Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (73)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

...una din surorile mele a nascut cu dna Militaru...si nu i-a placut deloc...cealalta cu un medic mai putin cunoscut...tot la Filantropia si s-a declarat multumita...acu' stim toate,depinde de caz:D

Niko, Dr. Militaru zici... ca la mine ea era planul de back-up, dar cred ca raman la Polizu totusi si daca nu ajunge dr. meu, nu pot decat sa sper ca voi nimeri totusi pe maini bune.

Eu mai citesem despre ea pe net si intr-adevar nu era prea magulitor ce se scrisese, se pare ca tu imi confirmi. Eu de cunoscut nu am cunoscut-o, desi am trimitere la ea de la inceputul sarcinii (si mai lucrez si in Victoriei!!!!), nu m-am dus sa o cunosc, dar ma gandeam sa nasc cu ea

Pupici!

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

fetelor mai are cineva arsuri? sau ce-or fi astea? mi se pune un nod din stomac pana in gat, se intoarce in stomac.... e groaznic, nu pot dormi nopatea. mai iau nopatea o lingurita de maloox, dar tot nu ma ajuta pe toata perioada noptii.
si ziua cum mananc, am aceiasi pb. faza e ca o si simt pe bb cu piciorusele in cosul pieptului.

uf....mai bag lapte rece, dar nu-i mare lucru.

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

poze

mitzica 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gessy spune:

neata burtici,

olishka - multam de sustinere, numai ca diferenta de varsta dintre noi doua este cam mare si tu ai mari sanse sa slabesti mai repede decat mine. eu am si metabolismul mai lenes... in fine vom vedea ce si cum. vergeturi si mie mi-au aparut sub sani si pe coapse, desi ma dau cu crema, asa ca eu cred ca depinde de pielea fiecareia....

simina - multam pentru pm si sper sa ma descurc sa pun niste poze.

SimonaMami - tu te mai duci la serviciu? eu vreau sa intru in concediu de la inceputul lunii martie si atunci voi avea 33 de saptamani. sincer as fii vrut sa mai vina la serv dar naveta Ploiesti - Bucuresti si retur este cam obositoare.

alina.n - multuma pentru filmulete. ce curajoasa era doamna respectiva....... sper sa devin si eu asa cu timpul....

Galushca - Ileana este super draguta... ii doresc sa fie sanatoasa si mancacioasa, iar tie multa sanatate si laptic in tzatzici...

Pisik06 iti urez mult bafata la doctor si sa te intorci cu vesti bune.

Am si eu o intrebare: cum se mainifesta la voi hernia ombilicala? Pe mine ma mai doare in zona buricului.. asta sa fie oare?

Pupici si va urez o zi buna

31+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Leeloo, tu mergi la cursul de puericultura de la Filantropia? La el poti "sa te alaturi" si pe parcurs sau sunt "serii", intre anumite perioade? Adik ai idee daca e prea tarziu sa imi trimit omu' sa se scoleasca?

Denisa, poti incerca prin office@motherhood.ro

Eu am primit pe mail oferta si m-am inscris, se tine in 2 sesiuni de cate 2h, sambata, costa 150 pentru o persoana si 250 pentru 2.

Nu este prea tarziu, sotul meu si cu mine mergem in acest wee si wee viitor, asta daca nu nasc intre timp

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

Mihaela, si eu tot cu lapte incerc sa le mai dreg. Ieri chiar am avut unele infioratoare, si nu am mancat ceva care ar putea provoca aceste arsuri (doar snitel, ciorba). Dar si la prima sarcina am patit la fel.

Legat de gazda / inchiriere apartament - cred ca cel mai bine e sa cauti pe net in zona unde se afla spitalul. Dupa cate stiu acum nu sunt prea multe cereri pt inchirieri, dar oferte daaa.

ada 34+ Maria (sau Andreea) - Sophia si Ana-Gabriela 4 ani.
AMR maxim 6 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gessy

Am si eu o intrebare: cum se mainifesta la voi hernia ombilicala? Pe mine ma mai doare in zona buricului.. asta sa fie oare?

Gessy, se face burtica tuguiata cand ma intind si cand ma ridic, din rotunda incepe sa semene cu ... un acoperis

Mai precis, se vad muschii stomacului cum se departeaza pe linia buricului. Mie mi se parea ciudat cand vedeam, dar pana nu am fost la un control si a observat doctorul, nu m-am gandit ca ar fi vreo problema.

Nu cred ca am explicat bine... dar... sa stii ca m-am straduit....

Dureri nu am, o singura data niste intepaturi chiar la buric, dar atat.

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

referitor la inchirieri, am gasit, insa sub 35 euro/nopate nimic. si vor banii inainte, iar eu nu stiu cat stau...iar 35 e cel mai ieftin...daca au si conditii naspa...si oricum e destul de mult, faza e ca tb sa stau singura, si mor de urat.
al meu nu se poate invoi de la servici, vrea sa-si ia co cand venim acasa, ca cica o sa fiu obosita si sa stea el cu bb.

mi-a mai dat o varianta, si cred ca-i bunuta.
am verisoara la slobozia de ialomita. si cica as fi intr-o ora la maternitate.
mi se pare rezonabil o ora, nu? bine, sa nu prind traficul din cursul zilei din buc, ca e jale.

la primele semne as pleca imediat, nu oi naste eu intr-o ora jumate, nu?

eu arsuri am indiferent ce-as manca

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

poze

mitzica 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:

neata burtici,

SimonaMami - tu te mai duci la serviciu? eu vreau sa intru in concediu de la inceputul lunii martie si atunci voi avea 33 de saptamani. sincer as fii vrut sa mai vina la serv dar naveta Ploiesti - Bucuresti si retur este cam obositoare.

31+

Da Gessy, inca merg la servici, si am sa merg probabil pana foarte aproape de nastere. Am inceput sa cam obosesc, ce-i drept, sa stau cu fundu' pe scaun si ochii in monitor toata ziua, dar nici nu pot pleca sa-i lasa balta in momentele astea, cand au cea mai mare nevoie de mine...

Simona 33, mami de Eric Christian (02.03.05)

The 8th month = that month when you can no longer put on your shoes, or off your wedding ring...

Mergi la inceput

Am schimbat semnatura!

36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gessy spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Citat:

Gessy, se face burtica tuguiata cand ma intind si cand ma ridic, din rotunda incepe sa semene cu ... un acoperis

Mai precis, se vad muschii stomacului cum se departeaza pe linia buricului. Mie mi se parea ciudat cand vedeam, dar pana nu am fost la un control si a observat doctorul, nu m-am gandit ca ar fi vreo problema.

Nu cred ca am explicat bine... dar... sa stii ca m-am straduit....

Dureri nu am, o singura data niste intepaturi chiar la buric, dar atat.

35+ cu

pentru informatii. am sa urmaresc sa vad daca si mie mi se intampla acelasi lucru. parca am observat eu ceva, dar nu sunt sigura.

31+

Mergi la inceput