Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (73)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata

Noi azi am fost mai harnici ca niciodata si ne-am trezit la 10.
Gessy mie mai mult mi-e frica ca n-o sa apuc sa dau jos kg. Noi in iulie avem nunta & botez si ca orice miresica vreau sa arat bine. Si-asa i-am dus pe toti in eroare caci la inceput aveam stabilita o data mai apropiata, iar cand am vazut cate kg se aduna, am mutat-o repede. Ca de altfel nu ma mai stresam eu atata...dar deh!!

Azi am treaba importanta: ma duc sa aleg invitatiile pentru ziua cea mare . Sper sa am inspiratie.

Sa aveti o zi frumoasa

Olga 30+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ionica, eu tot astept sa vii si sa ne spui ca totul e in regula, ca analizele au iesit bune!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza fetele!

Am fost si eu la doctor. Mi-a luat intai cultura de col si mi-a verificat colul si a facut misto de mine, ca va dati seama ca m-a durut, dupa atata "pauza" in zona si m-am cam strans si vaitat un pic si el a zis ca daca fac asa acuma sa ma duc la doctorita sa fac cezariana ca nu sunt in stare sa nasc natural, asa, in stilul lui caracteristic :-). Dupa care s-a uitat pe eco si m-a intrebat daca am cicluri neregulate, i-am zis ca in general da, dar dupa laparoscopie s-au mai reglat, mai am doar intarzieri mici, la care el zice "da, pt ca uite, copilul e intarziat cateva zile". I-am atras atentia ca pana acuma era avansat cateva zile si s-a uitat pe toate ecografiile unde intr-adevar asa era si a zis ca asta nu e bine, ca inseamna ca ceva i-a intarziat evolutia. Mi-a zis sa nu mai iau nimic sa opresc contractiile, sa nu mai iau no-spa, sa vedem ce vrea natura, ca poate bebe vrea afara si noi o chinuim acolo inuntru si e mai bine sa o lasam. A zis ca daca e totul ok pana luni, sa il sun duminica seara si luni sa ma duc la spital, sa imi repete ecografia si sa imi mai faca un test din ala non-stress si vedem. A zis ca desi termenul nostru e 20 martie, incepand cu 1 martie o putem scoate oricand si ca acuma nu o sa ne cramponam de naturala. Eu i-am zis ca sigur ca nu ne cramponam, ca singurul lucru de care ne cramponam e binele lui bebe. Mi-a zis ca ne vedem pe 23 si cand l-am intrebat daca e sigur ca nu mai iau no-spa mi-a zis ca da, sa nu mai iau si daca e ceva, el e la spital si disponibil la telefon. Atunci, pe moment, m-am zapacit si nu am mai zis nimic, dar odata plecata de la spital m-am speriat cam tare, ca eu fara no-spa am dureri si chiar ma tem sa nu iasa, macar sa intru si eu in 9 luni. Am sunat-o acum si pe doctorita si ea a zis sa stau linistita ca ea crede ca nu iese si ca ne vedem pe 23, sa ma duc si pe la ea, ca acuma asa devreme nu era. Si a zis ca si daca e sa vina acuma e destul de dezvoltata, nu ca si greutate, ca ieri cica avea 2,500 gr aproape ci ca si dezvoltare.
Eu totusi sper ca ecografia de ieri sa fie gresita sau sa isi revina bebelina, sa isi continue cresterea. Daca nu, o sa facem cum spune doctorul ca e mai bine si o sa ne rugam la Dumnezeu sa fie bine.

Cam atat, sper ca nu v-am speriat, rugati-va si voi sa fie bine

35+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

BUNA burtici si mamici! Am schimbat si noi semnatura

Pisik stai linistita daca doctorii au spus ca bebelina mai sta la caldurica atunci asa va fi,incearca sa nu-ti faci atatea griji.Sa stai cuminte in pat si sa nu faci efort

monica 38+ Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

buna

alina.n - super filmul cu sabina. hmmm de abia ashtept sa il bag pe pitic in cadoiul meu. de cand am cumparat cada asta mare numai la bb ma gandeamcum o sa ma balacesc eu cu el. oricum vreau sa il inscriu la active center la inot imediat ce il primesc, poate sun chiar azi sa intreb de la ce varsta putem merge la balaceala.

nikoleta - nu te speria de procedura(epidurala), nu e chiar horror. oricum tu nici nu o sa stii cand a terminat. dupa ce iti face anestezia locala, care se simte ca orice injectie, zona e amortita asa ca acul ala mare o sa treaca nesimtit. mie chiar mi-a placut filmuletul....bine, eu sunt dupa un maraton grey's anatomy...nu ma mai shocheaza nimic

referitor la gazda in bucuresti - cred ca cel mai simplu e sa cauti o agentie imobiliara in zona unde vrei sa stai si sa le explici ce vrei si ei sa caute.

34+
poze

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Daca ma poate ajuta cineva:
am nevoie de o "pila" pt o programare mai rapida la ecografie Doppler, in Iasi. am fost programata peste mai mult de o saptamina, ceea ce mie mi se pare foarte tirziu; voi avea atunci 36s1z...

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

fetelor mai are cineva arsuri? sau ce-or fi astea? mi se pune un nod din stomac pana in gat, se intoarce in stomac.... e groaznic, nu pot dormi nopatea. mai iau nopatea o lingurita de maloox, dar tot nu ma ajuta pe toata perioada noptii.
si ziua cum mananc, am aceiasi pb. faza e ca o si simt pe bb cu piciorusele in cosul pieptului.

uf....mai bag lapte rece, dar nu-i mare lucru.

mitzica 35+

Mihaela,

arsurile si acidul sunt cosmarul sarcinii mele de la 18 saptamani. Cel mai grav a fost intre 18 si 24, cand ma trezeam noaptea sa vomez acidul (scuze, dar sinonim nu am gasit), dupa care nu mai puteam o zi intreaga sa beau nici apa rece, ca "ma ardea".
Apoi s-au mai domolit dar nu au disparut complet niciodata.

Am observat ca atunci cand bebelina de sus se cuibareste pe la ficat ... atunci e jalea de pe lume. Incercand insa sa schimb pozitia si sa o deranjez pe ea de acolo s-au redus arsurile si acidul.
Ce sa spun ca daca ma pun pe partea dreapta 4 secunde vomez instant.

Laptele (la temperatura camerei), Rennie, supa de chimion cu crutoane prajite, taietei culapte ma ajuta f mult, la fel si plimbarile dupa masa.

Evident nu am mai pus in gura deloc citrice toata iarna, muraturi de nici un fel, rosii si bulion, nimic prajit (snitel, cartofi etc), am limitat dulciurile (aproape ca le-am redus complet), sucurile eliminate complet, dintre carnuri au ramas doar pieptul de pui, fara nici un fel de mezel si nu ne-a lipsit laptele din casa (cam 1l/zi beau).

Daca ma culc dupa ce mananc, la 15 minute, nu e bine deloc (iar eu aveam de stat in pat cam mereu). Asa ca am preferat sa fac dusul dupa masa si alte mici activitati in picioare ce imi permiteam, iar in pat nu stateam pe spate si pe dreapta decat extrem de rar, cand stomacul era semi-gol.
Nici gol nu era bine sa fie pt ca se rodea de la acid tot esofagul.

Asa ca... dupa lupte seculare le-am stapanit cat de cat pe acidoasele dusmance.
Sotz , dragul de el, era suparat ca abia astepta sa fiu insarcinata sa ma ademeneasca cu tot felul de bunatati (pe care sa le impartim ).... si uite ca ... tzeapa.

Incearca sa iti faci un regim, sa elimini unele mancaruri (mai ales ca nu mai ai asa de mult pana la termen si BB va cobori)... si in plus o sa vezi ca tot ceea ce elimini din alimentatie de fapt este exact gama de mancaruri care sunt nerecomandate in sarcina. Organismul selecteaza f bine.

Sanatate si BB cuminte

Fetele rebelele 34+ si mami

Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

PISIKA nu te mai necaji atat! Eu tind sa cred ca eco nu a fost facuta cum trebuie. Si chiar si in cazul in care este asa ( desi REPET nu prea cred ), din moment ce dr. spun ca este bine dezvoltata chiar daca micuta atunci eu zic sa mergi in continuare cu capul sus ca stiu ei ce stiu.

GALUSHCA am vazut si eu acum poza cu Ileana. Este tare frumusica. Inca o data sa va traiasca si sa va bucurati de ea.

Am vazut ca MONICA are un status foarte frumos pe mess. Se pare ca Luana creste foarte bine in greutate, chiar a depasit greutate avuta la nastere. FELICITARI!!!!!!!!

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Citat:
citat din mesajul lui gessy

Am si eu o intrebare: cum se mainifesta la voi hernia ombilicala? Pe mine ma mai doare in zona buricului.. asta sa fie oare?

Gessy, se face burtica tuguiata cand ma intind si cand ma ridic, din rotunda incepe sa semene cu ... un acoperis

Mai precis, se vad muschii stomacului cum se departeaza pe linia buricului. Mie mi se parea ciudat cand vedeam, dar pana nu am fost la un control si a observat doctorul, nu m-am gandit ca ar fi vreo problema.

Nu cred ca am explicat bine... dar... sa stii ca m-am straduit....

Dureri nu am, o singura data niste intepaturi chiar la buric, dar atat.

35+ cu

hi hi, pai exact asa ma tuguiez si eu; la noi e motiv de maaaaare distractie cand vedem cum mi se face burta; prima data am descoperit cand ma chinuiam sa ma ridic din cada, si am inceput asa de tare sa rad ca a venit barbati'miu' la mine sa vada ce am patit. arat exact ca un acoperis, si iese buricutul ca un cuib de barza. in rest, buricul meu e inca pitit

diana 32+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

[b]NOVUS[/b ]sunt foarte curioasa cand o sa nasti,poate vom naste in aceiasi zi

Galushca ti-am vazut poza cu printesa,e frumoasa foc

monica 38+ Lara

Mergi la inceput