*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (22)*
Raspunsuri - Pagina 6
monicus spune:
Am pus poze de la botez la semnatura.... sper sa va placa pozele....
Va 
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 9+ saptamani
pozele mele
Ramo2007 spune:
Otiliav, parca m-ai intrebat zilele trecute de icoana de argint.Asta a fost cadoul care am vrut sa-l luam nasilor, la botez, insa daca eu nu am iesit din casa nu am cumparat...urmeaza, le-am spus ca va veni cadoul mai tarziu.Stiu ca in Unirea la parter e un magazin cu icoane de argint...sau cel putin era acum cativa ani...sper sa mai fie.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
alra spune:
pe mine puteti sa ma credeti pe cuvant ![]()
softul la care lucram noi e pentru fabrici de mancare de animale si mancare de oameni (sunt sectiuni diferite, nu va ambalati
- dar au totusi un nucleu comun, ha!) si stim tot felul de smecherii si proceduri.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
Darling_ spune:
Buna dimineata
Otilia bebele meu e si mai nevigantolat. Eu nu i-am dat deloc si nici nu ii voi da pt ca aici nu se dau nici un fel de vitamine sau altceva atata timp cat bb ia bine in greutate si nu arata ca ar fi probleme.
Fluturasha m-ai dat gata cu bombonica ta. Are niste ochi asa frumosi, iti vine s-o papi.
Mary isa sa va traisca micuta crestina dansatoare. Nu stiu sa te sfatuiesc in privinta actelor, din pacate.
Eu ma declar disperata, gata, pana aici. Nu era suficient ca bb se trezea din 2 in 2 ore. Acum se trezeste si mai des, azinoapte s-a trezit si la o ora. Ce se intampla de ii este asa de foame, o fi laptele neconsistent, sunt confuza si obosita. Am pierdut sirul trezirilor. Daca mai tine asa il bag pe lapte praf, am cazut in butoi
. La un moment dat l-am lasat sa se foiasca si sa se agite sa vad ce se intampla, daca ii este cu adevarat foame sau e agitat de la altceva. Atat s-a foit ca s-a inecat cu propria saliva, dar s-a inecat rau ca m-am si speriat, tot tusea si nu-si revenea sa poata respira. In cateva ore mergem sa-l cantarim.
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK
Amalia spune:
Vorbeati de somnul bebelusilor...ma uit ca ziua nu are nici un program, Luca. Sunt zile cand are numai reprize de cate 30-40 de minute si altele in care doarme legat si 1,5-2 ore. Asta e motivul principal pentru care imi e greu sa ma apuc de ceva prin casa...nu-s convinsa ca pot termina ce am inceput
..dar m-am obisnuit sa reiau.![]()
Singurul lucru stabil de pana acum e ora de culcare care este intre 20 si 21. De trezit, se trezeste de 2 ori (uneori si de 3 ori) si nu la aceleasi ore. Dimineata se scoala in jur de 7, dar s-a intamplat de destule ori sa fie si 6-6:30 sau mai rau 5:30. In dimineata asta a batut recordul....s-a trezit de tot la 4:40
.
Din cate vad, cred ca am sa repet experienta cu trezitul noaptea pana tarziu. Am incercat varianta cu alinatul, intorsul lui pe cealalta parte...cu gandul sa vad daca nu cumva asta era problema si nu masa de noapte...dar nu, clar i se face foame, pentru ca la mesele de noapte mananca mereu cel mai mult. Momentan, ma consolez ca inca e bine...astept cu interes dintii..![]()
Nici eu nu-l mai schimb de pampersi noaptea pentru ca as risca sa-l scol de tot. In plus, vad ca-si pastreaza ritmul sa faca kk din an in paste, deci noaptea n-a mai facut deloc decat pipi.
Mai, de Vigantolul ala am uitat total ca-mi spusese si mie la David ca nu se da atata vreme dintr-o sticla...acum nu mi-a mai spus nimic si tot dau din ea de cand s-a nascut..
Asta e..o sa luam alta!
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
lauramiron spune:
Te referi la mancarea la borcanase sau la ce?? Ca n-am inteles....dar te cred pe cuvant!!![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra pe mine puteti sa ma credeti pe cuvant softul la care lucram noi e pentru fabrici de mancare de animale si mancare de oameni (sunt sectiuni diferite, nu va ambalati ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
monicus spune:
Bafta la dr. Tinem pumnii Darling.
Sa aduci vesti bune.
Te 
| citat din mesajul lui Darling_ Buna dimineata Otilia bebele meu e si mai nevigantolat. Eu nu i-am dat deloc si nici nu ii voi da pt ca aici nu se dau nici un fel de vitamine sau altceva atata timp cat bb ia bine in greutate si nu arata ca ar fi probleme. Fluturasha m-ai dat gata cu bombonica ta. Are niste ochi asa frumosi, iti vine s-o papi. Mary isa sa va traisca micuta crestina dansatoare. Nu stiu sa te sfatuiesc in privinta actelor, din pacate. Eu ma declar disperata, gata, pana aici. Nu era suficient ca bb se trezea din 2 in 2 ore. Acum se trezeste si mai des, azinoapte s-a trezit si la o ora. Ce se intampla de ii este asa de foame, o fi laptele neconsistent, sunt confuza si obosita. Am pierdut sirul trezirilor. Daca mai tine asa il bag pe lapte praf, am cazut in butoi Adriana mamica de Eduard (09.12.2008) http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK |
pozele mele
alra spune:
| citat din mesajul lui lauramiron Te referi la mancarea la borcanase sau la ce?? Ca n-am inteles....dar te cred pe cuvant!! |
mancare, vitamina, borcane, orice se baga in gura (si se inghite) la modu general
daca ma crezi e bine
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
monicus spune:
Multumim frumos Mirtha... vei gasi poze la semnatura..
Te 
Monicus va doresc o zi minuta la botez !
Oceanborn multa bafta , va asteptam cu rezultate din cele mai bune!
Simona1402 !
pozele mele
monicus spune:
Multumim frumos Amalia... Crestem... si crestem.. Santate multa si tie. Te 
LA MULTE LUNITE pentru VICTOR de Carmendu, VICTOR NICOLAS de Nebunica-zapacica, ANA de Monicus, ANDREI GEORGE de Caterinas si ANDRA SARA de Isaelena
Sa fiti sanatosi puiutilor si sa va bucurati parintii!!
pozele mele