*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (22)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Vorbeati de somnul bebelusilor...ma uit ca ziua nu are nici un program, Luca. Sunt zile cand are numai reprize de cate 30-40 de minute si altele in care doarme legat si 1,5-2 ore. Asta e motivul principal pentru care imi e greu sa ma apuc de ceva prin casa...nu-s convinsa ca pot termina ce am inceput ..dar m-am obisnuit sa reiau.
Singurul lucru stabil de pana acum e ora de culcare care este intre 20 si 21. De trezit, se trezeste de 2 ori (uneori si de 3 ori) si nu la aceleasi ore. Dimineata se scoala in jur de 7, dar s-a intamplat de destule ori sa fie si 6-6:30 sau mai rau 5:30. In dimineata asta a batut recordul....s-a trezit de tot la 4:40.
Din cate vad, cred ca am sa repet experienta cu trezitul noaptea pana tarziu. Am incercat varianta cu alinatul, intorsul lui pe cealalta parte...cu gandul sa vad daca nu cumva asta era problema si nu masa de noapte...dar nu, clar i se face foame, pentru ca la mesele de noapte mananca mereu cel mai mult. Momentan, ma consolez ca inca e bine...astept cu interes dintii..
Nici eu nu-l mai schimb de pampersi noaptea pentru ca as risca sa-l scol de tot. In plus, vad ca-si pastreaza ritmul sa faca kk din an in paste, deci noaptea n-a mai facut deloc decat pipi.

Mai, de Vigantolul ala am uitat total ca-mi spusese si mie la David ca nu se da atata vreme dintr-o sticla...acum nu mi-a mai spus nimic si tot dau din ea de cand s-a nascut.. Asta e..o sa luam alta!

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Sunt in ceata...vreau sa cumpar un steamer si nu stiu de care...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Darling_

Buna dimineata
Otilia bebele meu e si mai nevigantolat. Eu nu i-am dat deloc si nici nu ii voi da pt ca aici nu se dau nici un fel de vitamine sau altceva atata timp cat bb ia bine in greutate si nu arata ca ar fi probleme.

Eu ma declar disperata, gata, pana aici. Nu era suficient ca bb se trezea din 2 in 2 ore. Acum se trezeste si mai des, azinoapte s-a trezit si la o ora. Ce se intampla de ii este asa de foame, o fi laptele neconsistent, sunt confuza si obosita. Am pierdut sirul trezirilor. Daca mai tine asa il bag pe lapte praf, am cazut in butoi. La un moment dat l-am lasat sa se foiasca si sa se agite sa vad ce se intampla, daca ii este cu adevarat foame sau e agitat de la altceva. Atat s-a foit ca s-a inecat cu propria saliva, dar s-a inecat rau ca m-am si speriat, tot tusea si nu-si revenea sa poata respira. In cateva ore mergem sa-l cantarim.

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK

Bafta la doctor, sigur a luat bine in greutate. Cred ca e vorba de puseul de la 10 saptamani ca ai nostri cam atat au acum. La a mea se manifesta prin somn, a dormit ieri ca niciodata, dupa ce ca a dormit noaptea 8,5 ore a dormit si toata ziua cat am fost prin oras, nu s-a trezit la urcat/coborat prin tramvaie, nimic. Doar pe seara cand am fost sa discutam de restuarant a inceput sa bazaie in taxi putin si putin si la restaurant. Ne-a lasat sa ne vedem de treburi, insa de la 10 la 12 a fost bazaita rau. Ma oftica, cum o bag in baie urla si toata seara dupa baie. Da ma apuc ca si la Ana sa-i fac baie dimineata si asta este iesim seara la plimbare.
Al tau nu doarme cand il scoti afara? Eu mai aplic trucul asta cand vad ca nu am lapte, o scot la plimbare si daca doarme 2-3 ore au sanii timp sa se umple.

Voi ati inceput sa le dati cu gel pe gingii, ca am vazut saptamana trecuta copilul vecinilor, tot asa agitat, plangea cam toata ziua si nu mai erau colici, cum ii da cu gel se calmeaza. El incepuse sa saliveze mult, plangea excesiv si mamica lui crede ca-l deranjeaza gingiile ca se pregatesc de dintisori.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Buna mamici scumpici!
Si yo pot sa zic ca si-a facut bebe program, numai ca nu e unul placut...se trezeste in fiecare noapte la 12:30, la 3, la 5, la 7 si la 8

Acelasi program de masa are si David, mai putin ora 8.La ora 8 e trezirea, dar fara papa.Deci...o fi ceva in aer de se trezesc asa des, mai ales ca David, pana acum 2 saptamani, se trezea doar la ora 3 si la 7.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Buna fetele, in sfarsit am ajuns sa pun si eu pozele baiatului
http://family.webshots.com/album/570128435lcfHru

se vede ca bebe e mai cuminte,nu??? hahaha

Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Te referi la mancarea la borcanase sau la ce?? Ca n-am inteles....dar te cred pe cuvant!!

Citat:
citat din mesajul lui alra

pe mine puteti sa ma credeti pe cuvant
softul la care lucram noi e pentru fabrici de mancare de animale si mancare de oameni (sunt sectiuni diferite, nu va ambalati - dar au totusi un nucleu comun, ha!) si stim tot felul de smecherii si proceduri.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Mada,sa-ti traiasca copiii!Ce frumusei sunt amandoi!
Ce frumos trebuie sa fie sa ai 2 copii...si eu ma gandesc la bb2 dar peste vreo 2-3 ani...
Am vazut cutiile de la Ikea...si eu am o gramada pe sifonier...vreo 6, am bagat in ele vrute si nevrute....si cand am nevoie de ceva e jale ca n-ajung la ele, tre sa-l astept pe sot...dar macar nu mai stau cu toate cele insirate peste tot.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Otilia ma bucur ca Elisa e cumintica si cum de nu iti e teama sa mergi prin tramvaie...
La ce restaurant faceti botezul?

Ramo si eu vreau steamer.....!!!

Mirtha tu ce steamer ai? de zici ca scoate abur...poate nu l-ai inchis bine...zic si eu ....

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

io n-am program de somn, program de masa, peogram de joaca, program de utzaiala

io n-am nika

nici macar timp nu mai am
as vrea sa ii pot filma cate timpenii fac intr-o zi.. inclusiv 'al mic... toata ziua se hlizesc unul la altul

acum alexandru scrie cu stiloul pe peretzi... sa il iau.. sa il las? daca il iau urlaaaaaaa
da-i in pana mea de peretzi, mai bine liniste!

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

La multe lunite pentru
Eva
si
Alexis!

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput