*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (22)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

La mule lunite pt Eva si Dodo.

Edi a chelit pe ici pe colo si arata foarte nostim. Adica pe alocuri are din parul vechi, in crestet a inceput sa-i creasca parul nou iar in spate, acolo unde se freaca atunci cand sta pe spate are o mare poiana

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Darling ce s-a distantat Eduard de Elisa si-s nascuti in aceeasi zi, se vede ca-i baiat si e voinic nu gluma.

Si mie mi s-au pus intrebari despre cum ma descurc, cum este noaptea, ce tonus am. E bine ca ei se preocupa si de mama nu numai de copil. In Bucuresti am experimentat numai pretentii din partea pediatrilor, sa faci asa, sa dregi asa, eu una nu am fost intrebata daca am timp, daca ma simt bine. Poate alte fete au fost intrebate de doctorii lor ca asa mi se pare normal, noi suntem ca o echipa mama-bebe, ca sa ii fie bine lui bb trebuie sa aibe mama o stare buna si fizica si psihica.

Spiridus, hai fii serioasa, ce program sa mai ai cu doi copii, mai ales cum ii ai tu asa apropiati ca varsta. Noi, adica eu, Ana, Elisa, ne-am trezit de-a binelea la 11 astazi, si nu imi e rusine de mine ca daca mi s-a trezit la 3 ore azi-noapte atunci la trezirea de la 8 am revenit in pat, daca nu-mi fac somnul sunt nauca. Din fericire azi era si Ana obosita si a dormit bustean langa mine. Ca altfel e nasol, trebuie sa ma trezesc sa-i pun masa, sau ce urasc cel mai mult, merge la baie si ma striga sa vin sa o sterg , iar eu trebuie sa merg asa cheauna. Targetul meu zilnic este sa fie mancati, scosi la aer si spalati iar cu Ana sa mai fac si vreo activitate educativa sau macar sa ii citesc o poveste ca ea si asa se uita la un film de desene zilnic (din alea luni de o ora - doua, de preferat ceva Disney). Azi am fost cu ele in Cora, de fapt mai mult pe la celelalte magazine din zona. Si au rezistat 4 ore , mi-am luat eu 2 bluze si 2 perechi de cizme ca nu stiu cand mai pup timp de cumparaturi.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Azi m-am descurcat admirabil pt prima zi in care suntem singuri acasa cu bebelina. am strans prin casa, am spalat vase, am facut supa, am spalat de mana niste hainute, am bagat si masina 3 ture, am desfacut bagajele...bebelina super ascultatoare. A mai stat tati cu ea, dar mare parte din timp a stat sngurica. acum e la ea in camera, se uita la carusel. Doar ce am terminat masa de dupa baita. sper sa adoarma mai devreme asta seara, nu ca aseara la 1.30

Felicitari fetelor care si-au crestinat puiutii!
Spre rusinea mea, eu nu am avut timp sa citesc si sa vizionez poze. Dar sper sa recuperez.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

VA MULTUMESC PTR URARI....SUNT EMOTIONATA.....SA VA CREASCA PUII MARI, CUMINTI SI SA VA IUBITI MEREU....

Bravegirl.. sa-ti traiasca frumoasa si mie sa-mi traiasca nora....s-au facut deja 3 luni de cand te fugaream prin saloane ...incredibil..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Multumesc cuscra! Dar vezi ca ma cam supar, zau...e cam smecheras Dodo al tau. Parca vad ca o da intoarsa si mi-o lasa pe zanica mea cu ochii in soare. L-am vazut eu cum ii sticlesc ochisorii ...cred ca-si face harem.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Ti-am pus o poza noua......sa vezi ca e cu gandul numai la fii-ta un pupik balos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

'neata,

Ma doare capul rauuuuuuuuu...mi-am facut un fervex si sper sa treaca.
Pitica mea a papat aseara la 19 si apoi dimineata la 4 si la 7, ma mai bag si eu la somn dupa ce beau fervexul...cred ca durerea e din cauza ca noaptea se raceste in casa...si Sarei i-a curs un ochisor, am sters-o acum cu ser fiziologic...of ca nu mai vine odata caldura

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Neatza, neatza, poftiti la !

O zi frumoasa tuturor mamicilor si bebicilor!

mami de Iulia 26.11.2008

http://family.webshots.com/album/570114812bdJlgG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

La multe lunite pentru:

Arianna Maria de BraveGirl

Paula Sofia de criss703

Mara Ioana de Mnarcisa

Tudor Andrei de aurisca

Matei de andreyutza

mami de Iulia 26.11.2008

http://family.webshots.com/album/570114812bdJlgG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Neatza si de la mine. am baut cafeaua deja, multumesc Fluturasha.

La multi ani cozonaceilor care azi implinesc cat mai multe lunite!!

Mandra mea a luat-o razna. Se scoala de 2 ori pe noapte acum si mai nou, nu mai vrea sa adoarma. Ieri noapte am facut planton cu ea cam 3 ore, azi noapte doar o ora. Sunt cheauna de somn. De ce nu vin oare copii astia cu instructiuni??? Macar sa stiu si eu cu ce gresesc de isi da programul asa de tare peste cap. Si eu care o laudasem ieri.... Va pup, mai intru mai incolo.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput