Copii din 1995-1998(28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut fetele...

umflatel...neatentia,bat-o vina!Scuze...Si doar m-am dat prin el,acu' ceva vreme in urma,inainte sa il fac pe al meu,dar am uitat...imi acord circumstante atenuante,singura,ca era seara cand ti-am raspuns si am intrat in era Alzhaimer...ptiui!

Agho si Mihaela...pana la urma toate s-au terminat onorabil cu gradinita.Da,a fost vorba de personalul gradinitei...asta este!
Agho,ma bucur ca pana la urma Ana a rezolvat problema...cel mai bine ca nu s-a mai implicat...pacat ca a trebuit sa se necajeasca!
Mihaela,sa va fie de bine si la cati mai multi ani fericiti sa aveti,cu sanatate,de sedere in actualul domiciliu.Deci Diana la anul urmator o sa mearga sa munceasca vara?Uite asa o sa stranga banuti de buzunar...

Fetelor,va doresc o saptamana cu realizari si o zi cat mai buna!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Mihaela, ce-a trecut timpul! Fain daca la vara vei putea incepe lucrul!

Andra, draguzta poezia si dedicatia!

Mikki2, bafta la examene!Te mai asteptam!

umflatel, atata s-a amuzat sotul meu de dialogul ingerulului Cu DD!Eu am mai citit-o inainte, dar el a fost surprins placut totusi.

Ana68, haios dialogul tau cu Luana de pe blog, despre stele!

O saptamana buna, tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Fetelor ,La multi ani ! cu intarziere .Zilele-astea n-am fost o companie prea placuta nici macar pt mine insami .

imi revin io si apar

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Flower, sper sa-ti revii si sa fii bine! Te astept cu nerabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Agho,multumesc...d-aia am si pus acolo,de amuzament!Sa ai si tu saptamana cat mai reusita!
Mara...sa sti ca imi lipsesti,sincer!Sper sa rezolvi daca ai probleme si sa reintri in parametrii optimi.Te pup si sa ai o saptamana cu realiari!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Va pupez si eu de 8 martie si va urez multa, multa fericire!

Andra, si fie-mea stie cantecelul ala, dar nu stiam eu decat prima strofa si refrenul, mersi si ma bucur pt progresul mamei tale!

Sanca, ce carte e aia? Cum a fost?

Mihaela, la multi inainte cu succes! Oho, Dedi deja are cont la banca de 2 ani, aduna binisor acolo, dar de muncit pana la 16 ani eu am zis ca nu-i nevoie. Desi de la vara o sa aiba giob, la baby-sitting acasa, daca vrea.

Ana68, mai ce coplicatii, bine c-a mai trecut una, acum pana la vara nu va mai bateti capul.

Agho, baiet care conduce fete ai? Felicitari, ce dragut din partea lui!

mhldvrc, ai grija de tine!

umflatel, cat de trist! Eu una nici nu mai am putere sa intru sa citesc subiectul Emmei, mi se face rau cand citesc ce scrie Aida, mai ales ca ma simt complet inutila.

flower, hai ia niste vitamine ca trece ea si astenia, revino-ti. Sper ca nu-i nimic serios.

Asa am un feeling ca am uitat ceva/pe cineva, da' atata pot acum, scuze anticipate. Daca nu-i dau drumul acum, nu-i mai dau...

Mie mi-a sosit don'soara acasa vineri dupa 4 zile pe coclauri, racita bocna dar foarte incantata (si-au redistribuit virusii pe-acolo din cate am inteles). Inca n-am facut inventarul sa vad ce a mai adus din ce a dus, da's f suparata. Pierde lucruri intr-o veselie, papuci, geci, ipod, foldere cu cursuri, e tare aeriana, si-i pare asa de raaaau ca nici s-o cert nu pot, mai ales ca odata m-am abalat si-am izbucnit si dup-aia m-am simtit ca un kk si nici n-am ajutat situatia cu nimic. Nu vreti sa va fac lista de lucruri pierdute numai in anul asta...

Acum e acasa in vacanta, singura cuc (cu catelu), zicea ca face si drege azi.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.18]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

Am putin timp liber si trec sa va urez si eu o primavara infloritoare. Sper ca ati primit multe flori eu mi le-am achizitionat singura( frezii) si m-am imbatat de la miros . Rar flori mirositoare aici si de data asta mi-am luat ghiveci in speranta ca tine mai mult.
Saptamana asta o sa ma recreez Ana are 2 field trips si merg in ambele sper sa nu stau ca politia dupa copii sa am timp sa vad si eu ceva. Una din ele e la Discovery Museum.
La noi a venit primavara spre vara chiar. Asta imi place ca incep si eu alergatul, pe mine ma deprima Gymul prefer sa stau la aer.
Am citit si putin din urma Ana68 si agho ce aventuri aveti voi acolo cu scoala...Trageti bine aer in piept ca acusi vine serbarea de sfarsit de an. Ana ia o doza de optimism , pe bune.
Ahh si sa nu uit Ana mi-a atacat garderoba, acum cateva saptamani am facut "greaseala" sa ii dau o bluza de la mine , o purtasem doar de cateva ori si mi-am zis ca prea ma face pustana era cam stramta. olala] Asa ca in weekend a facut o trecere fugitiva pe la mine prin debara sa isi mai aleaga . Si azi dimineata ma intreaba daca poate sa ia un hanorac de-al meu, i-a placut si orebecaia prin dulap la mine sa il gaseasca . I-a indoit manecile dar cica asa se poarta ( e verde crud a fascinat-o taman culoarea mi-a zis. Pantofii cu toc ii sunt inca mari desi de proba ii mai incerca prin casa . Zic io asa dar ma incanta sa vad ca avem aceleasi gusturi sau mai bine zis mi le apreciaza pe ale mele
flower succes lui Tibi pe toate planurile ( acu' vad ca se da la donsoare, cavaler n-ai ce-i face),
mqqm tie iti trimit putin soare daca nu l-ai adus tu din vacanta deja.
Mihaela_s succes fetelor iar bafta si tie sa iti iasa pasenta cu jobul ala
Sanca numai bine si sa ai si tu noroc la loteria baietilor, sa iasa scoala care o vrei tu.Si mai da-le si tu pace ca-s baieti , mai nazdravani,aparent mai delasatori(la varsta asta) dar recupereaza ei stai linistrita.
Fetelor sa aveti o saptamana buna

Katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

Flower intru sa precizez ca io glumeam cu Tibi si domsoarele asta asa ca vazui ca esti "down" si nu vreau sa creez confuzii Hai revino-ti repede ia si tu din doza aia de i-am recomandat Anei68 mai sus. Are efect garantat.

mqqm si io care credeam ca pana pe la varta aia se vindeca "memoria".Sa mai spun ca se mira lumea cate jachete are fimea ca le tot schimba, de fapt ea are mereu alta ca pe alea vechi le pierde. Le insirat prin toata America( ei hai ca exagerez doar prin California:-)),majoritatea pe terenuri de tenis si cum mereu sunt in locatii diferite, la mama cu carti, greu de recuperat. Aici cica sunt eu de vina ca o pun sa se imbrace dimineta cu ele si ea se incalzeste . Ahh si sticle de apa , asta n-ar fi bai, dar sunt din alea Sigg scuuumpeee ...Vrei si tu din doza aia de optimism ca am trimis destul cred

katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Katy , as putea folosi niste optimism sigur! Pana la vacanta mai e, bateriile-s goale. Nah stai sa vezi ca in curand incepe sa le piarda si pe ale tale, c-asa am patit si eu cand am inceput sa "share" haine... Niste cald nu poti trimite cu doza aia de optimism? Desi-s 4 grade, n-ar trebui sa ma plang ce furtun de zapada am avut acu' un an la 8 martie.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.18]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui agho

Mihaela, ce-a trecut timpul! Fain daca la vara vei putea incepe lucrul!

Andra, draguzta poezia si dedicatia!

Mikki2, bafta la examene!Te mai asteptam!

umflatel, atata s-a amuzat sotul meu de dialogul ingerulului Cu DD!Eu am mai citit-o inainte, dar el a fost surprins placut totusi.

Ana68, haios dialogul tau cu Luana de pe blog, despre stele!

O saptamana buna, tuturor!

ma bucur ca a placut cuiva...dar de ce s-a amuzat,de trista noastra realitate? sau

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput