Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(134)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Buna dimineata

Sa aveti o zi buna!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aalina
Andre_ea voi cum cum mai sunteti? Tudor cum s-a adaptat acum?

La ora asta cred ca esti deja la spital. Ma gandesc la tine.

Tudor s-a adaptat bine. In parc si pe strada spune tuturor celor care il baga in seama ca el are o surioara. Toata ziua vrea sa o pupe si sa o mangaie. N-o lasa nici in somn.
Mititelul insa e cam neglijat, si uneori, mai ales cand e obosit sau proaspat trezit din somn isi cere dreptul la atentie. Mi-e mila de el ca nu mai am timp sa ma ocup de el cum trebuie.

A fost mama acasa cateva zile si azi a plecat iar la tara. Tare greu e cu 2 copii fara ajutor. Tudor s-a trezit la 6.30 ca nu mai era ta-su in pat si a venit la mine. N-a apucat sa adoarma din nou ca a miorlait mandra. Am luat-o sa-i dau sa suga si Tudor a inceput sa planga ca vrea sa stau cu el. Pana la urma n-a mai adormit de loc. Am linistit fata (maaaare inventie suzeta asta!), i-am dat lui Tudor sa manance. Acum am mancat si eu si fug sa dau cu aspiratorul.

Ninge asa frumos afara! Pacat ca bate vantul cam tare, ca asa as fi iesit cu copiii.

Daiopri, asa mi-a placut povestea nasterii! Ma bucur ca a fost totul usor.

Aseara a mai nascut o colega de forum, Karula, natural si usor. Nu stiu insa daca vrea sa fie pe listuta noastra.

Tin pumnii tuturor fetelor care urmeaza sa nasca .
Sa stiti ca ma gandesc la voi chiar daca nu mai apuc sa scriu.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Aalina !
Hai, Aalina!

Irina C. si Andrei al meu are colici, a avut vreo 4 zile si nopti in care il adormeam, il puneam in patut si ..o crampa..si Ochila (trebuie sa inregistrezi la OSIM numele) si o luam de la cap...plus ca el nu se calmeaza decat cu tzatza in gura, ce suzeta? degeaba am luat vreo 3 modele. Eu cand simt ca nu mai rezist ma gandesc ca o sa treaca, ca doar nu o sa fie asa pana la 18 ani si atunci realizez ca o sa vina altele. sa treaca colicii cat mai repede.

Alina1976 - unde esti? Sper ca sunteti bine .

Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

neatza!
lisa, si eu aplic metoda termometru cand vad ca se strange tare si tot impinge in gol :) si e f eficienta! dupa, e asa linistit si zambaretz de zici ca e alt bebelus.
roxanaz, am incercat sa ma abtin cu pupatul dar...nu am reusit deloc. davidutz are niste falcutze care park te roaga sa le pupi :)
de cateva zile o ducem mai bine cu colicii, mai plange max 5 min pe zi, sper sa nu fie doar o etapa, ci sa inceapa sa treaca de tot ca ne-au inebunit destul...

am o minune de bebel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Narcisa de Justme! Ce mai faceti?

Andreea Paula de Tec!

Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Neatza fetelor si puiutzilor!!!

Aalina, saru' pentru cafea; ce buna este!!!

Daa..era super sa nu fie vant afara, ca ieseam cu strunfii.

Roxana, pe Patrik l-am mai complimentat dar Eva este dementziala, zici ca-i un pui de ratzusca.
Am si eu un fotoliu din acela in care sta Eva, de la Bravi dar imi lipseste acel reductor(care este galben, la tine);unde pot gasi asa ceva pentru ca daca o pun pe pitica doar in fotoliu, este incomod, sta circita, ca este prea adanca "curbatura'

Claudia, mamica de puiutz Clara cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Irina draga mea nu mai fii stresata, ai vazut ca suntem mai multe cu copii Ochila , fii tare.

Fetelor cu ce sa ii dau lui bebe daca i s-a facut limbuta alba?

Azi noapte sa stiti ca am avut o noapte super. Ne-am culcat la 22.00 ne-am trezit la 03.00 papat, dormit trezit la 06.00 papat, dormit, trezit la 9.00 papat si adormit cam greu. Probabil ne incep durerile.

Aalina hai....suntem aici cu tine.

Fetelor ce ne facem ca tot mai des suntem pe pagina a doua??

Mami de Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna dimineata fetelor,

De jumatate de ora stau pe mailul comun si admir bebeii scumpi. Sa ne traiasca!

Pe unde sunteti? Ce mai faceti? Cine mai naste?

http://lilypie.com/first_birthday.php?r=78774

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele neata

si noi desi suntem mici ... avem doar o saptamana implinita ieri ... ne luptam cu colicii nevoie mare .... doar ca buburuza mea se chirceste rau si plange mai putin .... dar si mie ca si lisei imi vine sa ii iau eu durerea desi nu se poate ...

am inceput sa ii dau espumisan si bonisan sa vedem daca are efect ...

de dormit doarme noaptea ... ca o tinem treaza ziua si ne jucam cu ea sa o obosim ....

irinac ... offffffffff ... asa ca tine ma simteam eu aseara ... si am lasat totul ... am luat un elevit si i-am lasat in supraveghere pe bebe sotului ... si eu am bagat somn vreo 4 ore legate ... exact cum imi spuneai ... si mi-am mai revenit ... asa ca iti recomaqnd .....

eu mai am o problema ... cum v-ati ingrijit taietura fetele cu nastere naturala???? si cum ati scapat de constipatie????

MAMI DE PRINTESA ANTONIA IOANA NASCUTA PE 11.02.2009

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

AALINAAAAAAAAA NE GANDIM LA TINE ... CE MAI FACI??? CUM MAI STAI LA CAPITOLUL NASTERE????

CINE MAI E LA RAND CU NASTERILE????

MAMI DE PRINTESA ANTONIA IOANA NASCUTA PE 11.02.2009

Camelia

Mergi la inceput