Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (73)
Raspunsuri - Pagina 18
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Daca ma poate ajuta cineva: am nevoie de o "pila" pt o programare mai rapida la ecografie Doppler, in Iasi. am fost programata peste mai mult de o saptamina, ceea ce mie mi se pare foarte tirziu; voi avea atunci 36s1z... if you can't say something nice, then don't say nothing at all http://pisigri.blogspot.com/ |
Pentru cve ti-a recomandat doctorul eco doppler ?? cumva pt vasele de sange ?
37+ cu
Alexandrawww.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
aris26 spune:
pisik - nu o lua si tu de buna pe d-na doctor de la cmu. s-ar putea sa fi greshit. cursurile astea de ecografie dureaza ani de zile sa nu mai zic pana aduna experienta necesara. din pacate sunt f putini doctori care chiar stiu sa interpreteze ce vad.ia sa vezi ce surpriza iti face bb la nashtere
34+
poze
AMR 6 saptamani 
shasa spune:
Am asa o stare astazi
Nu imi arde de nimic. Si voiam sa ma ocup de hainele baietilor sa vad ce si cum asez, trebuie sa incep sa sortez hainele lui bebic mic, sa bag la masina si la calcat. Si ieri nu m-am simtit bine iar astazi nu am chef. M-as baga in pat sa dorm dar nu am cum ca nu pot de "indieni" Zilele urmatoare ii dam la bunici pana la sfarsitul weekendului, si sa te ti rasfat pe fundul meu atunci.... trezit la ce ora vreau, culcat la ce ora vreau, stau si citesc......ma odihnesc.....ehehi....boierie. Fetelor care sunteti la prima sarcina nu va plangeti ca nu aveti ce face acasa. Stati si va odihniti. Este mai mult decat necesar in perioada asta. Ca ce dor o sa duceti pe urma de momentele in care nu aveati ce sa faceti.......
Se pare ca sunt destul de depresiva astazi, imi pare rau nu vreau sa va transmit si voua starea asta.
Ma bucur eu acum ca dau joi copiii la bunici dar pe sambata deja imi va fi foarte dor de ei
si ma voi invarti in prin casa ca c..u' in caldare![]()
Hai ca am ajuns sa ma contrazic si singura![]()
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 32+
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui millie [b]NOVUS[/b ]sunt foarte curioasa cand o sa nasti,poate vom naste in aceiasi zi Galushca ti-am vazut poza cu printesa,e frumoasa foc ![]() monica 38+ Lara |
Millie, eu s-ar parea ca o sa nasc joi sau vineri sapt viitoare !!!

nu imi vine sa cred !!!asta daca nu are printesa alte idei pana atunci !!!
tu pe cand ??

37+ cu
Alexandrawww.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
olishka spune:
Pisik ma rog pentru tine sa stea bebe cat mai mult la caldurica. Eu aveam contractii si mi-a spus doctorul sa iau No-spa, dar am luat o zi, doua, iar apoi am incercat sa ma odihnesc cat mai mult si sa elimin orice efort. de atunci sunt foarte bine si fara acele pastilute. Mie nu-mi place deloc sa le iau.
Si eu am avut o perioada in care eram asaltata de arsuri. Dar am observat ca le aveam mai ales daca mancam dulciuri. Am mai renuntat (cu greu) la ele si acum sunt ok. Iar laptele chiar facea minuni.
Ma amuz in fiecare zi pe seama buricului ca ia forme care de care mai ciudate in fiecare zi. Cand ma ridic din pat se tuguiaza burta iar buricul seamana cu un vulcan, asa mi se pare mie. Oare dupa ce o sa nasc o sa aiba aceeasi forma de dinainte? 
Olga
30+
David
novus spune:
Cuscra Shasa, pai ce-i cu tine ??? astenie de primavara ?!

Chiar ma gandeam ca peste vreo 2 saptamani nu o sa ma mai plictisesc deloc pe acasa, vorba ta ! 
Las' ca acusi ti se insoara baietii si .. iti faci de cap !!
37+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
millie spune:
Novus si eu tot pe vineria viitoare am programata cezariana,asa ca bebelusele noastre va trebui sa steie cumintele pana atunci
monica
38+
Lara
pisigri spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Pentru cve ti-a recomandat doctorul eco doppler ?? cumva pt vasele de sange ? 37+ cu Alexandrawww.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3 |
novus, asa cred, din cite am citit eu...in caz de hipertensiune arteriala indusa de sarcina se monitorizeaza fluxul de singe catre bebe, ca sa vada daca e bine hranit si oxigenat.
am "donat" azi singe pentru determinari care confirma sau infirma suspiciunea de preeclampsie, le iau miine...dar as fi vrut sa fac si eco asta mai repede, sa ne lamurim exact ce si cum. eu miine sint 35s. sincer mi-e teama, bebe misca vioi in general (isi mai ia ea cite o jumatate de zi de odihna la citeva zile), edeme nu am exagerate (doar dificultate de a scoate verigheta, dar...inca iese relativ usor), tensiunea e aprox 130/80 de saptamina trecuta joi...
na, vedem miine daca au aparut ceva proteine in urina si cum e cu functia hepatica si renala, si sper sa evaluam situatia mai obiectiv decit pe baza semnelor clinice care sint discutabile. numai ca in final masurarea IR-urilor este singurul indiciu clar asupra starii lui bebe la ora ast...
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
Timi07 spune:
Buna ziua!
Bun venit noilor burtici!
In sfarsit am vazut-o pe Ileana, e o dragalasa si sper ca-i si o papacioasa ![]()
Ieri am fost la dr, examinarea aici e foarte simpla dar a fost placut sa aud ca "baby is happy". Am avut noroc ca mi-a dacut si un scan, cu un aparat din epoca de piatra dar am vazut cum dadea bebe din manute, misca buzele, inimioara batea cu putere asa cum trebuie. imaginea era foarte neclara, nu prea se vedea nimic calr dar e de prisos ca mie mi s-a parut ca vad cel mai frumos bebe din lume, nu-i asa? Na stiti si voi cum e ![]()
In rest suntem bine-binisor, purtam cu mandrie cele +9,2kg in plus si burta imensa care acush nu mai intra pe usa. Azi e un aer mai primavaratec aici, avem soare si eu am mult mai multa energie decat deobicei desi bebe m-a tinut treaza pana tarziu si dimineata Sophie mi-a dat desteptarea devreme.
Nu stiu ce face bebe dar seara se apuca de redecorat vile, croseteaza, joaca tenis .... habar n-am ce face da nu sta-n loc sa pot adormi si eu mai devreme. Lasa ca in doua luni ne-am dat intalnire si-o sa avem o discutie serioasa ochi in ochi![]()
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
georgiana310 spune:
PISIK, nu te stresa! La mine e in urma cu 1 saptamana fetita de la inceputul sarcini... tot din cauza ciclurilor neregulate. La inceput a fost cu 2 saptamani dar tot am recuperat... Sper sa fie ok si sa reuseasca sa aiba aprox 3 kg pana la nastere... 
Tufete, am si eu o nebunie acum, cum a mai avut o burticuta de la noi cu numele David. La toata lumea la care zic cum o va chema pe fetita mea se uita... ciudat! Nu stiu de ce. Nu inteleg, nu le place sau nu stiu care ar putea fi motivul. Incep sa am indoieli si aseara ma gandeam la alt nume! 
Voi ce parere aveti?! Sincer... 
32+
Brisees
gia