Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(134)
Raspunsuri - Pagina 19
bebelusi spune:
Lisa, te inteleg perfect 
cu colicii. Si eu sunt la fel. Poate ma bate Dumnezeu ca ma plang si de fapt el nu plange asa de mult, dar pentru mine daca plange 3-5 ore pe zi este suficient 

. Ma enerveaza de mor...daca as stii ce sa ii fac...
Mami de Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
lisa79 spune:
Bee,felicitari
bebelusi, Anuta nu plange atatea ore,cam 2 pe zi,dar si cand plange se face toata rosie, plange de nu mai poate,o lasa,se opreste,incepe iarasi...si se face ca un arici.
aseara mama,a aplicat metoda babeasca cu termometru. dezbrcat fata,uns la fundic cu crema,introdus termometru. zic catre mama:"da ridica-i picioarele la piept",zis si facut,ridica mama picioarele la piept...si venii,tot ce prinse in cale kk![]()
...inclusiv pe mama.
ne-am prapadit de ras![]()
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
oanaq spune:
ce bebei frumosi!!!! Numa buni de mancat. Am pus si eu poze cu Luca de la prima lui plimbare afara, bine incotosmanit!bubite (mini-cosuri) are si tigrisorul meu pe fata si mi-a zis medicul sa nu-l spal decat cu apa si ca vor trece cu vremealily, eu i-am dat in nasuc cu hydrasense si mucisorii au iesit singuri, e drept ca nu are multi mucisorifetelor, voi mancati orice? adica sunt chestii care pot sa-i dea gaze lui bebe daca alaptam? stiu ca parerile sunt impartite dar as vrea sa stiu ce faceti voi
A!!! Si haideti fetelor care mai aveti de nascut!!!! Curaj, mai e putin si hop! suntem toate mamici!mami de Luca nazdravan
bebelusi spune:
Fetelor salata de vinete avem voie sa mancam?
Lisa...tare faza cu termometru. Nici la mine nu plange tot timpul 3-4 ore dar are momente si momente.
Noi vineri mergem la pediatru la Brasov cu bebe avem un control gratuit. Va fi si prima lui iesire la aer. 

Mami de Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
DarkBendis spune:
Oana, super dulce ursuletul tau 
Eu mananc de toate, atata doar ca nu beau alcool si bauturi cu cofeina (doar ceai decaf), in rest... nici o restrictie... si bebe nu are colici (*touch wood and fingers crossed nici sa nu aiba*)
Flowerbee, ma bucur de vestile voastre bune 
Lisa, totala faza! Se mai intampla ![]()

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Selene_Bunny spune:
bebelusi, eu am mancat salata de vinete cu ceapa si Daria nu a avut nimic.
oanaq, eu evit varza (am mancat in spital supa de varza si a fost naspa, ca a doua zi, parca, am venit acasa si saraca fata s-a resimtit), fasolea, dar nu si mazarea, nu-i face nimic Dariei.
Mortal bebe ursulet! Noi am iesit numai in curte, ne tine traditia pe loc... ![]()
rox, eu pupacesc fata la greu.
Superbi copii ai!
Dark, vazut si eu mutrita lui Lachlan al tau cel zambaret, sa-ti traiasca!
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
IRINA.C spune:
Noi nu dormim de la ora 21.30..si pn atunci de la ora 17.30 la 20.20 ochila...acum a fost o intrerupere urmata de lacrimi.Il lasasem in patutz cu usile deschise el treaz...s-a inecat astfel incat s-a trezit si Radu strigand "mai, mai ce se intampla", iar eu am fugit intr-un suflet din sufragerie in dormitor ca il auzisem si eu.Sunt la capatul puterilor si al mervilor, acum sta si el stie ce face in pat, freaca picioruse, a primit si Bonisan si Espumisan.Am avut oricum o zi depresiva rau , am reusit sa ma enervez asa de rau ca am aruncat o farfurie in chiuveta peste maldarul existent deja si am si spart-o
(era preferat mea cu moshul desenat :(().
Acum stau pe marginea pat in dormitor, lui am reusit sa-i var suzeta in gura, are ochii IMENSI si ma priveste in timp ce se zvarcoleste tot prin patutz.Radu a luat in brate o perna si sper ca a readormit..
Suna egoist dar imi vreau viata inapoi........
Sunt o mare mare ....in loc sa fiu fericita ca am ceea ce am dorit atat un Grumetel sanatos sunt asa de nerecunoscatoare si ma las dusa de val.Partea nasoala a fost ca de azi dimin de cand m-am trezit mi-a fost rau fizic, ameteala, greata...toate sunt sigura pe oboseala cronica ce s-a instalat.Am adormit o ora chinuit rau la pranz si m-am trezit mai rau, transpirata si cu vertij in toata regula.
Radu m-a ajutat nimic de zis, laptic am din nou , pesemne gratie ceaiului pe care il tot beau de 2 zile, ud iar toate hainele, azi chiar am "sarbatorit cu tati pui", am trecut de 4 kg--in sfarsit--ce imi lipseste??cat o dura treaba asta???Plus ca imi e mila de el, e clar ca -l doare burtica si e chinuit.
M-am lungit ca o plangacioasa ce sunt.
Aalina nu cred ca mai intri sa vezi dar ma gandesc la tine si iti tin pumnii stransi de tot.Sa fie bine!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
lisa79 spune:
irina
incearca sa fi tare
o sa trecem noi si peste momentele astea.si eu ma mai enervez,dar mi-o ia mama pana ma linistesc. nu ai pe nimeni care sa va ajute?
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Aalina spune:
Irina, no bine doar nu iti imaginezi ca pot dormi...Ma simt ca ala din Caragiale, ce mergea la scos masele si nu il mai durea nimic.
Imi pare rau ca treci prin starile astea dar asa cum am mai spus sunt normale. E o acumulare de oboseala si de sentimente noi. Stiu ca nu te incalzeste replica asta dar...o sa treaca
.
fil_lily spune:
Multumesc fetele pt raspunsuri, de fapt puiutza mea are o raceala si de asta are asa de multi mucisori, acuma suntem pe tylenol, speram sa treaca repede.De acuma nu o mai ia nimeni in brate, decat mami si tati.(am avut o gramada de vizitatori care au vrut ,normal, sa o ia in brate.)
In plus azi a avut colici toata ziua, nu mai pot, sunt terminata, dupa o noapte nedormita azi am tinut-o toata ziua in brate.Fetele care aveti un ajutor, sunteti fericite,eu am multe momente in care simt ca nu mai rezist.De abia astept sa merg in tara!
Pe 1 februarie a venit pe lume Arianna Timea