*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (22)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Eva de Mirtha
Dodo de Alexa

Felicitari fetelor care au avut botezul in we. Sa va traiasca puiutii crestini!

David doarme cu noi in camera dar in patutul lui desi spre dimineata il iau langa mine si dormim asa, timp in care sta numai cu tztzi in gurita, cum o scapa, cum maraie. Eu l-as culca si in rest cu mine dar nu poate fara sa suga, sta ce sta si iar cauta tzitzi.

Vigantol nu am luat deloc...soare

Oti, pe David cred ca il dor gingiile ca baleste la greu, isi roade degetele (mushca nu suge din ele), mai nou isi mushca si limbuta nu stiam de ce o scoate afara...roade la greu din alea din pastic moale, cand le scapa, plange; cu gel parca nu i-as da inca desi am in casa.

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Povestea nasterii
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

otilia multumim ..cat priveste productia asa este eu habar nu avea cum arat m-am vazut si eu acuma in poze ce milka sunt azi chiar am batut recordul la lapte de dimineata peste 300 ml...oricum el nu papa atata...deh sa fie tzitzi cuminti ca numai suport alte bube ...in legatura cu elisa ca e cuinte dupa programul descris de tine l-am recunoscut pe Dimitrie...chiar ma gandeam e defect e prea cuminte ..ptiu sa nu il deochi ...abia astept poze de la botezul Elisei
mada da e foarte cuminte hahaha
spiridusule liniste
mai fete la noi inca nu au aparut durerile de gingi sau cel putin nu dam semne balute avem si atata...

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez

Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

noi am suspectat-o pe laura ca ii dau dintii de pe la 4 luni. primul a iesit la 10 luni, fara nici unul din semnele din folclor

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Eu dorm in aceeasi camera cu Miruna dar ea in patut si eu in patul meu. E mai bine asa decat sa dormim amandoua in acelasi pat, ma odihnesc mai bine. Doarme adanc fara sa se miste pana i se face foame si incepe sa se foiasca dar nu ma dau jos din pat pana nu scoate si un sunetel ceva ca sa fiu sigura ca nu adoarme din nou. Facem putin zgomot, tati nici nu stie cand ne trezim.
Ca mi-am adus aminte sa va spun. Acum cateva capitole va faceati griji ca nu tin bebeii capul sus sau ceva de genul. Pai trebuie antrenati micutii ca sa stea singurei. Chiar daca nu le place sa stea pe burtica, 5 min pe zi sunt suficiente pt intarirea muschilor gatului. La fel cand va veni timpul pt stat in fundulet. Un pic de ajutor pe zi si vor sta mult mai repede. Sigur, trebuie sa fie si varsta potrivita pt ca sa nu aiba problemute cu coloana. Miruna nu doarme pe burta neam, nu-i place in mod deosebit pozitia dar o asez la mine pe burta si vorbim 5-10 min pana da semne ca s-a plictisit sau a obosit si isi tine capul foarte bine, daca ii dau un deget se ridica in fundulet si sta teapana in pozitie. O pun la loc la orizontala si incepe scandalul

Si eu la fel!

Iar cu tinutul capului, asa este, tb. pusi pe burta pt. ca sa isi antreneze musculatura spatelui si gatului.

http://community.webshots.com/user/anes74

Mami de minune Remus (10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

ufff, urla... e la mine pe piept, um o pun jos cum tipa.
cred ca o dor intepaturile. i-am dat niste perdolan...

eu dorm cu ea in camera caci plange silentios si nu as auzi-o altfel. m-am nesimtit ingrozitor si nu ma trezesc decat daca plange bine. daca doar se foieste nu o aud. cu laura am dormit in camera pana la 6 saptamani si apoi am plecat caci nu ma puteam odihni, ii numaram respiratiile si ma trezeam la orice foiala.
nicole doarme inca in landou, pus langa patul meu.

eu pe laura am pus-o in fund pe la 4 luni ca ragnea altfel. insa efectiv in fund a stat la 9 luni (nesustinuta) si a mers la 1 an si 4 luni- singura ca de mana mergea de mult pe aici nu se antreneaza copiii sa faca nimica se lasa in plata domnului si le fac pe toate mai tarziu. eu zic tot timpul: om mare sa nu mearga sau sa nu stea in fund nu am vazut - si asistenta a adaugat razand "sau fara sa ii fi crescut dintii ..."

editez iara: astia de pe la ce varsta isi tin tartacutza? ca eu sunt zuzi la faza asta, sor-sa si-a tinut-o de la nastere si astalalta de vreo cateva saptamani e destul de stabila si ea, nu mai face precum cateii aia de masina.
uff, m-a balit pe plovaru meu frumos si nou si de firma
reusi sa o culc saracuta ... ii mai dau perdolan si la baie. s-au inrosit ambele intepaturi. nu mi place

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Mamici multumim pentru urari ! Va dorim asemenea muuulllttteee lunitze furmoasa si sanatoase !

Nu pot ramine la taclale ca am o durere ingrozitoare de cap. De cind doarme Pici noaptea ma tot intind la citanie si cam uit sa ma opresc. Iar acum trag ponoasele ! Revin dupa ce imi mai trece ceata asta din creieri !

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Of course.....Da" daca iti mai spun una .....nu o sa iti vina sa crezi : in final incepusem sa ma intreb daca nu cumva Eva are 5 luni ....nu de alta dar se apropie de facut Infanrix Penta si ma trecusera transpiratiile Asa sunt de stapina pe aritmetica mea.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Noi avem mai nou program. Din prima noapte petrecuta la Constanta si-a scos prima masa din noapte. Asa ca ne trezim pe la 4.30-5.50 si apoi 7.30-8. Apoi incepe sa se foiasca si o iau in pat si dormim pana la 11 . Mai nasol cu culcatul....de obicei adoarme pe la 23.30, chiar si 12.30. Aseara nu a vrut deloc sa doarma, s-a chinuit tati si in final a adormit pe la 1.30. Nu mai urla seara, ci vrea sa fie putin plimbata, apoi o pun in landou si adoarme singura. Rade tot timpul. E asa cuminte de nu-mi vine sa cred. Si acum sta in patut si vorbeste cu caruselul. Azi nu a stat DELOC in brate...doar cd a papat. In rest a stat in ursulet si acum in patut. Doar seara avem program de plimbat in brate prin casa, ca se plictiseste mititica mea.

Alexis!!!
Eva!!!!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

brie, bine ai revenit! Ce progrese a facut Androniki!!! Ai domnisoara mare de acum! Am o nora pe cinste!

Nici mie nu mi-a spus dr. ca Vigantolul se da numai o luna . Cred ca am terminat sticla dupa o luna jumatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Otilia felicitari pt bebelina cumintica. Ne-am intors de la cantarit....... 7.360 !!! Nu degeaba ma chinui eu cu alaptatul non stop. M-am plans de nopti nedormite si mi-a zis ca e intr-adevar puseul de crestere si ca ar tr sa se termine. Si faza tare e ca a dormit 4 ore si ceva legate cum n-a dormit el niciodata, ar mai fi dormit probabil dar l-am trezit sa pape. A dormit in carut la plimbare, noi am profitat ca l-am vazut asa adancit in somn si am fost la o cafea, am mai stat de vorba, am luat aer, e f frumos afara. De obicei nu doarme prea bine in carut, are un somn superficial, se trezeste daca ma opresc.
Am dezghetat lapte de la congelator si i-l las mamei sa i-l dea la noapte. Trebuie sa ma odihnesc. Am intrebat daca ar fi mai bine daca bb ar dormi in alta camera. Mi-a zis ca pana la 6 luni se recomanda sa dorm cu el in aceeasi camera. Adevarul e ca ma cam inspaimanta ideea de a-l lasa singur.
Mi s-au pus tot felul de intrebari ciudate gen aveti cazuri de violenta domestica in familie?? M-a pus sa fac un test ce indica depresia postnatala. Cred ca aveam o fata...

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK

Mergi la inceput