Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(134)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza..
Irina,nu cred ca te incalzeste replica asta,dar o sa treaca.Vin altele..dintisori,somnic mai putin si atentie mai multa,stat cu ochii pe el ca pe butelie sa nu umble colo,sa nu umble colo(gen prize si alte lucruri periculoase pt micut).Cred ca s-a dus cu viata in 2,fara prea multe griji si responsabilitati...
Si la noi sunt zile si zile,mai bune,mai rele...Si noi avem zile in care nu vrea sa doarma si ma dispera si plange de nush ce sa-i mai fac..Plus ca patul lui are arici si ace si tot felul de chestii,ca numai daca-l pun gata adormit,dar asa somn adanc,sta acolo,altfel se zbate,se zvarcoleste,maraie,chitaie,plange,urla..pana ma duc la el si-l iau de acolo..
Nu are cine sa te ajute,macar cateva ore pe zi?Eu in zilele mele proaste zic ca plec acasa,la ai mei,ca sa dorm si eu,dar cand ma gandesc cat sunt de departe,imi trece.

Narcisa de Just.
Andreea Paula de tec.

[majoreta pt toate fetele care sunt in prag de nastere.Nu mai e mult si se incheie si odiseea noastra si trecem la scutece.:)

Azi mergem si noi la vaccin,ca ne-a sunat ieri sa ne zica ca a venit,dar ca s-a scumpit iar si trebuie sa mai duc si diferenta(a 3-a oara deja..mi-e ca de ieri pana azi ii mai creste pretul,ca deh..)
Si vreau sa vina zile mai calduroase,ca m-am saturat de frig si vant..bine lista mea cu "vreau" e lunga rau,dar nu vreau sa plictisesc audienta :))
o zi faina si linistita va doresc.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Fetelor cu ce sa ii dau lui bebe daca i s-a facut limbuta alba?

Mami de Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Cu Glicerina Boraxata, pusa pe un pan pansament steril e are l-ai invartit pe degetul tau si-i dai in guritza

Claudia, mamica de puiutz Clara cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Bee, cand ne pui povestea nasterii???
Unde vad si eu poze cu Alexia?

Claudia, mamica de puiutz Clara cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

eu mai am o problema ... cum v-ati ingrijit taietura fetele cu nastere naturala???? si cum ati scapat de constipatie????

MAMI DE PRINTESA ANTONIA IOANA NASCUTA PE 11.02.2009

Camelia

Cami - la multe saptamani Antoniei!
Eu puneam comprese cu betadina.

Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Ledi - admirat pozici cu David. Ce ochi mari are! Ce culoare au?

Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Roxana si Irina, bebe Alexia are o zona mica de hipercheratoza (sau ceva de genul asta ca nu prea inteleg scrisul) la piciorus si dr mi-a spus sa o dau cu ADVANTAN 5-7 zile. Ce este chestia asta? De le ce se face?

Merci.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Aalina baftaaaaa!!!!!!!!!!

IrinaC fruntea sus, stiu ca e greu sit e simti neputincioasa la durerile lui bebe, dar o sa treaca, nu mai dureaza mult. Sanatate si multa rabdare iti doresc .

Bebelusi poti pune glicerina boraxata sip e san inainte de a suge bebe.

cami_antonia taietura am ingrijit-o cu Oximed sit re sa fie locul cat mai uscat cu putinta, ma schimbam fff des. Pt constipatie foloseam supozitoare cu glicerina si papam mai mult supe, ciorbe, iaurt…pana se regleaza un pic organismul.

Raportam o noapte linistita cu somnic de la 23 pana la 1.30, papa, somnic pana la 6, papa si de aici incepe distractia papa din ora in ora, scartaieli, plans, pana la 10.30. Acu doarme, sa vedem cat o tine. Ninge si la Iasi, e frumos, dar frig brrr.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik

Ledi - admirat pozici cu David. Ce ochi mari are! Ce culoare au?

Andreea si Andrei

Andreea si noi ne chinuim de 2luni sa ne dam seama..e un gri-albastru-verde..se schimba in functie de vreme..Asa ca astept sa faca 6 luni poate i se definitiveaza culoarea.In mod normal ar putea sa-i aiba caprui ca ai mei,sau caprui-negrii ca ai lui taica-su.Insa avem bunici cu ochi albastrii(tata) si cu ochi verzi(socru-miu)..is chiar curioasa ce culoare vor fi,ca acum nu-mi dau seama
Mai am niste poze cu el cand rade(eu eram pe post de maimutoiul sef:)))) dar nush unde le-am pus.Credeam ca le-am pus pe webshots,dar vad ca nu..oi fi visat..

Nush,daca am zis,dar uitandu-ma pe pozele voastre m-a lovit o idee..si anume ca frumosi copiii ati mai facut.Aa,iar filmuletele cu Sabina la baie,la masaj m-au terminat..vreau si eu pt David asa ceva..Ma uitam cum o baga cu capul asa in apa si mititica nu zicea nik..Chiar cand le faceti baie cum faceti sa nu le intre apa in urechi si cu ce le faceti toaleta urechiuselor?si cum?
Mersi.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Aa si inca ceva..pt ca ieri a fost ziua lui,i-a adus tati o lampa faina de bebelusi,care canta,face tot felul de forme pe pereti,dar David nu prea-i interesat de ea,in schimb lui mami ii place la nebunie.Copilasii vostrii sunt interesati de jucarii muzicale,gen carusel,lampite din astea?Ca fii-miu mai mult se uita la mine cum ma bucuram eu pe langa lampa decat de lampa in sine.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Stiti faza cu ai grija ce iti doresti?????? Ei bine mi-am dorit atat de mult sa stea asta acolo incat acu...sta
Am fost la spital si cand colo...cica bb nu are nici un gand si e mai bine sa il mai lasam. Toate bune dar cum nu are de gand sa iasa de buna voie, il mai asteptam pana luni, cand merg direct cu bagajul.

Mi se pare super tare copilul Sa imi intre in cap bine cine hotaraste.
Asa ca de dimineata am fost cu masina la verificare tehnica si apoi ne-am plimbat prin magazine. Zilele astea o sa stam acasa si o sa ne facem de cap Acum ma apuc de gatit ca avem iar prieteni in vizita. Daca tot nu nasc...sa fac si eu ceva.

Multam fain de sustinere si va pup. Sper sa nu oboseasca agitatele.

Mergi la inceput