Copii din 1995-1998(28)
Raspunsuri - Pagina 16
agho spune:
Andra, insanatosire grabnica! Ma bucur ca se simte mai bn mama ta! Doamne ajuta!
mhldvrc. multumim pt. flori! Superbe! La fel si tie!
Sanca, da, numai ca aici nu poti scapa asa rapid. La multi ani si tie!
Ana68, ai notebook, ai ce scrie si ce sterge. Da, mare agitatie si la tine. Nu ma asteptam insa ca ar fi fost vorba de personalul ajutator din gradinita. Cat i-am avut la gradinita pe copii, nu s-a pus problema de-asa ceva. La finalul graidintei am fost mai draguti cu d-nele de la bucatarie. Deci depinde de la caz la caz. Mare alergatura pe capul tau!
Iar dirgintei i-ai zis bn ca daca toti il vor pe Alex la olimpiade, e de asteptat sa oboseasca. Bine c-ati rezolvat-o si pe d-na de mate. Noi am luat orhideele cam cu 55 lei, inalte, superbe cu doua tije. Oricum, bafta multa! Si sigur ca Ana a rezolvat problema a doua zi. I-a dat altcuiva sarcina asta si si-a vazut de treaba.
O zi frumoasa maine, tuturor!
mihaela_s spune:
Buna ziulica!
Noi nimic nou, decat ca am implinit ieri un an jumate de Suedia, cu bune si cu rele...uite cum trece timpul!
In rest, suntem in parametri si mergem inainte. Eu s-ar putea sa lucrez la vara, am vb ieri la laborator si au fost tare incantate fetele, ramane ca luni sa vad ce zice sefa de lab, vineri n-a fost la munca. Aici e tare la moda munca peste vara, tinerii de peste 13 ani pot lucra si deja cateva colege de ale Dianei se pregatesc sa munceasca. Diana mai are de asteptat pana la anul...Aici dupa 13 ani copiii au multe facilitati...pentru ca primesc legitimatia(buletinul nostru) au drept la card in banca, sub acordul parintilor, au drept la carduri de cadouri la magazine si pot plati cu card daca se legitimeaza. Deja dupa 13 ani sunt copii mari!
Mai ce citesc acolo agho si Ana-Maria, brrrrrr...aiurea de tot. Noa bine ca a trecut si ati scapat, sper ca la anul sa isi mai bata capul si altii.
umflatel imi pare rau pentru copilasul acela, e dureros cand mor copilasi....
Andra ce bucurie ca mama ta e bine! Recuperare grabnica si sa o vedeti cat de curand acasa.
Mihaela , multumim de flori, ce buchet frumos! Iti dorim la fel si tie!
Sanca, o zi a femeii frumoasa si tie. Aici nu se sarbatoreste, noi o tinem cu o cina tacos si un tort facut de mine. Lectura placuta!
agho, asa deci...Andrei e deja gentlemen, conduce colege acasa...bravo! In curand o sa te vad cum iti bat fetele la usa....
Fetelor va pup cu drag, va doresc un we placut in continuare si numai flori si bucurii maine de Ziua Femeii!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralualexandrei Intru sa va dau o veste buna buna Ieri mami a respirat toata ziua singurica fara ventilator!!!!!!! Sunt atat de fericita ca-mi vine sa plang,copiii asta au si facut cand au auzit Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3 |
ralu,asta da veste!la cat mai multe vesti bune!
LA MULTI ANI!SA AVETI O ZI FRUMOASA SI SENINA!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui Ana68 Anca,spor la citit... La Timisoara ploua,e urat...vreme de stat in casa...si mi-e o leneeee,de ma doare... O sambata si duminica faine sa aveti! Ana-Maria,mami deAlex&Luana Album pi casa Pi casa nou Amalgam de ganduri |
ana,frumos blog-ul!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mikki2 spune:
LA MULTI ANI SI SÅ AVETI O ZI FRUMOASÅ alåturi de cei dragi-
Eu nu v am uitat , sunt doar fff ocupatå.Dupå ce termin cu examenele o så scriu mai mult.Vå pup pe toate
mihaela77O spune:
dragele mele,de ziua noastra,va ofer si eu un mic cadou virtual
sa aveti o zi senina,frumoasa cu multe
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
ralualexandrei spune:
Pt toate mamele din lume si pt a mea in mod special:
E ziua ta, mamico,
In dar ti-am adus inima
si crede-ma, mamico,
Un dar mai frumos nu se putea.
Am vrut sa-ti culeg o floare,
Un mic ghiocel frumos,
Dar pana la urma moare
Si cui e de folos?
Refren: E ziua ta, mamico,
In dar ti-am adus inima
si crede-ma, mamico,
Un dar mai frumos nu se putea.
Am vrut sa-ti culeg stelute,
sa-ti fac un frumos colier,
Dar cine nu stie oare
Ca in zori stelutele pier?
Refren:
Am vrut sa-ti culeg o raza
De soare, sa-ti prind in par,
Dar tu stralucesti mai tare
De dragoste si dor.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Ana68 spune:
Pe sfarsit de sarbatoare,LA MULTI ANI! tuturor fetelor...sa fiti iubite si implinite,adulate si fericite,sanatoase si in putere,sa traiti in intelegere si buna stare!
umflatel,multumesc...nu ti-am gasit blogul...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui Ana68 Pe sfarsit de sarbatoare,LA MULTI ANI! tuturor fetelor...sa fiti iubite si implinite,adulate si fericite,sanatoase si in putere,sa traiti in intelegere si buna stare! umflatel,multumesc...nu ti-am gasit blogul... Ana-Maria,mami deAlex&Luana Album pi casa Pi casa nou Amalgam de ganduri |
ana,cum adica nu imi gasesti blogul?
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA