Copii din 1995-1998(28)
Raspunsuri - Pagina 18
mihaela_s spune:
Fetelor dragelor, va multumesc pentru ganduri. N-am aflat inca nimic, sunt in asteptare. Dar e vorba numai despre un job de vara, o luna jumate, max. 2. Apoi eu am din nou scoala si pot continua practica. Dupa ce termin insa scoala va fi nasol...ca nu mai pot face practica si nici nu pot sa ma angajez, va spuneam ca nu mi-au recunoscut suedezii pe diploma cum ca pot lucra in laborator de spital...trebuie sa merg mai departe cu actele la autoritatea care se ocupa de legitimarea celor care lucreaza in sanatate si ei imi vor spune ce sa fac ca sa primesc legitimatia. Sigur este terminarea scolii de limba suedeza, cel devreme in dec. acest an si apoi sa vad ce am de facut-cursuri in plus sau toata scoala care dureaza 3 ani...nu stiu. Dar sunt hotarata sa merg pe drumul asta pentru ca imi place, imi place mult. Si nu vreau sa renunt pentru ca nu am alta alternativa, cel putin deocamdata...
Ma scuzati ca nu va iau pe toate pe rand...ii spun numai marei sa vina aici ca eu o suport...Mara aici iti trec toate necazurile...uite fiecare avem cate ceva si impreuna le trecem mai usor.
Nici Diana nu va lucra verile. Ea are un motiv special: nu e aici, e in Ro. Nu stiu cand ii va da tatal ei "voie" sa lucreze, nu stiu daca el agreeaza asa ceva. Plus ca e dreptul lui sa o vada si sigur Diana nu ar indrazni sa-i ceara sa o lase aici pentru a munci...ei, zic si eu. Pe aici copiii pana la 16 ani lucreaza numai munci usoare...gen impartit reclame in cutii postale, aranjat marfa pe raft, etc. Si nu mai mult de 6 ore pe zi, intre orele 9 si 18 parca.
O saptamana frumoasa va doresc!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
agho spune:
mQQm, Katy, nu stiu ce-as putea sa spun ca sa va consolez cu privire la pierdutul/uitatul hainelor. La noi s-a intamplat mai rar poate pt. ca n-au fost plecati singuri prea des.
Si Anei ii place culoarea verde crud/praz si are multe bluzite si geci verzulii (dar si roz). Mi se intampla si mie ca ei sa-i placa lucruri de-ale mele, dar inca suntem la distanta ca marimi.
Iar aseara, iar au facut-o pe cavalerii baietii. Au condus alta colega care statea muuult mai departe. Au fost intr-o mica gasca.
Mihaela, am inteles, ai mai mult de invatat si e mai bn sa mergi pe o directie deja cunoscuta.
Flower, ti-ai mai revenit?
Umflatel, a luat mesajul la modul pozitiv, nu negativ, adica in sensul ca dragele de noi facem multe si de toate. Insa el chiar se-amuza la glume. Eu sunt mai sobra. Aseara fi-miu i-a povestit bancuri sotului, eu ii auzeam cum rad de se prapadesc. Apoi a venit sa mi le spuna si mie, numai ca eu nici nu radeam, nici n-aveam chef de ele. Il alungam si el vorbea ca un tonomat stricat.
Azi a plouat. S-a schimbat vremea.
katy spune:
Repejor ca plec in excursie in 10 minute, de aia sunt acasa acum. Agho mersi de consolari. Deja m-am obisnuit sa ii schimb des garderoba mai nasol ca imi pare mie rau de ele ca de purtat le poarta foarte frumos. Si pantofii sunt aproape noi cand ii raman mici( nu pot spune la fel de adidasi:-) Cu marimea suntem pe aproape la bluze ca eu port Xs. Sa mai spun ca ma imbrac si de la copii cateodata?
mqqm saptamana trecuta trebuia sa iti trimit niste grade acum e frigutz ce-i drept numai dimineata si bate vantul. Dar io ma vait si vara ca e frig asa ca sa nu crezi chiar ca ingheti aici. Eu pe la 100F ma simt in largul meu, dar sa nu fie umezeala.
Ieri am constatat ca Ane a crescut 3 cm in 3 luni...e bine e rau? Ma gandeam sa nu o fi luat-o prea devreme cu lungitul altfel sa dea Domnul sa fie inalta ca ea asa vrea.
Gata plec la scoala sa ma "distrez"
Katy
Sanca spune:
Buna Dimineata
Andra multumesc de cantec, ca eu nu stiam decat refrenul, si mi-a placut sa-l citesc tot.
MqqM Am terminat de citit "The True Confessions of Charlotte Doyle," asta era cartea de care se entuziasmase Elliot. Sau poate a vrut sa facem schimb de carti, ca i=am dat sa citeasca "The Peaceful Way of the Warrior," si probabil a simtit nevoia sa mi recomande si el mie ceva...
Katy ce bine ca-ti vedem si noi "culoarea ochilor" Eu refuz sa intru in clubul fetelor cu obiecte pierdute. Am trecut printr-o perioada stresanta, cand baietii pierdeau canadiene, hanorace de la scoala. Si crezi ca la scoala catolica, ai sanse de a le recupera Plus de asta, sant si enorm de scumpe - la 50 de dollari bucata, nu prea-mi suradea sa cumpar angro... Plus de asta, la noi sesonul rece tine cam o luna, si eu nu pot purta de la Matei ...
Mara dar revino....-ti odata. Cei cu tine??? Astenie de primavara???
Miha lucratul in vara o sa fie frumos, ca o sa fii si tu cu program si servici, chiar daca numa o luna sau doua. Deci copii acolo pot lucra de la 13 ani?? Mi se pare cam devreme. Si aici, la 16 ani tot devreme mi se pare, chiar daca fac ceva usor.
Vic unde esti??? In week-end i-am dat de lucru lui Elliot, sa inceapa un proiect cu standard of living, inspirat de tine I-am zis sa se documenteze pe internet, din ziare, si intr-o luna sa-mi faca un raport. Era foarte entuziasmat de idee.
Agho dar ce cavaler ai, de conduce fetele acasa. Si eu cand eram in cls 7 si a 8, eram in extaz cand eram condusa acasa.
Ana pacat ca nu se apreciaza in Rom parintii care fac ceva pentru scoala / gradinita. Ce ti-au facut copii de 8 martie?
Eu duminica, marea bucurie a zilei a fost cand a venit mama din Rom. Nu am stat prea mult timp cu ea, dar a calatorit fara peripetii si bine, si a fost tot ce vroiam.
Umflatel nu am reusit sa vad clipul pus de tine, o sa trebuiasca sa ma conectez acasa. La servici nu am audio, dar asta e, nu ma plang.
Mihaela nu ai mai dat pe la noi. Zicea-i ca intri intr-un pas mai leger, te=ai tinut de promisiune?
Mikki2 bafta in continuare cu scoala.
Astazi e open house la charter school, pentru clasa lui Matei, fara copii. Ma duc sa ma uit, sa intreb, si sa vedem ce sanse avem.
si o saptamana buna.
Ana68 spune:
Buna seara,iara pe fuga...Luana are traheo bronsita,asa ca de azi pana joi inclusiv stam acasa,cu tuse,muci si febra...antibiotic,uf!
Va doresc sa aveti parte numai de bine!!!!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
Vic spune:
Sanca, prezent.
LA MULTI ANI! intarziat de 8 Martie.
Va citesc cand mai prind cateva minute de liniste, dar sunt asa scurte si rare, ca nu apuc sa mai si scriu.
Daniel tocmai a terminat ieri proiectul cu cheltuielile. M-am mai uitat eu pe tabele si i-am gasit ceva greseli, apoi s-a mai uitat si taca-sau si a mai gasit cateva... De exemplu pusese ca ii cumparam 2 camasi tot anul. L-am trimis sa le numere si a constatat ca are 5 cu maneca scurta, si 5 cu lunga, doar cele albe, de scoala. La comentarii a scris ca entertainmentul nu e necesar, asa ca l-am anuntat ca de-acum ne uitam la Stargate fara el (unul din serialele lui preferate). Iar cel mai mult cheltuim pe... lapte, aproape $1000 pe an numai pentru el.
Ana68, sanatate Luanei. M-am uitat pe niste poze si m-am amuzat ca pe maneca Luanei scria Australia .
mihaela_s, spor la invatat. Munca peste vara o sa prinda bine la CV si referinte. Aici copiii pot incepe sa lucreze pe la 15 ani. Dar eu nu vreau sa-l grabesc pe Daniel, prefer sa aiba note bune, sa ia examenele cu note mari, si o vedea el dupa liceu.
mhldvrc, cum mai ai programul? Cum mai stai cu sanatatea?
Noi am avut parte de primul cutremur, vineri, seara, dupa 8.30pm, cand il culcam pe Mihai. A fost de vreo 4.6 pe scra Richter, dar ne-a luat ceva timp sa ne prindem de ce se clatina casa...
Fetelor, nu va suparati ca nu v-am raspuns la toate personal O sa incerc sa mai scriu zilele astea, sa mai recuperez. Maine avem "afternoon tea" pentru o noua colega - vine sa lucreze la noi pentru 6 luni, intai, cu ceva perspective de a ramane permanent. Faza draguta e ca e o prietena romanca, cu studii asemanatoare cu mine si care a aflat de job prin mine... Iar vineri e posibil sa avem o jumatate de zi pentru debrifing cu unit managera, sa afle si ea ce traume am suferit noi in ultimele 7-8 luni, cat ea a fost in alta regiune si sefa directa a fost in maternity leave. Sambata avem noi ceva musafiri, duminica merge Mihai la party... si uite asa ajungem iar la ziua de luni...
Ana68 spune:
'Neata dragelor si multumesc de urarile de sanatate!Isi revine ea mandrulita...
Vic...sora mea lucreaza ca asistenta medicala pe vas de croaziera...intrunul din voiaje a ajuns la Sidney,de acolo este tricoutul Luanei.
Vroiam sa va zic,pe scurt asa...ca am mai auzit una...cica una din mamele tzatzelor de fetite din clasa lui Alex,la sedinta cu parintii de unde si eu si Marius am chiulit dandu-ne faultati...cica s-a trezit zbierand in timpul sedintei cam asa: "Doammna diriginta,sa stiti ca stiu sigur ca Petenchea este satanist...face semnul ala cu degetele si asculta Rammstein".Deci...e grele,fetelor!
Va pup fuguta si va doresc o zi cat mai buna!
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
agho spune:
Katy, ce masuri mici porti! De copil! Chiar ca puteti face schimb cu usurinta de haine.
Ana68, insanatosire rapida! Sa treceti cu bn si peste ac. problema! Doar ce va vincasera-ti. Mi-era dor de tzatzica!
Sanca, spor la citit! Mai, tare mi-e ca si alor mei le zic ca daca nu sunt mai atenti de-acum, mai tarziu isi vor uita copiii prin magazin. Dar nu-i de gluma, ca unora li s-a si intamplat.
Referitor la colegele lui And., cred ca fetele sunt bucuroase. Saracele, de cand dau tarcoale.
Ieri insa a plouat ingrozitor si eu deja ma consolasem ca fi-miu va veni fleasca acasa ca n-avea umbrela si ma gandeam ca va conduce fetele din nou. De data asta insa, prietenul lui a plecat cam in fuga, si el la fel si nu-mi venea sa cred c-a venit acasa. Mai tarziu am aflat ca au fugit 2 fete dupa el, pana la scara blocului si el le-a lasat cam de izbeliste c-a venit acasa.
Vic, deci Daniel a uitat cate camasi i-ati luat. Nu-i de mirare! S-ar putea sa le cer si eu sa fac un plan de cheltuieli, poate asa mai revin cu picioarele pe pamant. Poate si noi, ca cine stie, pe undeva exista scapari. Deja aveti planuri de we. Bafta si la serv.!
Ana68 spune:
Agho,multumesc...Iti era dor?!Era de asteptat,prea n-au avut ce sa-i mai zica lui Alex,trebuia sa se iveasca ceva...ce?Pai de ce nu?Ca face asa...si asculta rock...e satanist...Dumnezeu asta dragutul chiar a lasat poarta deschisa...si nu se uita cum unii mai saltareti sar gardul...ntz,ntz,ntz...fac o reclamatie!
Vic...bine ca ati corectat proiectullui Daniel...nu s-a minunat la corecturi?Deci si lui ii place laptele...si mie si Luanei...
Anca,deci a venit mama ta in vizita...cred ca esti tare bucuroasa...Pai de ziua fetelor...am primit de la Luana cercei si medalion facut cu degetutele ei...le poti vedea in album pi casa nou,de la Alex pupici,iar mos mustata ne-a scos,pe noi fetele lui cele 3 mandre,la restaurant...
Cum a fost la open ala la Matei?Ce ai aflat?
Katy,cum te-ai distrat???Nu cred ca 1 cm pe luna e alarmant...de ce ar fi?Din punctul meu de vedere e ok...Atata vreme cat e sanatoasa,Doamne ajuta ca creste armonios!
Mihaela...poate ca Dianei i-ar place sa-si adune ceva banuti de buzunar...insa daca e ceva mai speciala situatia...asta este.Doar va avea timp sa munceasca,nu?Si,zic eu,dupa 18 ani,poate problema se va vedea si din alt unghi...zic si eu!
Sa iti zic o chestie haioasa:vine Marius ieri seara acasa,era dus pe ganduri...sta el ce sta si deodata imi zice direct:"Mama?ce-ai zice sa ne mutam in Suedia?"Mucles...ca mi s-a luat aerul...instant la tine m-am gandit,nu ati fi vorbit ,ci pur si simplu,in mintea mea Suedia se asociaza cu familia voastra...e o conexiune...L-am tras de limba,iti dai seama...avusese o conversatie cu un coleg de servici,al carui cumnat are o firma undeva in Suedia,de amenajari interioare,asa am dedus eu si care are mare nevoie de electricieni...ori colegul asta il intrebase pe Marius daca nu vrea sa mearga acolo sa munceasca...Marius a facut din rahat bici...si totul a culminat ca ce-ar fi daca ne-am muta acolo?!Problema este ca am inceput rumegatul,azi m-am dat online pe amabasada Suediei in Romania,am citit tot ce am putut intelege...ca in limba lor impletita iti dai seama ca ma uit ca vitica la poarta noua....si pare destul de usor...suspect de usor sate muti in Suedia.Chiar i-am povestit lui Marius despre voi,atat cat stiu din ce ai scris tu...si nu-i suna rau,insa are...o retinere...
Sa ai spor la invatat si sa dea Dumnezeu sa realizezi tot ce ti-ai propus!
Cum mai merge Silvia cu gradinita?
Mqqm...crezi tu ca nu ne mai batem capul pana la vara?Stai asa,ca n-ai luat la socoteala Pastele...Dar am zis in gura mare,sa nu mai conteze pe mine...cine vrea,n-are decat...io m-am spalat pe maini....Pana la urma ce a mai facut Dedi in vacanta?Tu cum te mai simti?
umfatelule...sper ca nu te-ai suparat pe mine....cineva acolo,interesat de ce am scris eu in blog...sub numele de maria-maria,sau cam asa ceva...am incercat sa intru pe blogul persoanei asteia si nu am reusit.Cum tu tocmai postasei ca ti-a placut ce am scris eu acolo,m-am gandit ca despre tine era vorba,fara sa ma mai gandesc altfel,ca de fapt tu ai la semnmatura linkul blogului lui Mihaita....asta a fost tot...asa ca sper ca nu esti suparata.
Andra...cum mai este mamica ta?
Maraaaaaa.....au trecut piticii?!Nu ne spui si noua de ce si cine te-a suparat?vreuna de pe aici?io cumva?(ca am talentul de a arunca cu mucii in fasoole si nici nu-mi dau seama...ca si pe Miha umflatel am suparato)
Miha rock,cum e terapia florara????!!!Ce-ti mai fac fatuca si flacaul?Tu cum mai esti??
Pe cine am uitat?
Gata,ma duc ca Alex deja face ture...ii urla chinezii din stomac...fug sa fac ceva de halit...Sa aveti o noapte linistita!
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri