu el... 
Naty spune:
fil lily pune-i ser fiziologic in nasuc. Pui putin intr-o nara si repede ii inchizi gurita, o sa vezi ca arunca mucii, apoi cealalta nara si tot asa.
irina
nu pot sa iti spun decat ca la un moment dat va trece. Si culmea e ca o sa si uiti prin ce ai trecut. Dovada e ca eu m-am apucat de bebe 2 dupa ce bebe 1 a fost o terorista precum Andrei al tau!
Nadia aseara de la 9 la 2 a plans-mancat intr-una. Din fericire la 2 a adormit pana la 7!
Vad ca ii place tare mult in scoica. De abia astept sa primesc si bouncerul, poate obtin niste momente de liniste! (mi-a promis prietena mea ca mi-l face cadou)
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Porumbita spune:
si mai am 2 intrebari mai delicate ![]()
- voi ati inceput ...stiti voi... activitati cu sotu din dotare? asteptati regulamentar cele 6 sapt?
- dc ati inceput, ma refer la cele care alaptati, cum faceti cu sanii care-s curgatori... ca eu fara tampoane din alea de sani nu pot sta si ma gandeam cum o fi cand om incepe si noi una alta.... ![]()
CADIA spune:
Naty

.Sper sa-mi iau si eu in wnd unul.
Claudia, mamica de puiutz Clara cu falcutze incluse.
Naty spune:
ledi Nadiei ii place mult de tot muzica de la carusel. Cand se opreste se uita inspre el, parca se roaga sa inceapa iar.
porumbita noi nu iesim azi afara.
Cat despre activitatile de care vorbeai - sincer nu am nici un chef si in plus noi stam deocamdata la ai mei si e cam greu sa gasesti locul si momentul cu parintii + 2 copii in casa ![]()
Fetele care simititi ca nu mai puteti si ca nu se mai termina, sa stiti ca se termina! Copiii mai mari nu aduc probleme mai mari cum se spune, e mult, mult mai usor cand cresc. O sa vedeti, pe masura ce trece timpul devine din ce in ce mai usor.
Eu am inceput sa ma gandesc deja la concediu ... incerc sa mai inseninez zilele. Ne gandeam sa mergem la vara o saptamana doar cu Ioana pe undeva, probabil la mare ca sa luam o pauza.
NOI
Naty spune:
Fetelor, voi mai apucati sa cititi ceva sau sa vedeti cate un film? Stiu ca pana a facut Ioana 2 ani nu apucasem sa vad nici un film cap-coada (mai ales ca am avut damblaua sa nu mearga TV-ul in preajma ei, pana a implinit 2 ani nu a stiut ce e obiectul ala). Nici de citit nu prea citeam. Acuma insa mai stau cu Nadia in brate la TV, deja am reusit sa vad vreo 3 filme
. Si in plus citesc mult, cum prind un moment citesc, cand o tin sa ragaie, cand incerc sa o adorm, cand doarme Ioana ... ma relaxeaza mult. Sigur ca citesc carti usurele (am dat in damblaua chick-lit de ceva timp).
NOI